TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 87
del 30 de setembre al 4 d'octubre del 2002

Capítol 429 (dilluns 30/09/2002)
Capítol 430
(dimarts 01/10/2002)
Capítol 431
(dimecres 02/10/2002)
Capítol 432
(dijous 03/10/2002)
Capítol 433
(divendres 04/10/2002)


.. La "Imprescindible".- Decidida a no llençar la tovallola va a una entrevista per tal d'aconseguir feina com a secretària de direcció. El resultat no és gens encoratjador: li sobren trenta anys i això ni anant a Lourdes descalça ho arreglarà.
La Cinta intenta animar-la explicant-li els problemes que ella va passar i la Dora, en un moment de sinceritat, li confessa que ella ara no sap què vol ni què fer amb la seva vida.

Els "Interculturals".- Acaben de fer el trasllat al pis nou sense cap mena d'ajut. L'Ivan es disculpa amb el Huari per l'actitud hostil de la setmana passada i la Montse es ressent de l'esquena al voler agafar una caixa.
El Huari, però, té clar que abans de marxar de casa vol "acomiadar-se" del pis i després "estrenar" l'altre. Ja veurem si després no li calen uns quants nolotils a la Montse.

"La seguretat ciutadana".- Al Fede li donen l'alta de l'hospital més per pesat que per estar curat i, planyent-se contínuament, va cap a La Fusteria amb cara i fets d' Atila.
No troba res bé i no s'està d'esbroncar a tots el que han participat en el lleuger canvi del local.
Quan la sang li torna a arribar al cervell s'adona que s'ha passat moltíssim, demana disculpes acompanyades de rams de flors i cedeix a incorporar de forma definitiva algun dels canvis que poc temps abans havia maleït.
Rep una citació del jutjat sobre la denúncia que va fer arran de l'atac dels vigilants de la discoteca.

"Penjamentes varies".- Mentre la Marta fa l'impossible per tal que l'Ivan i la Núria surtin junts, el xicot li confessa a la pianista que està enamorat de la Marta.
La Laura, que ha tornat a veure el Marcel en una sortida conjunta amb el Fede i la "Pocas Luces", se n'adona que la xiqueta està completament penjada del periodista. La Mari, però, no vol que ell ho sàpiga per a no perdre un bon amic.

"Les germaníssimes".- Continuen la seva lletania de retrets diversos i cadascuna fa una guerra per la seva banda.
La Roser lloga el pis a un senyor que segons ella s'assembla a l'Arturo Fernández mentre la Pilar s'escandalitza perquè diu que amb aquestes refrències no n'hi ha ni per començar.
La Pilar té una enganxada amb la Gemma a la parada quan la noia li demana un augment de sou com a reconeixement de la molta feina que fa últimament . La Pilar s'atrinxera darrera la frase "La parada és del Ramon" i la deixa amb la feina i sense augment.

"La Lolita".- Deu estar acabant els diners de la venda del cotxe perquè se la veu molt apurada intentant que el Gus la col·loqui en la seva banda.
"L'Extravagant" necessita una habitació amb una urgència més que urgent i la Núria, amb el vot desfavorable de la Marta, està disposada a tenir-lo com a llogater. Quan li va a comunicar la gran notícia veu com la Rut se li ha avançat i el Gus, que pot ser extravagant però no tonto, valorant les dues possibilitats es decanta per la de la Lolita tot i la mala cara i els advertiments de la Núria.

"L'Amargat Pitof".- La Iolanda se n'ha adonat de quin és el problema del Quim. Més que res perquè sembla que s'estigui veient en un mirall quan observa el seu posat i les seves reaccions. Dubta molt abans de parlar-ne amb ell perquè sap que l'alcoholemia no reconeguda genera sentiments de refús vers qualsevol mena d'ajut.
Quan es decideix a fer-ho, el Quim s'ho agafa més que malament i li diu que ell "controla" i que no es posi allí on no la demanen. Amb tot, divendres, es disculpa amb la Iolanda per haver-la tractat amb massa duresa i de les disculpes passa a l'abraçada i al petó, resultat d'una tensió sexual mútua que ha anat augmentant al llarg de la setmana.

"Els adolescents".- Entre peli que van a veure junts, llibre que llegeixen, anades i vingudes de l'Insti i animalades diverses, la parella comença a intimar i a parlar de d'aquelles coses que es parlen quan hi comença a haver confiança.
A saber: Les fases d'una relació entre noi-noia són tres: Morreig, Magreig i La Resta (que més tard es concreta en "penetració complerta") Segons diuen, els dos han arribat dues vegades a la fase de "La Resta" (tampoc era cosa de quedar malament el primer dia que en parlaven).
Uns quants dies més tard es confessen que cap dels dos ha passat de la fase dos (magreig) i es repten a ser els primers en assolir la fase tres. (La resumidora creu que arribar a un acord d'empat en aquest repte, actuant en conseqüència, seria força divertit)

"La Blanca i sola en companyia".- La Blanca està força neguitosa per la possibilitat d'un embaràs mentre que l'Albert, a banda de dir que no es poden permetre cap embaràs, no només està força tranquil sinó que no li fa gaire cas.
L'ajudant de la farmàcia es treu de sobre el problema de l'embaràs amb un negatiu del Predictor però continua amb el problema de que la seva parella sembla passar d'ella en tot menys en els moments de sexe.

"L'hostal Regina".- La Paquita i la Remei estan amb l'ai al cor el dia de l'obertura perquè sembla ser que porta mala sort que el primer dia no hi hagi cap client.
El Lluís, Quixot a més no poder, es decideix a estrenar l'Hostal i el nou llit de l'hostalera.

"Els Reconciliats".- El David va progressant en el seu aprenentatge de cuiner i es planteja anar a classes de cuina com va fer el Fabra.
La Marta està buscant local per obrir la botiga de roba de segona mà que ja té nom (El Trau: Roba amb Història) i primer vestit a la venda (el vestit de casament de la senyora Regina)

"Els pastorets".- Aquesta serà l'obra que faran per Nadal la Cecília i la seva tropa. La Isabeleta i el seu home no la poden fer perquè la seva religió els hi ho prohibeix però es comprometen a anar a la representació.








Casablanca


Setmana 87

Capítol 429
· Capítol 430 · Capítol 431 - Capítol 432 - Capítol 433 -

Tornar a Resums Setembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar