TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 455
del dimecres dia 06/11/2002

.. Al Peris, el Narcís ja està frisós per viatjar cap al Marroc, però ara té altres responsabilitats: com a soci capitalista del negoci, recorda al Quim que han de canviar una pica que estava esquerdada.
El Quim fa una cara d'estressat que no pot amb ella, i quan el Peris l'apressa per acabar d'una vegada el quarto de bany, el lampista comenta que paciència, que ara van justíssims de temps i recursos sense el Huari; de passada, diu que, si volen fer les obres del bar, s'hauran d'esperar una mica... "Quines obres?", fa el Peris, estupefacte.

I més tard, el Peris parla amb el David per treure-li del cap la idea. El noi es defensa dient que només era un pensament i que era més o menys factible...

També al Peris, la Teresa i l'"abuela" coincideixen, i la Caridad és a punt de ficar els peus a la galleda, dient davant de tothom, que espera que l'amic de la Teresa li regali unes quantes carxofes... Sigui com sigui, les dues àvies queden per trobar-se al parc a la tarda.

Qui ja no va al parc és la Pilar. Des que l'àvia de la Mari ha vingut, no ha tornat a veure la seva néta virtual. Com que s'enyora molt, demana a la Caridad d'anar a buscar la nena i ella diu que en parlarà amb la Mari, però que avui no.
"No la veuré més", comentarà després amb la Roser; "jo li vaig fer el mateix a la Mari...".

I per la Roser avui és un gran dia: l'Artur vindrà a casa seva a pagar el lloguer. Les dues germanes estan excitadíssimes amb l'eficàcia dels binocles, que es disputen aferrissadament. Quan veuen que el misteriós llogater surt de casa, la Roser fa fora la Pilar, mentre se sent de fons la música de la Pantera Rosa (o un sucedani més o menys aconseguit).
El cas és que l'Artur arriba i paga, com sempre, en metàl·lic. l'home descobreix els binocles i mira justament per la finestra que ha esdevingut l'observatori de les dones...

Amb els bitllets a la mà, la Roser va a veure la Núria per donar-li els diners que hauran de servir per pagar l'advocat del Jordi, però quan la noia els agafa, descobreix amb sorpresa que no són €uros, sinó bitllets búlgars!
La Roser, estafada i emprenyada, torna cap a casa, pensant que, potser, hi ha hagut alguna confusió, però sense acabar-s'ho de creure.

A can Fabra segueix la mala maror. Per una vegada, l'Albert ha fet servir el despertador i s'ha llevat abans que ningú, sortint sense que el veiessin els pares.

El Fabra segueix entestat a arreglar les coses i que els ex noviets tornin a viure junts, però la K defensa al seu germà i demana que el deixin tranquil...

Els dos germans es troben a La Fusteria i ella recomana que parli almenys amb la Blanca i li expliqui el motiu de la seva decissió.
I mentre l'Albert se'n va a ritme tranquil cap a la farmàcia, el Joel demana a la Kristina si el pot ajudar a fer el treball de La Metamorfosi...

Quan l'Albert arriba a la farmàcia, la Blanca estava parlant amb la Dora, que desapareix ràpidament per tal que els dos joves parlin sense entrebancs.
Però la ràbia de la noia és legítimament incontenible: les excuses barbussejades de l'Albert no fan més que atiar la mala llet de la farmacèutica que li acaba dient que "ets un cabró, un covard i un fill de puta".
L'Albert aprofita l'oportuna arribada del David per esmunyir-se.

Més tard, la Blanca va a veure el Fabra i li diu que plega, que serà millor per tots... i l'home no se'n sap avenir: li demana que s'ho repensi, que ella és una bona farmacèutica... però la noia se'n va plorant però decidida..

Els intents de socialització del Ramon fracassen estrepitosament. Intenta aconsellar la Lola sobre llocs on anar a cuba però ella i les seves amigues se'l treuen de sobre literalment.
El de les olives consola la Pilar després de presenciar la conversa que ha tingut amb la Caridad... i finalment la Isabeleta xerra amb ell i li col·loca una revista de la Congregació. El Ramon de moment la refusa, però al final l'agafa, amagant-la sota el diari...

La Teresa i la Caridad són al parc, tot xerrant de la Pilar (la Teresa trenca una llança a favor seu), i esperant l'arribada de l'avi de les bledes; com que no ve, la Teresa comença a patir: no li haurà passat alguna cosa...?

Però l'avi és a punt de rebre una mala notícia: el seu fill li comunica de manera taxativa que, per qüestions de feina, s'han de traslladar a Sant Just Desvern.
L'avi s'hi nega, remuga, protesta... però el fill li diu que es vagi acomiadant dels amics, que en dues setmanes fan el trasllat.





Spock

Setmana 92
Capítol 453 · Capítol 454 · Capítol 456 · Capítol 457 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici