TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 433
del divendres dia 04/10/2002

.. En Peris li comenta al Fabra que es podria ficar al grup de teatre. Ell s'ho ha de pensar i aclareix que la Dora no voldrà. També xerren de la partida que tenen pendent per aquella tarda.

Quan arriba l'hora, Peris es presenta al pis dels Fabra sense la Cinta que es va comprometre amb una amiga pensant que no havia partida.
Així les coses, Dora opta per retirar-se i deixar-los sols. La nit transcorre amb normalitat. Fabra mostra la seva preocupació per la Dora. No sap com animar-la. Mentre juguen, Peris aconsella al seu amic que l'ha de deixar que faci la seva, que no l'organitzi la vida.
Entre cartes i cerveses, Fabra acaba agraint al Peris la companyia que l'ha fet aquesta nit.

Paquita ja ho té tot a punt per obrir la pensió. Ha posat anuncis als diaris i el Lluís s'ha encarregat de distribuir targetes per tot arreu.
Quan oficialment inauguren la pensió, ella i la Remei seuen al saló redecorat per l'ocasió. Tot és silenci. Només escolten el tic tac del rellotge. No diuen res. No fan res. Remei agafa una revista i Paquita s'aixeca per desendreçar una mica les revistes i els coixins. Li semblava que tot estava massa perfecte. Torna a seure.
Silenci.
A l'estona Remei proposa encendre el lluminós del carrer. I tornen a seure. Comenten que s'ho han d'agafar amb calma.
El telèfon sona i s'aixequen de sobte. Paquita contesta "Pensió Regina, digui'm?" i resulta ser una persona que no la sent bé. Paquita nerviosa acaba penjant. Quan comprova si hi ha línia se n'adona que aquella persona encara està a l'altra banda perquè no ha penjat. Tota la situació és molt còmica.
Quan fa el sopar, Paquita convida a la Remei i comencen a fer hipòtesi sobre qui o com serà el primer o primera client/a de la pensió. De sobte, sona el timbre de la porta. Paquita es prepara, va a obrir i es troba al Lluís que vol ser el primer client pagant que s'allotgi en la nova pensió.

Al pis de la Montse tot està preparat per fer el trasllat. Quan Huari truca a l'Ahmed aquest li falla i els deixa penjats. Tot ho hauran de fer ells a mà. Entre tots s'animen i comencen la mudança.
Montse es fa mal a l'esquena i això unit a que no deixen que la Teresa faci res, provoca que tot sigui més lent. Huari i Ivan, però, fan les paus i es disculpen.
Triguen tot el dia en portar les caixes d'un pis al nou. Abans de marxar, Teresa i Montse que estan amb l'Isaac, s'acomiaden del pis. Es reuneixen el Narcís i el Huari després i Huari se n'adona que el petit treu sang pel nas. Ell es preocupa però la Teresa explica que és normal en aquests petits.
Quan el trasllat a acabat del tot, es queden sols al pis vell la Montse i el Huari. Vol acomiadar-se d'una manera especial i comença a menjar-se a petons a la seva dona, aclarint que vol inaugurar el pis nou de la mateixa manera... Malgrat el mal d'esquena, la Montse es deixa emportar.

En Quim ha començat el dia refusant un carajillo. Després es passa tot el dia evitant a la Iolanda, i quan es troben al dinar, ell es disculpa per com l'ha tractada. Insisteix que no li passa res. Iolanda, però, l'ofereix la seva ajuda i Quim no l'accepta. Queden com amics i ell com una persona que ha begut quan ha tingut algun problema però sense anar a més.
Després d'estar tot el dia fent feines, Quim arriba a la nit a la lampisteria tot suat i es treu la camisa. Surt la Iolanda del magatzem i quan li dóna les claus de la furgoneta, decideix marxar. Quim aprofita per disculpar-se de nou i ella li acaba dient que només vol ajudar-lo, però que no anirà darrere d'ell, només treballa per ell i això farà a partir d'ara. Quim, al sentir-la dir això i veure com dóna mitja volta per marxar, l'agafa del braç, la mira i li clava un petó als morros que l'ha deixa molt parada. Iolanda somriu i sense deixar de mirar-se als ulls tornen a enganxar-se en un altre petó...





Channing

Setmana 87
Capítol 429 · Capítol 430 · Capítol 431 · Capítol 432 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici