TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 453
del dilluns dia 04/11/2002

.. Farmàcia.- La Rut entra a comprar preservatius (una capsa de 6, per ser exactes).
Quan és fora, entra l'Albert i la Blanca li recorda que avui els hi donen les claus i que han d'anar al notari.

Casa Rut.- L'inquilí li diu a la Rut que segurament marxarà cap a Andorra perquè és l'aniversari de sa mare. La Rut (no sé amb quins propòsits) li diu que no s'amoïni, que ja farà ella la neteja (li tocava a ell) i que, si vol, fins i tot l'acompanyarà a comprar un regal.

Bar Peris.- La Marta ve del metge acompanyada de la Paquita. Es veu que té una gastroenteritis i diu que se'n va cap a casa.

Carrer.- L'avi d'en Borja li dóna més verdures a la Teresa. Una Teresa que porta un color de cabell diferent però el mateix tall horrible. L'home se n'adona del canvi de look (?) i li diu que està molt guapa. Ella hi treu importància, tot dient que ja feia temps que sa filla li deia de canviar-se el pentinat.

La Fusteria.- En Fede comenta amb en Marcel com va anar la castanyada i li pregunta directament si va follar amb l'Asun. En Marcel li diu que sí però que no vol parlar del tema perquè és un animal (en Fede).
La Núria s'acosta i li pregunta a en Marcel si ha trobat algú per lo del musical i com que el noi li diu que no, aleshores li pregunta a en Fede si ho podria mirar a través d'aquella guionista que sortia amb ell, o sigui la Silvia, però en Fede li respon que a aquella ja no li pot demanar res.
Entra l'Albert a prendre's una cervesa per tal d'agafar ànims de cara a la firma notarial de la hipoteca. Està tan desencaixat que necessita parlar i ho fa amb en Fede que no fa més que felicitar-lo, després de fer conya amb la condemna de 30 anys.

Bar Peris.- Entra la Laura i li pregunta a en David per la Marta. Com que el noi encara no l'ha anat a veure (té feina) la Laura té l'excusa per dir-li que no es cuida gens de la seva nòvia, a part de treure el tema del local i de deixar en David amb mal cos al dir-li que si no l'ha anat a veure és perquè no ha volgut, no pas perquè hagi estat tant enfeinat com diu.

Pis Marcel.- L'Asun és allà per qüestions de feina i després de tancar l'ordinador, la noia el convida a sopar però en Marcel li deixa clar que no vol sortir amb ella i que potser es veuen massa. L'Asun no té cap problema, ella tampoc vol sortir seriosament amb ningú i pensa que el que ell necessita és una parella estable perquè ell és un home de parella.
Sona el timbre, és la iaia Cari i l'Asun es despedeix.
Quan és fora, en Marcel se sent en la obligació de dir que la noia era allà només per feina. La iaia li diu que no està enfadada per tot allò de l'engany i el convida a sopar el dijous que ve, cosa que en Marcel accepta.

Pis Núria.- Sembla que en David s'ha pres seriosament les paraules de la Laura i va a veure la Marta, que està blanca i es troba fatal. El noi li vol preparar el dinar però, és clar, moltes ganes de menjar no te, la noia.
En David li diu que a la tarda anirà a veure el local i la Marta flipa en colors.

Notari.- Allà tenim la Blanca, la de la immobiliària i el notari esperant l'Albert que no arriba.

Piscina del C. N. Sant Andreu.- L'Albert surt dels vestidors cap a la piscina i es posa a parlar amb el seu amic, tot fent cops d'ull al rellotge.
Està dels nervis i va somrient sense solta ni volta provant de convèncer a si mateix que té moltes ganes d'anar a firmar.
El seu amic, que l'escolta, li diu que té molta sort d'anar-se'n a viure amb la Blanca i que si ell tingués una nòvia no trigaria ni dos dies a fer-ho.
L'Albert torna a mirar-se el rellotge i, sense deixar de somriure, diu que ha de marxar sinó farà tard.

Pis Mari.- La Teresa porta verdures a la Cari perquè diu que ja no li caben a la seva nevera. Li explica que són de l'hort d'un senyor que va conèixer al parc, etc. etc.
Se la veu contenta i la Cari no té cap dificultat per endevinar-ho: -Ui!, los ojos le hacen chiribitas, igual que la Mari cuando habla del Marcel- La Teresa posa cara de dir: "Però què diu ara aquesta dona!".

Casa Rut.- El graller ha baixat de Súria i després de quatre paraules ben dites (per part d'ella), acaben rebregant-se pel sofà.

Carrer.- Es posa a ploure a Sant Andreu.

Notari.- Aquells tres encara s'esperen

Local.- En David és dins d'un local fet pols i regatejant amb el venedor.

Notari.- El notari té altra feina i no pot esperar més. La Blanca li demana que s'esperi, que amb el que està caient, potser li ha passat alguna cosa al seu nòvio.
Aleshores entra l'Albert (que se'l veu molt blanc) i quan la Blanca li recrimina el retard, el notari ho atura dient que ja es discutiran després. Li passa els papers a la noia, que els firma i els passa a l'Albert.
Ell agafa el boli i per més que prova de firmar, no pot. Ho intenta tres cops i res, la mà paralitzada.
La Blanca se'l mira sense entendre-ho fins que ell diu: Hem de parlar. I ella: Fa anys que parlem. I el notari: Nosaltres sortim cinc minuts.
Quan són fora, l'Albert li diu a la Blanca que no vol comprar el pis. Evidentment, la noia, enfadada, li diu que o firmem o que s'ha acabat. I aleshores ell ho deixa anar: Ho sento. No vull anar a viure amb tu. No t'estimo.



tplana

Setmana 92
Capítol 454 · Capítol 455 · Capítol 456 · Capítol 457 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici