TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 429
del dilluns dia 30/09/2002

.. Pis Fabra.- La Dora s'empolaina per anar a una entrevista on es demana una secretària de direcció. Arriba la Susie, la dona de fer feines i en Fabra li diu que avui faci les cortines.
La Dora marxa, optimista, i en Fabra es queda assegut a taula, pensatiu.

Lampisteria.- La Paqui li paga les rajoles a en Quim i li diu a la Teresa (que estava allà per saber si en Huari aniria a dinar) que passi a veure la pensió.
Quan les dues dones són fora, els dos homes parlen del sopar i del fet que la Iolanda no els hagués volgut acompanyar a fer una copa.

Hospital.- La metgessa, tot mirant-se les radiografies d'en Fede (amb la Cecilia enganxada com una lapa) li diu al noi que només li donarà l'alta si li promet que farà repòs i es prendrà la medicació. En Fede seria capaç de prometre qualsevol cosa con tal de marxar d'allà dins.
Quan la metgessa és fora, la Cecília li diu al seu fill que l'anirà a buscar però ell li diu que nanai, que ja hi anirà en Marcel i que passarà per La Fusteria a veure com està tot.

Bar Peris.- En Fabra i en Peris parlant dels problemes de la Dora. En David parlant del seu fricandó.
En una taula, en Huari, en Quim i la Iolanda, esperant en Max per dinar i parlant de feina.

Pensió Regina.- La Paquita i la Remei treuen tot de caixes de la Regina i no saben què fer-ne. La Remei proposa donar-hi un cop d'ull.
En una hi ha el vestit del primer (i últim) casament de la Regina i en l'altra, tot d'ampolles d'anís i capses de puros.
La Remei al.lucina i la Paquita ha de córrer a empescar-se una trola: Deuen ser del primer marit. Però la Remei ensuma un puro i diu que no pot ser, que són frescos i la Paquita (que és molt ràpida) li diu que potser són d'en Ferran. La Remei riu i plany al pobre home pel fet que la dona li amagui els vicis.
La Paquita i la Remei, brinden per la pensió, amb una copeta de l'anís de la Lurdes.

Parc Can Fabra.- La Teresa passeja l'Isaac i quan veu l'home gran que "inflava el cap" al seu nét, es desvia i passa de llarg.

La Fusteria.- La Núria li diu a la Cecília que li aniria molt bé seguir treballant allà. Les dues, juntament amb la Marta, preparen una petita rebuda per en Fede.

Bar Peris.- Arriba en Max amb la Cristina i, la noia, després de saludar els de la taula d'en Quim, se'n va a seure amb el seu pare. En Max li diu a en Quim que anirà al cinema amb la noia i en Huari li diu a en Quim que li doni calés al nano per poder-la convidar.
En Fabra li diu a en David que el fricandó és molt bò però el noi no vol que l'ensabonin i li demana l'opinió de veritat. En Fabra li diu que potser hi ha un excés d'herbes i aleshores li comenta que ell va anar a aprendre a cuinar i que si vol, li passarà l'adreça.
Mentrestant, la Kristina envia un missatge a sa mare amb el mòbil, per tal de donar-li ànims.

Entrevista de la Dora.- A la sala d'espera hi ha tot de noies joves que esperen el seu torn. Allà al mig hi ha la Dora, fumant, nerviosa. Una de les noies li comenta que no té gaire experiència però que s'hi presenta de totes maneres. Aleshores la criden per entrar.

Pensió Regina
.- Hi ha anat la Marta i diu que li agrada molt. Aleshores la Paquita li ensenya el vestit de núvia i li diu que ja té la primera peça per la seva botiga.

Parc Can Fabra.- La Teresa ha tornat al banc perquè l'home ja no hi era. Un moment en que s'ajup a collir no sé què, s'acosta en Borja (el nét del senyor del parc) i li ofereix un tros de fuet a l'Isaac. La Teresa es tomba just a temps de treure-li el fuet de les mans a la criatura.
Aleshores arriba l'avi i la Teresa el deixa vert dient-li que vigili més al seu nét, que l'Isaac s'hauria pogut escanyar, etc. etc. i la dona marxa molt enfadada dient-li: Vostè és un perill per qualsevol criatura.

La Fusteria.- En Max i la Cristina li diuen a la Núria que van al cinema. En Max és incapaç de recordar què van a veure i quan la Kristina en diu el títol (llarg i amb mala pinta) la Núria posa cara de póker i en Max, de circumstàncies. Sembla que va d'una noia que enverina els seus pares.

Pis Fabra.- Arriba la Dora que renya la Susie per no haver fet les cortines, La noia diu que encara té temps però la Dora li diu que marxi, que ella té feina i no la vol voltant per allà.

La Fusteria.- La Cecília, la Marta i la Núria són a la barra mirant la porta per on entren en Fede i en Marcel.
En Fede ja s'emprenya perquè l'Alba no hi és (la Tona no l'ha deixat anat). Els dos nois s'asseuen i la Cecília porta una plata amb pastes. Aleshores en Fede s'adona que al mig de la taula hi ha un pot amb plantes i pregunta què dimonis són aquelles fulles. Sense que ningú pugui o gosi respondre, pregunta per la música i, cada cop més enfadat, diu que allò és un bar i no una floristeria i que tampoc vol que els clients se li adormin amb aquell coi de música clàssica. En Marcel prova de fer-lo raonar però aleshores en Fede veu les seves fotos penjades de la paret i explota; s'aixeca fent un gest de dolor i davant les mirades consternades de les tres dones diu: Merda!. Quan torni, vull veure la meva fusteria, queda clar?.

Pis Fabra.- La Dora està penjant les cortines quan entra el seu marit i li pregunta per l'entrevista. La dona està enfadada i li explica que s'ha quedat de pasta quan li han dit que no tenia el perfil de la secretària que buscaven. Es lamenta que l'entrevistador tingués només 25 anys i que li digués que ho tenia força negre per aconseguir una feina.

Pis Quim.- En Huari li diu a en Quim (mig amagant-se el riure) que a la Iolanda li agrada ell i que sigui valent i la convidi a sortir. Fan una mica de broma i en Quim l'engega, amicalment, a pastar fang.
Quan en Huari surt, en Quim agafa el telèfon mentre se serveix una copa de vi. Truca a la Iolanda però és incapaç de dir altre cosa que: Passa pel majorista a primera hora, podràs?.
Quan penja, es diu a sí mateix que és burro. Es pren la copa de vi.


tplana

Setmana 87
Capítol 430 · Capítol 431 · Capítol 432 · Capítol 433 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici