TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 456
del dijous dia 07/11/2002

.. Al Peris, l'avia li explica a la Mari la visita que va tenir de la Pilar i que per ella no hi ha cap inconvenient de que vagi a buscar la Desi de quan en quan. La Mari diu que ja s'ho pensarà.
Canviant de tema, l'avia insisteix a la Mari per a que es posi ben guapa perquè aquesta nit tenen a sopar un convidat ben especial: el Marcel. La Mari li recorda que entra ella i el Marcel no hi ha res ni n'hi haurà, bàsicament perquè ell no vol.

Al sortir del Peris, la Mari es troba el Natxo que li diu que una noia li va donar un detall per a la Desi. Ella el convida a sopar i el Natxo es posa més content que un jínjol.

Mentrestant, a la barra, el Peris, la Lola i el Franciscu es queixen perquè la possibilitat de fer un musical es presenta força difícil, i tots pensen que el Marcel està fent ben poc per ajudar-los.

Mentre, el Marcel és a casa amb l'Asun. Ell li explica que ha quedat per sopar amb la Mari i la seva avia i ella li fa veure que és un sopar d'alló més romàntic.

L'Albert ha anat a veure son pare a la farmàcia. Allà se'n assabenta que la Blanca ha plegat, i son pare aprofita per a llegir-li la cartilla. I si no volia sentir tot el que li ha dit no haver vingut. L'Albert intenta defensar-se dient que ningú no pensa pel que ell està passant, per la difícil decisió que ha pres. Pobret. Es clar que la podria haver pres abans, no?.
Quan surt de la botiga, el Fabra telefona els seus consogres, o millor, ex-consogres.

La Mari arriba a casa i l'avia li diu que ha preparat un arròs "que el Marcelo se chuparà los deos". Deos gracias.
Mentre la Mari li dona una ullada a la nena, la senyora Cari ultima els preparatius del sopar. Llavors truquen a la porta i és el Natxo, que ha portat cava i també ve a sopar. Això contraria i molesta enormement l'avia de la Mari, i comença a posar´-hi pegues i impediments per a que el Natxo no es quedi a sopar.
La Mari és a la dutxa i la senyora Cari aprofita per torpedinar i enfonsar el Natxo. Comença dient-li que què s'ha pensat venint a sopar sabent que venia el Marcelo. Ell li respon que l'ha convidat la Mari. Si, però perquè li fa pena, perquè és un pesat. La seva neta no l'estima ni l'estimarà mai, aixi que perd el temps anant darrera d'ella. El Natxo es va enfonsant per moments...

Al Peris la Paquita li diu al David que la Marta encara està delicada i que vejam si la va a veure...
El Fabra li explica al Peris el panorama que té a casa, i el Marcel entra a comprar una ampolla de cava del millor, a l'hora de passar comptes, el Peris li diu que a canvi de l'ampolla vol un musical.

Quan la Mari surt de la dutxa el Natxo ha marxat. Tot i que la noia sospita que ha passat alguna cosa, no té temps de fer indagacions per truquen a la porta i és en Marcel, que es rebut amb tots els parabens.


El Natxo ha anat corrent a La Fusteria a explicar-li al Fede el seu fracàs i que l'han fet fora de casa de la Mari.
La pregunta clau la fa el Natxo: Creus que soc un plom amb la Mari?. La resposta del Fede és de manual: la Mari és una dona, i les dones són complicades. Quan més es va darrera d'elles més difícil t'ho posen. Potser si. No ho sé. En resum, el que ha de fer el Natxo és no rendir-se, però que no es noti que perd el cul per la Mari i anar més a la seva.

Entra l'Albert i el Fede aprofita per fer-li brometa sobre la nòvia i la vida en parella. Llavors l'Albert li deixa anar que ella i la Blanca han trencat i que dificilment la cosa es podrà sol·lucionar. El Fede opina: Collons. I els convida a una cerveseta.

A ca la Mari estan menjant l'arròs. L'avia comença l'assetjament del Marcel desplegant el catàleg de soposades virtuts de la Mari. Aquesta esta mig avergonyida, mig emprenyada i, perquè no dir-ho, mig satisfeta d'aquesta sessió publicitària. El Marcel, però, o no s'entera de res o passa de tot. Això si, troba l'arròs un punt fort de sal.

El David ha anat a veure la Marta i li ha portat Tiramisú que ha fet ell amb les seves pròpies mans de cuiner en formació, però amb futur.
Ella el troba una mica com si no hi fos. I es que el David segueix donant-li voltes a la idea d'ampliar el bar, però no s'atreveix a dir-li a ella.

L'avia no sap què fer per a que la Mari i el Marcel es quedin tot sols. Finalment aconsegueix que tots dos surtin junts del pis.

A La Fusteria, l'Albert té la intenció de finiquitar amb les existències alcohòliques del local, però el Fede li para els peus i el fa anar cap a casa.

Arriben el Marcel i la Mari. El Marcel és interceptat per la Lola que li reclama que espabili que els sol·lucioni el tema del musical.
La Mari es queda xerrant amb el Fede que li explica que l'avia ha fet fora de casa el Natxo i que ara el noi està fet pols. La Mari li demana disculpes al Marcel pel comportament de la seva àvia. El Marcel li diu que no importa, però que més val que li deixi clar a la seva avia que ells dos no seran mai parella. Ella li contesta, que no s'amoïni, que així mateix li pensa dir.
El Marcel se'n va a pixar i el Fede es queda mirant la Mari que li deixa anar que si els tios som tontos o només ho fem veure...

L'Albert arriba a casa i es troba els ex-sogres asseguts al sofà i que immediatament el sotmeten a una sessió d'electro- shock oral. El noi opta per agafar la porta i marxar de casa.

Quan la Mari torna a casa li engega una doble bronca a l'avia: la primera per haver fet fora el Natxo, i la segona perquè comprengui que el Marcel no sent res per ella i res del que ella faci no ho podrà canviar. I més val que no es torni a ficar en les seves coses.




Massagran

Setmana 92
Capítol 453 · Capítol 454 · Capítol 455 · Capítol 457 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici