TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 431
del dimecres dia 02/10/2002

.. Al Peris, la Marta li aconsella a la Núria que surti, que es distregui una mica. Però aquesta li contesta que ni parlar-ne, que no vol perdre la feina ara que la té.

En una taula del costat l'Emili està nerviós perquè té una entrevista de feina. La Gemma no deixa d'animar-lo.

La Cecília li anuncia al Peris que pensa repartir els papers de l'obra avui mateix. Quina obra?, li pregunta el Peris. Doncs quina ha de ser...Els Pastorets!!! Ja se sap: ara ve Nadal i matarem el Gall.

El David s'asseu un momentet amb la Marta i aquesta li proposa anar al cinema a la nit amb la Núria i l'Ivan. Esta disposada a embolicar-los.

La Pilar se'n va a la parada a veure què fa la noia. La Roser no pensa moure's. La Pilar mira de punxar-la perquè l'acompanyi, però no hi ha manera.

Avui tothom decideix sortir: la Pilar, la Marta, el David, l'Ivan, la Núria. I la Mari decideix tornar a sortir amb la Laura i el Marcel.

A la farmàcia la Blanca està una mica moixa perquè li ha vingut la regla.
Entra la Pilar a comprar aspirines i el Fabra s'ofereix per a donar veus per llogar el pis.

A La Fusteria l'Emili està que trina: les condicions i el sou de la feina eren deplorables. Però com que necessiten els calers, començarà dilluns.

La Marta per la seva banda consegueix convèncer la Núria i l'Ivan per a anar al cinema a la nit.
L'Ivan, però, està destrossat de tanta mudança. La seva mare li recorda que no es parla gaire amb el Huari i ell li contesta que va pensar que l'empresa de mudances era la millor opció i que si el Huari no té raó, ell no li en pensa donar.

Al Peris el David li comenta a son pare que vol anar a una escola de cuina, però son pare li respon que la millor mestra la té a casa -sa mare-, i que, a més, surt gratis.

Els del grup de teatre ja estan reunits. Primer problema: la Isabeleta i el Rafa no poden fer l'obra perquè la seva congregació religiosa no els hi ho permet. Dit això s'aixequen, els diuen que els aniran a veure i se'n van. El Peris proposa avisar el Fabra si hi vol participar.

Entren el Marcel i el Fede. Aquest també surt amb la Mari i la resta. El Marcel declara que no es pensa embolicar amb la Laura i el Fede li recomana que se la torni a mirar. Però el Marcel la troba massa hortera i el Fede li rebat dient- li que, al llit, les horteres són les millors i que si s'hi llença ho provarà ell mateix.

La Pilar és a la parada i la Gemma aprofita per reivindicar un augment de sou. Però la Pilar li recorda que la parada és del Ramon i és a ell a qui li ha de demanar. Ella, enfurismada, li respon que així ho pensa fer i que està farta de com se la tracta a la botiga.

A La Fusteria estan reunits els dos grups: per una banda el Marcel i companyia i per l'altra la colla de la Marta.
Dels primers només la Laura sembla tenir ganes de passar-s'ho bé: el Marcel sembla de la funerària, el Fede no es pot moure ni per anar al lavabo i la Mari sembla sortida dels salesians...
A l'altra colla la Marta té l'estratègia preparada: la Cecília no s'ha presentat a substituïr-les -perquè la Marta, finalment, no li ha dit res, i ella, sacrificant-se es queda al bar i fa que la Núria i l'Ivan vagin tots dos solets al cinema. El David farà guàrdia amb ella.

La Roser jeu al sofà. Sóna el telèfon i és el Ramon. A mitja conversa truquen a la porta. Obre i és un senyor amb un marcat accent estranger que està interessat pel pis.

La Laura i la Mari parlen en la intimitat. La Laura no hi veu futur amb el Marcel i la Mari comença a defensar- lo. Llavors la Laura li fa veure que la que està penjada del Marcel és ella, la Mari. Te raó, però no pensa dir-li res perque ell només la veu com una amiga. Són molt bons amics i si li diguès res ja no seria el mateix.

La Pilar es lamenta que sempre que truca el Ramon ella no hi és. També li explica a la Roser la demanda d'augment de sou per part de la Gemma. La Roser, per contra, li diu que ja ha llogat el pis: a un senyor que es diu Artur i del que no sap res més, només que és molt educat.

La Núria i l'Ivan tornen a La Fusteria després del cinema. Cap dels dos tenia ganes d'anar-hi i evidencien les arts celestinístiques de la Marta.
La Núria decideix 'quedar-se' amb ella i incita a l'Ivan a fer manetes i carantonyes.
Aquest moment d'intimitat afluixa a l'Ivan que li confessa estar penjadíssim de la Marta.



Massagran

Setmana 87
Capítol 429 · Capítol 430 · Capítol 432 · Capítol 433 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici