TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 420
del dimarts dia 17/09/2002

.. La Mari està a la farmàcia amb la Desi. El Fabra fa un diagnòsitc clar: la nena te conjuntivitis. I ja sabeu: res de camamilla!!.
El farmacèutic es deleix per ser avi però sembla ser que l'Albert no va per feina.
Quan surten la Mari i la nena entra la Cristina amb la Núria, que li farà de professora de piano. La Núria mira amb deteniment i nostàlgia la farmàcia.

La Núria, que gràcies a un tranportador de matèria que ha agafat en prèstec de Star Treck, està ara darrera la barra de La Fusteria amb la Marta. De fons sóna música clàssica. En una tauleta seuen la Lola, la Gemma i l'Emili. Tots estan d'acord en que la vida, sense el Ramon, és molt més tranquil·la. La Gemma pateix per la feina del seu xicot, doncs està pendent de que el renovin. Ell li comenta que ja fa més de quinze dies que l'haurien d'haver avisat. La Lola opina que el que compta és la bona voluntat del que et contracte -estem apanyats!!-, i ell argumenta que les lleis estan per a complir-les.
Es presenta el Gus i li diu a la Núria i a la Marta que reconeix la música que està sonant però que ell coneix una versió encara millor i els promet abastir-les de música i fins i tot portar la maqueta seva que ha gravat.

La Laura, la companya de la Marta, va a tallar-se el cabell a la perruqueria de la Montse. Allà, la Laura i la Mari comencen a parlar dels respectius nens, quan, de sobte, la Cecília, que llegia el diari en un racó, fot un bot, deixa anar un renec i li ensenya el que estava llegint a la Mari.

Que és el mateix que el Marcel llegia a La Fusteria: un periodista cabronet ha publicat una entrevista amb els matons de la discoteca on descarreguen totes les culpes sobre el Fede.
Mentre el Marcel va a trucar el Fede per explicar-li la notícia, entra de nou el Gus, aquesta vegada acompanyat d'alguns col·legues. Ve carregat de música i també porta la seva maqueta i...un regal per a la Núria: la versió tan bona que li havia comentat en la seva estada anterior. Després d'un intent inútil de que li lloguin l'habitació marxa corrents a veure més pisos.

La Gemma és a la parada despatxant quan arriba l'Emili. Porta males notícies: no li han renovat el contracte. És veu que el seu enfrontament amb el gerent i l'haver-se ficat en temes d'eleccions sindicals no l'han afavorit gens i la direcció, a més, és passa els termes del contracte pel folre. De tota manera el comité ha posat una denúncia per acomiadament improcedent.

La Remei ha anat a visitar la Mari a la perruqueria. Totes dues recorden temps passats i la Remei li pregunta per la nena i li confessa que està farta de treballar a la botiga dels seus pares i que té ganes de tornar a Sant Andreu.
Quan se'n va, la Montse li comenta a la Mari que l'Ivan tornarà ben aviat i li proposa una sol·lució pel tema del cotxet: que la Pilar li regali un de nou.

Quan la Mari passa a recollir la Desi, la Pilar, com si hagués escoltat la Montse, li proposa comprar-li un cotxet a la nena, però la seva mare s'hi nega.

La Núria ha donat la seva primera classe a la Cristina. Quan aquesta se'n va li confessa a la Marta que la noia no toca gens bé.

La Gemma li comenta a la Lola que quan torni el Ramon pensa demanar-li un augment de sou perquè cada vegada fa més feina. Quan està recollint la parada arriba la Pilar que es sorpren de que plegui tan d'hora...

El Fede està amb el Marcel i la Cecília. S'està fent mala sang llegint la notícia del diari: que si va començar ell, que si portava una navalla... Tot plegat un grapat de mentides escrites per un periodista sobornat. La Cecília opina que s'hauria de fer alguna cosa.

Quan la Mari arriba a casa amb la Desi se'n adona que la nevera no li funciona i que el terra està fet un bassal d'aigua. Tots els congelats a fer punyetes.
Truquen a la porta i és la Laura que li porta un cotxet que havia estat del seu nen. Això sí, de neveres, no en té cap més.



Massagran

Setmana 85
Capítol 419 · Capítol 421 · Capítol 422 · Capítol 423 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici