TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

SETMANA 20
del 05 de febrer al 09 de febrer del 2001
  Capítol 96 (dilluns 05/02/01)
Capítol 97
(dimarts 06/02/01)
Capítol 98
(dimecres 07/02/01)
Capítol 99
(dijous 08/02/01)
Capítol 100
(divendres 09/02/01)

..Matxambrat Clara/Quim: Ho ha aconseguit, el Quim ha aconseguit "sortir" amb la Clara i ara viuen feliços i fins es regalen flors. Es dediquen a explicar la feliç notícia als parents i les reaccions són diverses: l'Adrià, tot i el seu recel, felicita la parella i la Cinta creu que el Quim ja és prou grandet per a decidir. Ella només vol que el Quim sigui feliç i així ho fa saber a la Clara amb una abraçada final. I, després d'una cosa, una altra. Ara creuen que el Max acabaria d'arrodonir la família i estan disposats a anar-lo a buscar al Centre d'Acollida més sovint. El Max també està de conya amb ells i els ho demostra escapant-se del Centre per anar a veure un partit de L'equip del Peris on hi juga el Quim. Una trucada al Centre fa que la sang no arribi al riu, ufffff! Després del partit, la Clara i el Quim tenen entrades per anar al Liceu però... el Jordi es presenta a casa de la Clara amb una bosseta que no conté, precisament, farina. Vol recordar els "vells temps" amb la Clara. La decisió és seva: Opera al Liceu amb el Quim o " Il trobadore buona la droga" amb el Jordi. La solució...la setmana vinent. (Ohhhhh...)

Matxambrat Martí/Olga: L'intent de pallissa del Jordi només li fa mal al Martí pel cantó de l'Olga. No vol per res del món que sàpiga la història i li diu a la Carme que hauria d'avisar la Núria per tal que tingués la boqueta tancada. La Carme fa el que pot però la Núria l'engega com sempre. El Martí s'entrevista amb els possibles compradors del solar del Chicago i deixa a les seves mans les gestions amb l'Olga. De moment ella no el vol vendre, per la promesa feta al seu pare i als treballadors del Chicago de que el conservaria. Però...l'oferta és temptadora i l'anunci de la construcció d'un nou cinema fan que s'ho repensi. Es pren el cap de setmana per a meditar, segons sembla...

Matxambrat Pilar/ Ramon: La Pilar sap pel Toni que el Ramon treballa a La Fusteria i li falta temps per anar-lo a buscar de l'orella i recordar-li a la Clara que el Pau va morir per culpa seva. El Ramon pot aturar la seva histèria amb l'amenaça de marxar de casa si no es comporta com cal. Però està intrigat, el noi, i li pregunta a la Clara què va passar amb el Pau: va morir en un accident de moto quan va marxar, borratxo, del costat de la Clara que "sortia" amb el Jordi. La Pilar vol anar a Núria amb el Ramon el cap de setmana i li diu que demani festa a La Fusteria. Evidentment, la Clara no ho pot acceptar perquè és quan hi ha més feina. Però, com a deferència a la Pilar li diu al Ramon que podrà fer festa el dissabte. El Ramon, voluble qual home de pro, vol fer el salt a la Pilar i acompanyar la Mari a un recital d'en Sergio Dalma aquests ditxós dissabte, perquè pensa que a Núria hi pot anar qualsevol altre cap de setmana (segurament pensa altres coses en relació a les diferències entre la Pilar i la Mari, però no les diu). La Pilar li havia comprat una caçadora ben calentona per tal que no es constipés a Núria i, molt empipada, culpa la Clara de tot plegat. (Què injustos podem arribar a ser!)

Matxambrat Toni (el xoriço)/Mari: Fent honor al seu renom, el Toni ha començat a "xorissar" queviures de la botiga de la Pilar. Això tots ho esperavem, clar. Però el que potser no esperàvem és amb quina naturalitat la Mari ajuda el seu germà en el "xorisseo" i s'endu el botí a casa després dels tòpics: "- Vols dir? Això està be?" La botiga de la Pilar ara ja és un "Tot a preu a convenir": el Jordi aconsegueix heroïna (sembla ser que la "xutada" al cotxe de la setmana passada li va agradar), la Paquita una bossa plena pel preu d'un fuet i la Marta les 20.000 ptes. per a fer-se el "book". La Isabeleta ha clissat el Toni posant-se les 20.000 ptes. de la caixa a la butxaca. Com a bona noia que és, li diu al Toni que l'ha vist en ple robatori i ell es disculpa dient que tan aviat com pugui tornarà els diners i es justifica posant l'embaràs de la seva germana pel mig: pobrissona, mare soltera i sola en la vida, snif! La Mari, de pobrissona demostra no tenir-ne res quan li etziba una maledicció al Santi (li desitja moltíssima "sort" en la seva nova feina) després que ell li hagi preguntat com li van les coses. El Santi es lesiona per una entrada que li fa el David en el partit de futbol. I, el musical que havia de fer a Madrid... qui lo sa?

Matxambrat David/gossos: La baralla de gossos (en el sentit zoològic de la paraula) no es duu a terme perquè el Fede fa soroll mentre els fotografia i han de fugir, ell i el Marcel, cames ajudeu-me. El David sembla reconèixer el cotxe. El Marcel comença a escriure l'article i tria algunes de les fotos que han pogut fer de l'arribada dels "gossaires" al magatzem. Queden d'acord amb el Fede en que eliminaran el David d'una de les fotos i signaran l'article amb pseudònim per estalviar problemes. L'article surt publicat el dia després de sentir a l'Àngel que li diu al David: " -Si sé que algun fill de puta ha xerrat massa,

el mato". (El David pensa en enviar les seves mides a la funerària). L'Àngel, imprès a la primera pàgina del diari 'Avui' cometent delicte, creu (amb tota la raó) que ha de desaparèixer del mapa durant un temps i així li ho fa saber al David. Però no hi és a temps perquè la poli l'enxampa en el mateix moment d'emprendre la fugida. El David, que veu la detenció, s'indigna (continua amb l'escala de valors capgirada) i va a casa de la Laura a muntar-li un ciri al Marcel. Té clar que ha estat ell qui ha fet el reportatge i que per culpa seva han engarjolat "un bon amic". El Marcel no només no el contradiu quan li escup a crits la seva sospita sinó que afegeix que segurament el que hauria d'haver fet és no treure'l a ell de la foto. Comença "mal rotllo" entre el Marcel i la Laura per aquest fet que arriba al punt culminant quan el Marcel li diu que no vol tornar a veure el David a casa seva, brrr! El germà de la dona que estima l'ha matxacat físicament durant tot el partit (jugava a l'equip contrari... que ja és tenir mala llet, ja...) i no ha parat fins a lesionar el Santi.

Matxambrat Narcís/novio de la seva mare: Res... que s'ha encaparrat en que el Quim és el novio secret de la seva mare i d'aquí no el treu ningú. S'enfada molt quan veu que la Clara arriba a la lampisteria i li fa un petó al Quim. La seva deducció, que explica a l'Adrià, és: "- ...la meva mare sempre va amb homes que tenen una altra dona". Aquest equívoc també posa de mala llet al Huari que creu que la Montse hauria de parlar clar i no anar amb tants misteris pel que fa a la seva relació. La Montse li diu clarament al Narcís que el seu novio no és el Quim però també li diu que no en té davant del Huari. Això, i les paraules de la Teresa que li diu que s'allunyi de la seva filla després de tirar-li en cara tots els estereotips que sap sobre els "moros", fa que el Huari pugi per les parets. La Montse en va fent una de freda i una de calenta: ara estic més que carinyosa, ara no em toquis que ens veuen... l'objectiu és no córrer massa i esperar que el temps faciliti el fet d'estar segura dels sentiments. El Huari pot acabar com una moto!!!!!

Matxambrat Núria/el seu poderós ego: La setmana passada li quedava l'Adrià per a escridassar i ella no és persona que vulgui deixar a ningú en inferioritat de condicions: esbroncada a l'Adrià. Però ell és gat vell i ja ha criat la Clara : li diu, entre d'altres "floretes"..."- Estàs massa mimada, massa consentida. Ara abandoneu tots de seguida i sempre doneu la culpa als altres d'allò que us passa". La Núria l'envia a pastar fang i pren el Trasto a passejar. El resultat és una Núria espantada i plorosa trucant a la porta del seu avi perquè ha perdut el Trasto (allò que dius...si només fos això el què has perdut, xiqueta!) Tothom s'afanya a buscar-lo i a muntar diferents estratègies per a localitzar-lo. La Núria està feta pols i, el motiu real és el que explica a l'Anna (sembla que quan la necessita ja no és tan mala psicòloga): li va treure el collaret i el va abandonar emprenyada per la seva baralla amb l'avi. Va a casa de l'Adrià i, després d'explicar-li la veritat, li demana perdó i diu que li sap molt de greu. L'Adrià li diu que no torni a posar els peus en aquella casa si no és acompanyada del Trasto. Paral·lelament, a casa de la Carme, l'Anna diu a ella i a la Clara que la Núria hauria de passar una temporada en un altre lloc, allunyada de les tensions que té ara. El lloc que a la psicòloga li sembla ideal és la casa de l'Adrià, persona del voltant de la Núria a qui ella encara no ha perdut el respecte (que dius... justament ara!!!!) La Clara i la Carme parlen amb el seu pare i li demanen que tingui la Núria a casa durant un temps. L'Adrià s'hi nega, en principi, però acaba accedint i enumerant a la Núria les coses que haurà de fer i tenir en compte si vol viure amb ell.

Matxambrat Isabeleta/la seva religió Aquesta setmana hem sabut quina és la religió que dóna forces a la Isabeleta per suportar la separació del seu home i el lleig que li va fer el Quim: és Testimoni de Jehovà.

Matxambrat Paquita/Marta: La Paquita continua amoïnada, sense gaires diners i sense feina. No para de buscar-ne però tot el que li surt ho desestima: massa hores i massa poc salari. La Marta vol 20.000 per tal de fer-se un "book fotogràfic" i mirar d'aconseguir feina de model. La Paquita no les té i després de refusar les que li ofereix el Toni (tretes de la caixa de la parada de la Pilar) accepta les que li deixa la Clara. Quan, molt contenta, els hi vol donar a la Marta, ella li diu que ja no les necessita perquè un amic les hi ha deixades. El sentiment de culpa i d'estar fallant a la seva filla no abandona la Paquita.




Casablanca

Setmana 20
Capítol 96 · Capítol 97 · Capítol 98
· Capítol 99 · Capítol 100

Tornar a Resums Febrer 2001
Tornar a Pàgina Resums




L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar