TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 423
del divendres dia 20/09/2002

.. Dora es prepara per marxar a la feina mentre no para de dir que avui solucionarà l'augment de sou amb el Borràs. El marit l'escolta esmorzant i li recorda que tenen la partida de brisca amb els Peris. A ella sembla no venir-li bé però ho acaba acceptant. Es continua queixant ara perquè té el cotxe molt lluny aparcat. Realment està estressada de bon matí.

Quan arriba a la feina li canta les quaranta al Borràs, el seu cap. Li diu que ell pot comprar camions, reformar el seu despatx i contractar una noia jove mentre ella cobra el mateix. Borràs torna a dir que no pot pujar-li el sou.
Dora
, farta, explota i li diu que prefereix una nena jove per veure com mou el culet en lloc d'apujar-li el sou a una persona que s'ha deixat la pell a la feina durant més de 20 anys.
Borràs
no aguanta més i l'acaba despatxant. Ella ni es creu que el que sent, però ell li corrobora: dilluns no ha de tornar per l'empresa.

Quan arriba al pis, Peris i Cinta ja hi són. Fabra li pregunta a la seva dona com l'ha anat la feina i ella contesta que bé. Es queixa només d'haver deixar el cotxe lluny de casa. En això que el Peris comenta que al costat de la seva plaça d'aparcament s'ha quedat una lliure i que potser els interessa. Fabra li diu que sí però Dora no ho veu clar i menys quan el seu marit li confirma que ja ha trobat una dona de fer feines. Dora calla i ho accepta.

Abans d'anar al pis del Fabra, el Peris mentre era al bar, no ha deixat d'atabalar a la Cinta. No vol perdre jugant a les cartes i insisteix a la seva dona que han de practicar totes les senyes que es fan servir a la brisca. Ella n'està farta. A més, el David continua fent de les seves a la cuina. Al final, Cinta marxa a comprar un detall pels Fabra.

Arriba el moment de jugar la partida. Fabra posa el cobretaules que els Peris els han regalat i la Dora ho troba encertadíssim el detall doncs els hi feia falta un. Quan la partida acaba, la victòria és pels Peris que presumeixen d'estar compenetrats. Dora que segons el Fabra, té molta sort en el joc, s'excusa dient estar cansada. Això fa que els Peris decideixin marxar.

Quan es queden sols, el Fabra es preocupa per la seva dona. Fa comentaris relatius a la feina però la Dora no explica res i diu que tot ha anat bé. Així doncs, el Fabra està disposat a celebrar la propera setmana dos grans notícies: una, l'augment de sou, i l'altra, que la Dora fa 50 anys. Ell vol una gran festa però ella s'estima més una cosa més íntima, només amb ell i els seus fills.

Rut li comenta al Lobo que està decidida a trobar feina per tal de poder pagar. Ha enviat maquetes a les discogràfiques perquè vol ser cantant, per això estudia... Però cap companyia li fa cas.
Estant en l'escola universitària, Rut es fixa en l'anunci del Gus. Una amiga que és amb ella li explica que el Gus és un crack en el tema musical tant des del punt de vista estudiantil com professional. Sembla que té un grup de jazz i que no tenen cantant. Rut veu la llum i es proposa ser la cantant d'aquest grup.

L'Ivan xerra amb la seva mare i amb la Teresa. Els explica que pensa tornar a estudiar i que treballarà. Treu el tema de l'herència del Joan, el seu pare. Només els ha deixat trenta mil euros per a ell i el Narcís mentre que la resta s'ho quedarà la dona. Teresa i Montse callen, però quan totes dues es queden soles ho comenten.
Teresa s'emprenya perquè pensa que amb els diners que tenia el Joan, podria haver deixat arreglats als seus fills. Suggereix impugnar el testament. Montse posa seny en la situació. No vol sentir parlar d'aquest tema. No vol embolicar la troca i deixarà les coses tal qual hi són. Mai ha necessitat els diners del Joan i ara menys. La feina del Huari rutlla bé i la de la perruqueria també, i tot i que aviat canviaran del pis, podran sortir-se'n tots sols.

Durant tot el dia, Núria, Max i Narcís busquen al Trasto.
Marta
anima a la seva amiga que es sent culpable per no saber cuidar del gos. Està preocupada perquè tot li surt malament. Es lamenta de tenir hipotecat el pis del seu avi...
Al Narcís el recolza la seva àvia i el Peris que l'anima quan el noi passa pel bar per penjar un cartell.

Al vespre, quan tots son al pis de la Núria, ella rep una trucada. Han trobat al Trasto. Corrent marxen, arribant al cementiri. Sota el nínxol dels Bosch, troben al gos estès al terra. Núria l'acaricia i el crida pel seu nom... però el gos no respon: és mort.










Channing

Setmana 85
Capítol 419 · Capítol 420 · Capítol 421 · Capítol 422 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici