TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 419
del dilluns dia 16/09/2002

.. Bar Peris.- Tot parlant del sopar, en Peris descobreix que qui sap cuinar és en Fabra i no la dona.
La Cinta comenta al seu marit que s'haurà de comprar un vestit nou per el sopar perquè "aquella" segurament s'arreglarà i no vol quedar malament.
La Núria ha portat el Trasto al veterinari i comenta a la Marta i a en David que el gos ja és vell i que té mala peça al teler.

Oficina.- Veiem la dona d'en Fabra, (Dora?, encara no m'he après el nom, ho sento) treballant i donant instruccions a una secretària a qui envia a fer fotocòpies. Entra el "jefe" (suposo) i la Fabra li recrimina el fet que li hagi posat una ajudant, que encara li dóna més feina, i no un augment de sou com ella havia demanat. El que queda clar d'aquesta escena és que entra la Fabra i el "jefe" hi ha un tracte excessivament familiar; una de dues: o són amants o són germans (deducció de la resumidora).

Pis Mari.- Estan dinant amb en Toni i ella li retreu que quasi bé no l'ha vist en tot el cap de setmana. Es discuteixen una estoneta i en Toni acaba dient que està fart de la presó i tot per culpa d'aquella mala puta (sic).

Pis Núria.- La Núria no aconsegueix que el Trasto es prengui la pastilla que li toca. En Narcís proposa endur-se el gos a passejar i donar-li després, que segurament tindrà gana. És que el gos no vol menjar res de res.

Pis Mari.- La Pilar i la Roser porten la Desi a la Mari i quan veuen en Toni els hi agafen tots els mals. A pesar de la mala bava que gasta la Pilar per dirigir-se a ell, el noi li dóna les gràcies pel que va fer per la Mari.

Pis Fabra.- En Fabra està ultimant els detalls del sopar amb la dona per allà queixant-se dels problemes que té a la feina. La filla té un "pique" amb sa mare pel tema de com van vestides.
Arriben els Peris i........oh!, sorpresa!, la Cinta i la Fabra porten el mateix vestit :-). S'ho agafen rient però no els hi ha fet cap mica de gràcia.

Pis Mari.- En Toni recull la bossa per tornar a la presó. La Mari li regala un xandall i li dóna un sobre amb diners.

Pis Fabra.- Els Peris s'adonen (amb cares de circumstàncies) que el que porta TOT el tema de la cuina és en Fabra. Hi ha la tensió típica d'aquelles persones que no saben què dir-se. Finalment, en Fabra comenta que sa filla havia estudiat piano i que estaria bé que hi tornés i els Peris diuen que hi ha una noia, la Núria, que li podria donar classes.
Parlen també de les classes de la Cinta a la Universitat i quan la Cristina (la filla dels Fabra) decideix que se'n va a dormir, és son pare que li indica on és el pijama.

Pis Núria.- El Trasto torna de la passejada amb en Narcís i, després d'un munt d'estona de provar-ho, finalment el gos s'empassa la pastilla prèviament embolicada en una magdalena.

Presó.- En Toni està molt emprenyat i el company de cel·la no ajuda a calmar els ànims dient-li que si a ell el deixessin sortir es passaria el cap de setmana follant (sic)

Pis Mari.- En Marcel (està sopant amb la Mari) li diu a la Mari que no ha vist el cotxet a baix a l'entrada on ella el deixa sempre. O sigui que li han robat.

Bar Peris.- La Cinta comenta a en Peris que ha trobat la dona Fabra una mica estirada i quan comenten la coincidència de vestits, en Peris li diu que li queda millor a ella ( a la Cinta, clar ).

Pis Fabra.- La dona li diu al seu marit que no li ha caigut bé a la Cinta. En Fabra li explica a la dona (amb certa enveja dissimulada) que és un matrimoni que se n'ha sortit de tot i que han tirat endavant tot i la mort de la filla perquè s'estimen.
L'home diu que se'n va a dormir però ella diu que es queda treballant una estona més.
No anem bé, no.




tplana

Setmana 85
Capítol 420 · Capítol 421 · Capítol 422 · Capítol 423 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici