TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 454
del dimarts dia 05/11/2002

.. Al bar del Peris: La Cinta està neguitosa perquè no saben on ha anat el David, però a l'hora que és, si no es posa a la cuina, no hi haurà els dinars a punt.

El Fabra també s'estranya que l'Albert no hagi arribat encara de signar els papers de la hipoteca.

El Quim es disculpa a la seva germana perquè li han deixat el lavabo a mig fer. Li diu que li portarà un catàleg d'aixetes perquè les triï i se'n va corrents amb l'entrepà per la Iolanda perquè no donen l'abast de feina.

El David torna de veure el local i el seu pare li pregunta que on s'havia ficat. Ell li ho explica i li diu que és un local collonut si vulguessin ampliar el bar. El Peris diu que em la clientela que tenen... però quan el David li explica que només s'hauria de tirar una paret a terra, l'home queda tot desorientat: "Però aquest local no és el que volia la Marta?"

Al palauet de la Rut: La noia parla de sortir a dinar, però al Pere li fa mandra sortir del llit i quan ella li diu que la nevera està buida perquè el Gus s'ho menge tot. El noi només vol pizzes per poder fer la migdiada. Ella però, vol anar a menjar fora i que li falta tabac. El Pere recorda que quan era la seva nóvia no fumava i llavors li diu que surt amb una amiga seva, l'Eli.

Torna a treure el tema del Jordi i ella es fa la víctima: per culpa d'ell s'ha hagut de posar a treballar i, encara que cantar li agrada, els principis són molt durs.

Aleshores apareix el tema de la roba i al Pere li falta temps per oferir-li diners. Ella fa veure que no ho vol, però se li veu el llautó. L'únic que no se n'adona és el Pere.

A la farmàcia: El Fabra explica per telèfon que l'Albert i la Blanca s'han comprat un pis i aniran a viure junts. Se'l veu content fins que veu entrar la Blanca tota trasbalsada i plorant.

Penja el telèfon i la noia li diu que ella i l'Albert han tallat.

A casa la Núria: El David intenta convèncer a la Marta que mengi. Li explica que ha vist el local i que, encara que està fet pols, li ha agradat. Però afegeix que llàstima de preu... Ella diu que sí, que és massa car i el noi li ofereix ajuda per pagar-lo. La Marta no ho vol: ja mirarà una altra cosa. Ell mira d'insistir una mica, però no gaire.

A la farmàcia: El Cisco atabala a la pobra Blanca, que està desfeta, amb les seves morenes.

Hi entra la Marta a buscar un remei per la panxa i la Blanca li explica que ella i l'Albert s'han barallat.

A casa els Fabra: El Vicenç i la Dora discuteixen sobre el què s'ha de fer amb el fill. La dona és partidària d'escoltar el què ha passat. El marit està exaltat i no en vol ni sentir a parlar: el fill no té vergonya i l'haurien de fer fora de casa.

Arriba l'Albert i la seva mare li pregunta on era. El noi contesta que a la piscina i això acaba de fer sortir de polleguera al seu pare, que comença a cridar. L'Albert diu que no vol viure amb la Blanca i el seu pare no està per raons: han donat una paga i senyal pel pis i és la seva nóvia, no es poden separar. El Fabra li exigeix que li vagi a demanar perdó, però l'Albert simplement marxa.

A la mansió de la Rut: La parella torna de dinar i el Pere ja no sembla tan content ni relaxat. No li ha agradat el menjar xinès.

Ella es posa la roba que s'ha comprat i ell li diu que està guapa, però li diu molt seriós i la noia li pregunta si està enfadat. El Pere contesta que no, però que no es volia gastar tants diners, 1.300 €uros eren tots els seus estalvis. La Rut diu que no són tants diners i li promet que quan comencin les actuacions els hi tornarà.

Ell comença a no veure-ho clar. Ha perdut la gana i no es vol quedar a dormir. Demà ha d'anar a treballar. La Rut no insisteix gaire i té la barra de donar-li les gràcies i de dir-li que és la millor persona que coneix.

A casa la Núria: Sona el timbre i la Marta, quan obra, es troba l'Albert. Ell demana per la seva germana, però avui no tenia classe.

La Marta el fa passar i li pregunta com està, que ja sap que han trencat amb la Blanca. L'Albert diu que s'ha adonat que no vol viure amb ella i que més endavant hauria estat pitjor per a tots dos. El seu pare no ho entén, ni l'ha volgut escoltar.

La Marta diu que si el David li fés això, segurament ella tampoc no ho entendria.

A cal Peris: El Quim porta el catàleg d'aixetes. El David ho aprofita per preguntar al tiet si seria molt difícil tirar la paret que separa el bar del local del costat a terra. El Quim contesta que s'hauria de preguntar a un arquitecte, però segurament no hi hauria cap problema. De tota manera, si es decideix haurà d'esperar que torni el Huari.

A casa els Fabra: La Dora li diu al seu marit que la Blanca encara no ha tornat a casa. El Fabra passa vergonya pensant amb els pares de la noia. La Dora vol parlar amb ella, però el Vicenç li diu que això ho ha de fer l'Albert.

Ell no entén perquè el defensa, encara que sigui el seu fill, s'ha portat malament. La dona continua dient que nosaben el què ha passat, que no creu que per l'Albert hagi estat fàcil i que s'ha de tenir més ma esquerra. El Fabra no està per brocs i diu que el seu fill és prou gran i que si no volia viure amb la Blanca, per què s'hi estava tot aquest temps?

L'home acaba reconeixent que potser abans s'ha passat, però que l'Albert sempre ha estat incapaç de fer res i que ell només vol arreglar la situació. La Dora espera que acabaran fent les paus com altres vegades i si no, tampoc els poden obligar a viure junts. El farmacèutic, en canvi, els vol veure junts peti qui peti.



Antaviana

Setmana 92
Capítol 453 · Capítol 455 · Capítol 456 · Capítol 457 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici