TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 422
del dijous dia 19/09/2002

.. A casa, el Huari li fa un regal a la Montse. Ella està contenta però li diu que no se n'ha enrecordat que era el seu primer aniversari de casament i no li ha comprat res. El Huari, decebut, diu que no passa res.
Arriben el Narcís i la Teresa i admiren el regal del Huari i el Narcís es posa de peus a la galleda preguntant al marit de la seva mare si li ha agradat el rellotge. Tots riuen i el Huari es refà del disgust al descobrir la broma.
El Narcís vol anar-ho a celebrar a la pizzeria, com sempre, perquè, a més, a l'Ivan també li agrada. Així descobrim que arriba l'Ivan.
El Narcís vol anar a l'aeroport amb el Trasto perquè li ha dit a la Núria que el treuria a passejar i li donaria la pastilla. Al final queden que ho farà la Teresa quan porti a passejar a l'Isaac.

El Marcel intenta convidar a la Mari a una festa i ella s'esmuny: diu que s'ha de llevar d'hora! Ell es queixa que fa molt de temps que no van enlloc. El noi mira de convèncer-la dient que vindrà un tal Mario que la Mari no té interés a conèixer. El Marcel li demana que hi vagi encara que no li presenti el tal Mario o és que no s'ho passaven bé quan vivien junts? La Mari no vol deixar la nena a la Pilar. El Marcel diu que sempre té alguna excusa i s'ofereix per portar-les a la guarderia. Això sí que ho accdepte la Mari i ell es fa una mica la víctima, com si se sentís utilitzat.

A la lampisteria el Quim ensenya, sense gaire entusiasme, uns poms d'armari a la Isabeleta que marxa sense el que buscava després d'haver-li fet fer un gran escampall i dient que ja tornarà amb el Rafa.
Sona el telèfon. és el Huari que truca des de la perruqueria de la seva dona preguntant si han arribat les rajoles per la Paquita. el Quim, que està nerviós l'engega de mala manera perquè no les té.

A la perruqueria, la Paquita protesta pel retard de la comanda i marxa. El Huari i la Montse parlen del Quim. No el veuen bé. El Huari opina que necessita una dona.
La Cecília defensa la seva intervenció a la ràdio davant d'una clienta.
La Laura, decidida, diu a la Mari de sortir. Ella torna amb la cançó que no pot deixar la nena, però la Laura li treu l'excusa: ella també ha d'agafar una cangur pel seu fill i la poden compartir.

A cal Peris continuen a tota màquina les classes de cuina del David.
Mentre el Peris pare i el farmacèutic continuen engrescats amb les seves batalletes de joventut. Recorden un company que era un gran jugador de brisca i el farmacèutic els torna a convidar a casa seva a fer una partideta. A la Cinta no li fa gaire gràcia i s'excusa dient que ella no en sap gaire, però no s'hi pot negar. El seu home, però, se n'adona.

A la lampisteria, la Paquita tria unes altres rejoles que al capdevall, li surten més barates i tot. Quan marxa, la Iolanda, el Huari i el Quim fan un comentari favorable de la dona, que no es pot comparar amb la Isabeleta i el Huari s'agafa amb aixó per voler-l'hi vendre el producte al Quim. Aquest no està per brocs i li diu que el deixi en pau amb les dones que ell no té la sort que el magrebí ha tingut amb la Montse.

La Teresa recull el Trasto a casa la Núria.

La Laura i la Mari s'arreglen per sortir, però la Mari es posa una roba que fa opinar a la Laura que no lligarà. Ella, en canvi, presumeix de pits fets a mida i diu que els tios no se n'adonen i que és una gran inversió. Convida a la Mari a tocar-los-hi per comprobar-ho. Després es pinten com si s'acabés el món aquesta nit.

A la lampisteria la Isabeleta i el Rafa estan triant i no acaben mai. Al final la Iolanda els dóna l'empenteta definitiva: els hi ven els poms més cars i fins i tot els hi col·loca una dutxa d'hidromassatge.

Al parc, es troben la Teresa amb el nen i el gos i les germanes Pilar i Roser passejant la Desi. Les dues germanes comencen a rodinar dels gossos als parcs i la Teresa sembla que s'aguanti les ganes de dir-los que estan carregades de punyetes.
Aleshores s'adonen que ha desaparegut el Trasto i la Teresa, amb l'Isaac plorant, comença a buscar-lo.

A la lampisteria els homes admiren a la Iolanda per l'habilitat que ha tingut amb la Isabeleta. Ella torna els compliments al Quim per la paciència del matí. Tots estan contents de la venda.
El resultat de tot plegat és que el Quim comença a interessar-se per la vida de la noia: si encara viu en el pis compartit? com una persona com ella va arribar a quedar-se al carrer? Ella li explica que és més fàcil quedar-se sense casa que no pas refer una altre cop la vida un cop això ha passat. Al final la convida a prendre alguna cosa. També conviden al Huari que amb l'excusa que té el sopar d'aniversari i que arriba l'Ivan, els deixa anar sols.

A La Fusteria, la Laura i la Mari fan repàs a les possibles víctimes i el panorama no és gaire engrescador. Per la Laura la cosa comença a animar-se quan entren el David i el Marcel.
La Mari queda confosa quan veu al Marcel que l'agafa en fals. La Laura, favorablement impressionada pel noi, pregunta a la Mari si no ho ha provat amb el Marcel i la perruquera contesta que són amics. L'altra li diu que per què són, doncs, els amics?

A casa la Montse el Huari dóna la benvinguda a l'Ivan que acaba d'arribar i també el condol per la mort del pare. El Narcís està content perquè l'Ivan es queda amb ells un altre cop.
Arriba la Teresa i tot són festes amb l'Ivan, però la dona està pansida perquè el Trasto s'ha perdut i no l'ha trobat.

Finalment, es veu la bestiola anant amunt i avall, ara m'ajec i ara m'aixeco.










Antaviana

Setmana 85
Capítol 419 · Capítol 420 · Capítol 421 · Capítol 423 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici