TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 457
del divendres dia 08/11/2002

.. Dora dóna un cop de mà al Fabra que xerra amb el Peris sobre la ruptura de la relació de l'Albert amb la Blanca. En això que entra el Fede preguntant per ella i per comprar uns analgèsics. Al Fabra no li fa cap gràcia que insisteixi el Fede en el tema Blanca i el despatxa amb aspresa.
Quan marxa, comenten que tot plegat pot tractar-se d'un capritxet.

En Pere encara és a la casa de la Rut i tots dos recorden vells temps mentre ell no para de mirar-la doncs té molt poca roba i provoca reaccions internes en ell... Parlen també del Gus i Rut insisteix que si l'aguanta és perquè té contactes. Tot i així es queixa que torni ja d'Andorra, més que res perquè haurà de netejar el lavabo. Però aquesta feina se l'estalvia dons el Pere s'ofereix a fer-ho per ella. Així, Rut estarà descansada per la seva actuació amb Luna Llena a una boda.

Mari discuteix amb la Cari mentre fan la compra al súper. L'àvia vol el millor per la seva néta però això treu de polleguera a la noia. Per calmar-se es busca una excusa per poder anar a veure a la Laura i explicar-li tot el que li passa. A més, sorprenentment, li demana de sortir de marxa però Laura s'haurà de quedar amb el Xavier i no li vindrà bé.
De sobte, la Cari es presenta i comenta que anirà a l'església per posar un parell d'espelmes a algun sant o patró: una per la Laura perquè trobi parella i una altra per la Teresa.

Alfons al parc, parla amb el seu nét del trasllat i de com trobaran a faltar el parc i l'hort. L'avi li demana al Borja que no li expliqui res a la Teresa.
Més tard, apareix amb l'Isaac i Alfons li demana d'anar a l'hort a per verdures.

És l'hora de marxar cap al restaurant on Luna Llena ha d'actuar. A la casa, Pere s'ofereix per portar la Rut però aquesta ja té agafat al saxofonista que li farà de xofer. Ella acomiada al graller que ha de tornar a Súria.
El noi es queda una mica mosca, fent companyia al Gus. Li fa preguntes al Gus sobre la relació de la Rut amb d'altres nois, amb el Jordi en concret, però Gus li recomana que passi d'ella, la Rut el manipula. Pere no l'escolta i finalment Gus l'engega.

Blanca dina amb els seus pares a qui confirma que la relació amb l'Albert s'ha acabat definitivament. Els pares li demanen que doni al noi una nova oportunitat i que el truqui per parlar però la Blanca no vol saber res més d'ell.

A La Fusteria, l'Albert beu sol a una taula mentre el Marcel a la barra li comenta a la Núria que no troba cap escriptor que vulgui fer el musical. Fede s'uneix al duet i comenta la situació que viu el jove Fabra amb la seva ex novia.
Núria
critica l'actitud del fotògraf però el Fede no veu res de dolent en el que fa. És més, tot seguit rebufa quan es fixa en la Laura que espera al seu fill asseguda en la barra de la finestra, i comenta que cada cop que se la troba li veu els pits més grans.
Finalment, arriba el Xavier i la Laura haurà d'anul·lar la cita amb la Mari.

A l'hort, l'Alfons li dóna a la Teresa un cabàs ple de verdures. Parla d'una manera diferent a d'altres cops, com més ensopit, i la Teresa li pregunta si es troba bé perquè està amoïnada.

L'Alfons li treu ferro a l'assumpte i acaba per demanar-li si es deixaria fer una foto amb ell i amb els nens. Teresa no posa cap entrebanc i justament aprofiten que passa un home per prop de l'hort per demanar-li que faci la foto. Així ja tindran un record per si algun cop construeixen una carretera per on és l'hort ara.
Però el moment més tendre succeeix quan es posen tots quatre junts i ell agafa del braç a la Teresa.

Acabat el concert, el grup es canvia en una habitació i comenten l'èxit que han tingut. De sobte, un home es presenta allà i explica que també té un grup de música que toca en bodes. El desconegut li demana a la Rut que l'acompanyi perquè vol parlar amb ella.

Al Peris, Ruben xerra amb l'Albert. El Fabra li pregunta si ha rebut contestació de l'equip de waterpolo però l'altre diu que encara no.
Després, treu el tema de la Blanca però l'Albert no el vol sentir, ja en té prou amb els seus pares i els ex sogres.
El David s'acosta per prendre nota del que volen. Ruben pregunta què fan de sopar però David explica que no fan. Així les coses, els dos amics prenen la decisió de marxar a un altre lloc.
Però abans, Blanca truca a l'Albert i queden pel dia següent.

Quan se'n van, el David li explica al seu pare que ho fan perquè no tenen sopars i que tot seria possible si agafessin el local del costat, perquè en Fabra té raó. Això al Peris no l'acaba de fer gràcia i s'oposa totalment a l'ampliació.

El saxofonista acompanya a Rut a casa i li explica al Gus l'èxit que han tingut. Gus es queixa que ja no podran assajar perquè si a partir d'ara la feina els hi sortirà per les orelles....
Però la Rut, quan el saxofonista és fora, l'explica que l'home desconegut l'ha ofert feina, però no a tot el grup sinó a ella sola només, i que per tant, els pensa deixar penjats. Gus no dóna crèdit al que sent i li retreu que no els hagi dit res quan ha sabut que hauria de deixar Luna Llena. Rut li respon que d'haver-ho fet, el saxofonista no l'hauria portat a casa i que un taxi val diners.

Peris recull les cadires mentre el Fabra es pren la darrera copa del dia. Es continua queixant de les bestieses que fa el seu fill amb la Blanca però Peris surt en defensa del noi. Segons ell, l'hauria d'entendre i recolzar.
Llavors, Fabra li retreu al Peris que si no hagués dit res aquella nit que estaven tots reunits sobre independitzar-se, tot això no hauria passat. Peris s'emprenya i li demana explicacions. Fabra insisteix que una mica de culpa va tenir, i Peris li recrimina que ha d'obligar al seu fill a cometre el mateix error que va cometre ell quan era jove casant-se amb la Dora perquè era el que havia de fer.
Fabra
també es mosqueja i li diu despectivament si ara també fa de psicòleg com la seva dona. Amb això, el Peris s'encén una mica més i li clava la bronca per ficar-li idees al cap al David: que si estudiar cuina, que si anar-se'n al Carib, que si ampliar el negoci... Fabra respon dient que el David té visió de futur no com ell que és un tossut.
Dit això, Peris i Fabra s'engeguen mútuament no sense dir-se abans que cadascú s'hauria de ficar en els seus assumptes. Fabra paga i se'n va emprenyat.




Channing

Setmana 92
Capítol 453 · Capítol 454 · Capítol 455 · Capítol 456 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici