TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 85
del 16 al 20 de setembre del 2002

Capítol 419 (dilluns 16/09/2002)
Capítol 420
(dimarts 17/09/2002)
Capítol 421
(dimecres 18/09/2002)
Capítol 422
(dijous 19/09/2002)
Capítol 423
(divendres 20/09/2002)


.. "Els Jugadors" (els Fabra).- El Fabra aconsegueix que els Peris acceptin de jugar una partida de Brisca a casa seva tot i les reticències de la Cinta i "la Imprescindible" (la Dora) que, com sempre, té molta feina.
El Peris està neguitós i assaja les jugades amb la Cinta a qui la Dora li sembla una estirada.
"La Imprescindible" reclama (que no demana) un augment de sou a la feina amb tanta mala fortuna que es queda sense augment i sense feina.
La despatxen el dia de la partida de Brisca però ella no li diu al seu marit i culpa la seva manca d'atenció al joc, que els fa perdre la partida, al maldecap i l'estres de la feina.

"La seguretat ciutadana".- Ha aparegut un article al diari que posa a mil la Cecília. En l'article s'exculpa els porters de la discoteca dient que el Fede els va provocar i que va treure una navalla.
La indignació és general entre els coneguts i la Cecília, que no és dona de quedar-se plorant en un racó, fa mans i mànigues per tal de donar a conèixer la versió real dels fets. Escriu una "carta al director" per enviar a tots els diaris que sembla un missal i que el Marcel li ha de refer. Intervé en un debat radiofònic sobre seguretat ciutadana a Catalunya Ràdio amb tant d'apassionament que el moderador li acaba tallant la diatriba.
El Fede, encara a l'hospital i amb una cara com un mapa, i el Marcel coincideixen en que la Cecília l'ha cagat i en que ara encara estan pitjor que abans.

"La nova Laura".- Comencem a saber coses d'aquest nou personatge: Té un fill de 8 anys que porta ulleres i un ull tapat, està separada, s'ha fet els pits a mida, ha guardat un cotxet de nen petit que no necessitava, li van els nois tipus Marcel i té una vitalitat i un optimisme aclaparadors.
Treballa a les ordres de la Marta al Super i s'ha fet amiguíssima de la "Pocas Luces" a qui li deixa el cotxet, li frega el pis, l'assessora en temes de roba i cosmètica, li deixa tocar els pits, li fa de "dama de companyia" en una sortida nocturna i intenta contrarestar el "defalliment crònic" de la seva amiga amb la seva força vital.

"La Lolita".- La Ruth no té ni saldo al mòbil i deu dos mesos d'hipoteca de la mansió.
El Lobo no li vol deixar ni cinc cèntims (d'euro) i ella decideix vendre el cotxe que li va regalar el Peter Pan engarjolat. Els negocis no són el seu fort i l'acaba malvenent per 6.000 euros de res que es polirà ràpidament després de pagar els deutes.

El Lobo li aconsella que es vengui la casa d'una vegada però ella s'hi nega en rodó. Té una idea millor: serà cantant i ja no tindrà problemes econòmics. (Suposo que la idea se li ha acudit després de veure "El guardaespaldas" en vídeo, brrr!) Tot i haver de repetir primer a l'Escola de Música, envia maquetes a diferents cases discogràfiques que passen totalment d'ella i la seva tramesa.
Saber que l'extravagant del Gus té un grup de jazz muntat sense vocalista, encara, fa que li reneixin les esperances de veure el seu somni acomplert.

"L'amargat pitof".- El Quim continua sense canviar de cara tot i que el Max li fa costat.
Arrel d'una anada al futbol i dels comentaris que es generen li acaba dient que "Si estaves tan bé a Cardiff t'hi hauries pogut quedar". El Max es queda amb els ulls a quadres.
El Huari pensa que el llastimós estat del Quim es deu a que li falta una femella i va fent de "Celestino" per Sant Andreu.

"La Metralladora".- Ja tornem a tenir la Remei entre nosaltres, força recuperada de les males estones que li fa fer passar l'oliverer. Li ha retornat la vitalitat, el somriure i la rapidesa verbal que deixa ben atabalada la Paquita quan la Remei li demana feina a la pensió.

"La família Intercultural".- A la cultura catalana i magrebina s'hi ha d'afegir l'americana que porta l'Ivan a la motxilla en el seu retorn dels EUA. Ell vol continuar estudiant a la Universitat i haurà de buscar una feina perquè el seu pare ha deixat, només, 30.000 euros per als dos fills.
La Teresa s'enfada moltíssim i li diu a la Montse que haurien d'impugnar el testament i reclamar "la legítima". La Montse, però, no en vol sentir a parlar i li diu que si fins ara se n'han sortit sense el Joan i els seus diners, poden continuar fent-ho.
Aquesta setmana el matrimoni ha celebrat el seu primer aniversari de casats.

"El Trasto".- Des de la mort de l'Adrià el seu estat ha anat empitjorant i divendres va morir arraulit als peus de la tomba on el seu amo ja reposava de feia dies.








Casablanca


Setmana 85

Capítol 419
· Capítol 420 · Capítol 421 - Capítol 422 - Capítol 423 -

Tornar a Resums Setembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar