TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 99
del dia 08 de febrer del 2001

.. Casa Vidal-Bosch.- La Núria explica a la psicòloga que va deixar anar el gos en un moment en que hi havia altres gossos i tot de nens jugant al parc, i que, aleshores va marxar. La noia es posa a plorar i diu que estava enfadada amb tothom i encara més amb el seu avi amb qui s'havia discutit. La psicòloga li comenta que el que volia era fer mal a les persones que l'estimen, inclosa sí mateixa, però la Núria diu que ella no s'estima i que ara no sap què fer. La psicòloga s'aixeca i, fent-li un petó, li diu que sí que sap el què ha de fer.

Plaça.- En Toni acabant de despatxar una senyora amb el seu encant habitual. Aleshores arriba la Paquita que vol comprar un fuet i, com aquell que res, es posen a xerrar de com van les coses a cadascú. Així, en Toni s'assabenta que la Paquita encara no té feina i que la Marta necessita 20.000 peles per fer-se un book. Aleshores, el noi treu els diners de la caixa i els hi vol donar a la Paquita, que no ho accepta i que reclama el fuet. En Toni li posa, juntament amb altres coses i diu que ja li apunta. Quan la Paquita és fora, en Toni recull de la paperera el compte de la clienta anterior i el torna a deixar al costat de la caixa com si no s'hagués pagat; aleshores es posa els diners a la butxaca. La Isabeleta el veu.

Bar Peris.- Arriba en Peris amb la Laura i amb la bona notícia que la malaltia és gairebé indetectable. Ella li comenta a en Marcel que s'ha trobat a l'Agustí i a la seva nòvia a Can Ruti i suggereix de convidar-los a sopar, cosa que en Marcel accepta sense problemes. En una taula, l'Olga li està explicant a en Martí l'oferta que li han fet pel terreny del Xicago i li comenta que no ho té clar, que va prometre no vendre-se'l. En Martí juga molt bé les seves cartes i li diu que això és cosa d'ella i de ningú més però que és una bona oferta i si a sobre hi faran un cine,........En una altra banda, la Teresa i en Narcís són en una taula quan arriba l'Adrià amb un regal pel noi, és una farmaciola de fusta que ha fet ell mateix.

Casa Paquita.- La Marta està veient el programa La Columna quan truquen el timbre. És en Toni, que entra "como Pedro por su casa" i li ofereix les 20.000 pts. De primer, la Marta diu que els hi doni a sa mare però ell li contesta que sa mare no les ha acceptat, que les agafi ella però que quan tingui el book llest, ell vol veure les fotos. La noia les agafa.

Fusteria.- La Clara li deixa les 20.000 cuques a la Paquita. La Mari és en un racó llegint alguna cosa, quan s'acosta en Ramon li diu que s'està mirant un fulletó del concert d'en Sergio Dalma a on li agradaria molt anar. Acaben cantant junts el "bailar pegados" i en Ramon li comenta que a ell li agradaria anar-hi però que ha quedat amb la Pilar. Dos segons després s'ho repensa i li diu a la Mari d'anar-hi junts. I així queden. A la Clara la truquen per telèfon, és la psicòloga que la cita a casa la Carme.

Consultori.- En Narcís va a veure a la Carme per tal que miri si a la farmaciola li falta res i perquè l'ensenyi a embenar. Mentre en Narcís, més content que un pèsol, li està embenant el canell, truquen al telèfon, és la psicòloga que també queda amb ella.

Carrer.- L'Àngel li ensenya, indignat, el diari a en David que se li queda una cara que Déu n'hi do. Diu (l'Àngel) que ha trucat al diari però que el tal Oscar López que firma no existeix. Porta una maleta a la mà i diu que marxarà uns dies però quan va caminant sol, apareix un cotxe de la poli i l'agafen. En David ho veu des de darrere d'uns matolls.

Fusteria.- La Clara marxa per l'entrevista amb la psicòloga i es despedeix d'en Quim amb un petó. Aquest s'asseu un moment amb la Montse, que està esperant en Huari. Tots dos comenten que de moment, sembla que les coses els hi van bé, a lo que en Quim diu que ja els hi tocava, tan a ella com a ell. Arriba en Huari i en Quim marxa.

Casa Paquita.- Tenim la Paqui que es treu les sabates i es fa massatges als peus. Entra la Marta i sa mare li allarga les 20.000 pessetes però la noia diu que ja les té i quan la Paquita vol saber com les ha aconseguit, ella diu que també els hi han deixat. "- Qui?, un amic".

Pis Laura.- Les dues parelles es disposen a sopar quan en David obre la porta com si se l'emportessin tots els dimonis. Sense ni mirar qui hi ha, li fot el diari davant dels morros d'en Marcel i li diu de tot (fill de puta inclòs). Acaben cridant-se mútuament i en Marcel li diu: " - No he firmat el reportatge per fer-te un favor, BURRO!"

Casa Vidal-Bosch.- Un ambient tens on les germanes es discuteixen per qualsevol petita tonteria i on la psicòloga prova de fer-se escoltar. Finalment, la ye-ye diu a la Carme que la Núria hauria de deixar de viure amb ella. La Carme no pot obrir més la boca i s'enfada tot dient si és que l'ha d'enviar a viure amb la Clara o amb en Jordi. La psicòloga diu que no, que ara com ara la Núria els odia i menysprea a tots; a tots llevat de l'avi. Aquí, la Carme i la Clara estan d'acord en que l'Adrià és una persona difícil i que foterà fora la Núria en qüestió de dies però la psicòloga diu que això no se sap mai.

Casa Bosch.- La Núria, amb llàgrimes als ulls, confessa a l'Adrià el que va passar amb el Trasto, tot donant-li la placa del gos. Per més que la Núria demana perdó, plorant i plorant, el seu avi la fa fora de casa i li diu que no hi torni a posar mai més els peus si no és que ve amb el Trasto.

Casa X.- El Trasto està ajagut al costat d'un nen que l'acaricia i que pregunta al seu pare si se'l poden quedar. L'home diu que ho preguntaran a la mare i el nano ja li posa nom (que no puc recordar ni que em matessin).
" Xacal" .
(gràcies Un)









tplana

Setmana 20
Capítol 96 - Capítol 97 - Capítol 98 - Capítol 100 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar