TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 432
del dijous dia 03/10/2002

.. A la lampisteria, el Quim avisa al Max que segurament sortirà a la nit. El nano li diu que ja es farà alguna cosa per sopar quan torni del cine, perquè avui hi torna a anar.
El seu pare li demana que, sobretot, comenci a empaquetar.

Ariba el Narcís quan la Kristina i el Max marxen. El Narcís aprofita la vinantesa per aclarir si la cama de la Kristina és de plàstic o no i perquè li diuen K, a ella. La noia li explica que la cama és seva, però que en té una més curta que l'altra, i que li diuen K de Kristina i perquè les coses que comencen amb K li agraden molt.
El Quim decideix sortir amb ells per anar a comprar cerveses i refrescos.

La Iolanda aprofita que es queda sola amb el Huari per intentar averiguar si el Quim té algun problema. El Huari no l'entén: li contesta que està passant una mala temporada, que si ho pregunta per la Clara.... I li diu que és normal que el Quim no parli gaire.
Davant d'això, ella també calla el que està pensant.

A casa els Fabra, els pares estan parlant de què faran per dinar quan apareix la Blanca buscant l'Albert. Se la veu neguitosa. El farmacèutic li pregunta si es troba bé. La noia contesta que sí i marxa.
El matrimoni comenta que l'Albert s'hauria d'espavilar perquè la Blanca no l'esperarà tota la vida.

A La Fusteria, la Núria té feina per convèncer a la Marta que l'Ivan i ella feien manetes de broma, per riure's una estona dels tafaners. També li diu que ella a l'Ivan no li agrada i una mica més li explica que el noi encara està penjat per ella.

El Fede es queixa que li fa molt mal el costellam. La seva mare li diu que no està fent bondat i que si els calmants no li fan afecte, ja sap que ha de fer: anar-se a posar una injecció. Al Fede no li fa cap gràcia.

En una altra banda, la Núria serveix a l'andorrà, que sembla que no ha pogut dormir bé per culpa dels qui es dediquen a mirar la tele de nit. Vol canviar de pis i anar a viure on la gent no sigui sorda i tingui uns mugrons i unes mans... la Núria el fa callar dient que encara somnia.

La Blanca ha anat a buscar a l'Albert a la picina del C.N. Sant Andreu on treballa i li explica que està nerviosa perquè no li ve la regla. El xicot està la mar de tranquil. Li pregunta si s'ha fet la prova i quan ella li diu que no, no comprèn perquè n'han de parlar en aquest moment. Ella queda moixa i ell no capta ni de lluny quin és el problema.

A l'escola de música, la Rut proposa a l'andorrà que la vagi a escoltar a l'audició que té. Ell li diu que ho deu fer molt bé però que no necessita cap cantant, només necessita un lloc tranquil.

Al bar del Peris, mentre prenen un suc de taronja, el Narcís pregunta a la Iolanda que li passa perquè li sembla amoïnada. Ella li explica que està preocupada per un amic que li sembla que beu massa, com ho havia fet ella, i que algú li hauria de dir, però que no gosa perquè li fa por que s'enfadi. El Narcís, amb la seva lògica habitual, li diu que si és un amic no s'enfadarà o que, potser s'enfadarà primer, però després faran les paus.

A la farmàcia, la Blanca parla amb el sogre, que es mostra molt més comprensiu que no pas el seu fill. La renya una mica per no haver-se fet la prova abans. La Blanca diu que el que la posa nerviosa és que sembla que ell no li fa cas. El Vicenç li diu que sí, que fa nou anys que són nòvios i ella pensa que potser el problema és aquest. I entra al lavabo a fer el Predictor.

Mentre la Blanca està dissipant dubtes, entre el Fede a la farmàcia per demanar que li posin el calmant. El Fabra li diu que ells no poden fer-ho. El Fede insisteix perquè a l'ambulatori hi ha molta cua i ell no s'hi veu del mal. Al final el farmacèutic cedeix i crida a la Blanca perquè el punxi.

La Kristina i el Max s'estan atipant després de sortir del cine. El Max vol fer creure que li ha agradat la pel·lícula, però ella l'ha enxampat dormint. Ell ho nega, però no cola. La noia li diu que no cal que digui mentides i li proposa que cada vegada que un enxampi a l'altre dient una mentida pagui una penyora que haurà de decidir el que hagi estat víctima de l'engany. El Max hi està d'acord i confessa que s'ha adormit. Però llavors li fa confessar a la Kristina que no ha follat mai, com ell. Decideixen que això s'ha de celebrar i que algun dia s'hauran d'estrenar. El Max diu que ell primer.

La Núria convenç a la Marta per dir-li al músic que llogui l'habitació de casa seva. La Marta no ho veu clar. La Núria està convençuda que si li dicten unes normes ell les respectarà. La Marta hi accedeix, però lamenta que ja no podran anar amb calces per casa.

El Fede continua tenint mal dia: li ha arribat la citació del jutjat i només pensar en tornar a veure la cara dels individus en qüestió....

L'Albert explica a un amic que no entén a la Blanca. No sap què vol. A l'amic li sembla evident: la Blanca vol que estigui per ella.

A la lampisteria, el Quim aconsegueix treure's de sobre l'Isabeleta, que ja ha espatllat la dutxa.
Llavors li pregunta a la Iolanda que voldrà fer. Ella diu que qualsevol cosa li anirà bé. Però queda callada quan veu per enèsima vegada al Quim bevent-se una cervesa.. Ell interpreta que no vol sortir. aleshores ella li fa veure que beu massa. Ell no ho accepta i li diu que potser perquè li ha passat a ella, ara li sembla que a tothom li ha de passar el mateix. El lampista diu que controla, però se sent enxampat quan ella li pregunta si, l'altre dia, quan estava sol a casa es va quedar adormit perquè havia begut massa. Ell s'irrita i marxa dient que si el controla.

A l'escola de música, la Núria li proposa a l'andorrà d'anar a viure al seu pis i, quan ell està buscant la manera de dir-li que ja ha trobat pis, entra la Rut anunciant que ja té la còpia de les claus i que l'espera. La Núria li aconsella que no vagi a viure amb ella... com que ell no entén perquè, la Núria li contesta que ja s'ho trobarà.

L'Albert va a buscar a la Blanca i es disculpa per la seva reacció del matí. La seva companya li diu que se sent sola i que no està embarassada. Ell torna a equivocar-se quan contesta que ja ho sap perquè si no ella l'hauria trucat. Però l'estova posant-se molt afectuós.

El Quim arriba a casa molt nerviós. Comença a cridar al Max, que no l'esperava i està estudiant. El renya perquè no ha començat a empaquetar i li diu que prepararà alguna cosa per sopar i que ja ho farà tot sol. Quan el Max vol protestar, el Quim torna a cridar tot enviant-lo una altra vegada a estudiar. El noi li diu que si està de mala òstia no ho pagui amb ell. Llavors el seu pare es discullpa dient que està cansat, però el nano veu alguna cosa que no rutlla i li pregunta si està bé. El Quim contesta que sí, però així que es queda sol torna a beure.






Antaviana

Setmana 87
Capítol 429 · Capítol 430 · Capítol 431 · Capítol 433 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici