TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 98
del dia 07 de febrer del 2001

.. Bar Peris - La Cinta i el Peris estan recollint, quan arriben l'Adrià, la Núria i el Narcís buscant el Trasto. Ja l'han buscat per molts llocs i l'Adrià decideix que és millor deixar-ho per l'endemà. Tots donen idees, preguntar a tothom a qui es pugui, anar a mirar a la gossera, fer cartells amb la foto del gos... La Cinta pregunta si el Trasto duia la placa, dient que si és així, segur que algú el trobarà i trucarà per tornar-lo. Però la cara que fa la Núria quan parlen de la placa mostra que passa alguna cosa...

Casa Clara - La Clara i el Quim esmorzant. La Clara està molt contenta perquè la Cinta accepta bé la seva relació. Li diu al Quim que li va saber molt greu quan va veure que anava amb la Isabeleta, i quan no va voler acompanyar-la a veure el Max, ja que al nen li va saber greu no veure'l. Li proposa d'anar-hi tots dos, el Quim primer diu que no pot, té feina, però no li costa gaire de canviar d'opinió.

Bar Peris - La Pilar i el Ramón estan planejant anar a Núria el cap de setmana (bàsicament els plans els fa la Pilar), el Ramón li diu que no pot ser, ja que La Fusteria no tanca pel cap de setmana. Però la Pilar insisteix, dient-li que demani festa a la Clara.
El Peris li recorda a la Cinta que l'endemà ell porta la Laura a Can Ruti. Ella, al seu torn, li recorda que quan tingui el carnet serà ella qui la portarà.
La Montse i el Huari estan junts prenent café, de molt bon humor. Ell li demana que vagi a la nit a la lampisteria, ell com sempre l'esperarà "-...con el hornillo a punto" (el de fer el te, és clar!!). Arriba el Narcís que ja té els cartells amb la foto del Trasto. La Montse n'agafa per posar-ne a la pelu, i li diu que en porti també a la lampisteria. El Narcís s'hi nega: està enfadat amb el Quim perquè li va fer un petó a la Clara. La Montse li replica que el Quim pot fer el que vulgui, no és el seu novio. "- Doncs quí es?", pregunta el noi. Ella li respon que no en té, de nòvio. Al Huari s'el veu dolgut.

Quan el Narcís està enganxant un cartell a la porta, arriba la Teresa, que desde allí veu com la Montse parla amb el Huari, li acaricia l'espatlla... Quan ell la veu, li diu alguna cosa a la Montse i marxa, rebent una mirada fulminant de la Teresa quan passa pel seu costat.

La Fusteria - L'Adrià està explicant-li a la Clara el que ha passat amb el Trasto. Ja ha anat a la gossera, i res. Li dóna un cartell perque el pengi a La Fusteria. Quan marxa, el Ramon li consulta a la Clara la questió del seu dia lliure, i ella diu que qualsevol dia que no sigui dissabte o diumenge. Quan ell li explica que aquest cap de setmana volien anar a Núria amb la Pilar, ella accedeix a donar-li aquest dissabte de festa, agafant-se ella lliure el divendres.
A la barra, el Martí està parlant amb uns possibles compradors del solar del Chicago. Ells volen garanties de que el cinema es podrà enderrocar. El Martí el aconsella que parlin ells mateixos amb l'Olga per exposar-li l'oferta, i ell ja l'acabarà de convèncer.

Casa Olga - El Francisco ha anat a veure l'Olga perque li aclareixi què pensa fer amb el Chicago. Ella dubta si el podrà mantenir gaire temps, no sap si s'en podrà fer càrrec. Ell li diu que el gestor s'ocupa de la paperassa i la comptabilitat, que amb un parell d'hores al dia en tindria prou per portar-lo... fins que l'Olga accepta fer-se'n càrrec, recordant que aquesta era la voluntat del seu pare.

Lampisteria - El Quim acaba de quedar amb la Clara per telèfon. Quan és a punt de marxar arriba la Teresa que, suposadament, ve a comprar bombetes. Quan el Quim marxa i surt el Huari a atendre-la, ella comença l'esbroncada: li diu que no és racista (!!!) però que no li agrada que els moros entabanin a les dones d'aquí, que acaben fent-les anar amb mocador al cap i emportant-se-les al seu país... el Huari li replica que a la seva família les dones no porten mocador al cap, i que no vol endur-se ningú enlloc, només vol la Montse. La Teresa insisteix en que deixi en pau a la seva filla.

Plaça - La Núria està enganxant cartells davant la parada de la Pilar. Aquesta i la Roser proven d'animar-la i li demanen uns quants cartells per repartir. Quan la noia marxa, les germanes es posen a parlar del Quim (que és a la parada del costat), dient que no sap on s'ha ficat, ara que surt amb la Clara. La Pilar li comenta a la Roser que està una mica preocupada pel Ramon, però també que aquests dies està molt atent amb ella, i que ha insistit en portar-la a Núria el cap de setmana.
El Quim està disculpant-se amb la Isabeleta per haver-la deixat plantada. Ella li diu que no està enfadada, tot i que parlant amb la Lola demostra que li sap greu, però que és millor així, que al Rafa no li hagués caigut bé que sortís amb un altre. La Lola li diu que no hi pensi tant en el Rafa, i li proposa tirar-li les cartes, per orientar-la sobre el futur... la Isabeleta no ho accepta: a ella ja la guia Jehovà.

La Fusteria - El Max és a la barra amb la Clara, servint-li un café al Quim. Els parla sobre la seva futura família, són bona gent, però es va avorrir una mica amb ells. Quan el Quim li parla del partit que faran divandres, el nen diu que no pot venir, que aquell dia ha d'anar amb la família. El Quim proposa parlar amb el centre per canviar-ho, i al Max li encanta la idea: s'ho passa molt millor amb ells.

Casa Olga - Els compradors li parlan del seu projecte a l'Olga i exposen la seva oferta: 600 milions, 2 oficines, places de pàrking... L'Olga rebutja, la voluntat del seu pare era mantenir el Chicago, i s'ha compromés amb els treballadors. Uns dels compradors llença una proposta: "- I un cinema?"

La Fusteria - La Vicenta, la Mari i la Lola estan en una taula, triant noms pel fill de la Vicenta, que ja sap que serà nen. Ella diu que ultimament se li inflen les cames, i la Lola comenta que això sol passar al final de l'embaràs.
Entra el Santi. Demana una cervesa, un parell de cops però el Ramon no li fa cas. Quan insisteix, el Ramon li diu que si té pressa, té molts altres bars per anar. El Santi marxa, i la Mari es mira al Ramon, agraïda.
El David arriba per trobar-se amb l'Àngel, que està nerviós pel que va passar l'altre dia. Repeteix que si sap que algú ha parlat massa, el matarà.

Casa Clara - El Quim és al menjador, a les fosques, bevent un got de llet. La Clara es lleva, ella tampoc no pot dormir. Tots dos pensen en el Max, en com l'enyoraran si se l'emporten, i en que voldrien continuar veient-lo. Es posen a parlar de criatures, la Clara sap que a ell li agraden molt, i li diu que potser a ell li hagués agradat tenir fills. Ell li diu que ella té la Núria. "- Sí, la tinc", comenta ella amb tristesa.

Bar Peris - Mentre l'Adrià està parlant del Trasto, el Peris agafa el diari: es veu en portada el reportatge sobre les baralles de gossos, amb una foto d'un noi que el Peris reconeix que és l'Àngel. Arriba la Núria i l'Adrià li diu que encara no en sap res del Trasto. El Peris s'acosta ensenyant-los el diari, dient que tant de bo no l'hagin agafat aquesta gent: utilitzen gossos abandonats per entrenar els de baralla. Ensenya a tothom, inclós el Marcel, la foto de la portada, perquè vegin que és l'amic del David.

Casa Carme - Arriba l'Anna, la psicòloga, que ha vingut perquè la Núria li ha demanat. Sap el que ha passat amb el gos del seu avi i li diu que no se n'ha de sentir responsable. Però l'Anna no ho sap tot. La Núria, plorosa, li diu que si l'Adrià no l'hagués escridassada, no ho hauria fet... es treu la placa del Trasto de la butxaca: no es va perdre, ella el va abandonar.








Sadie

Setmana 20
Capítol 96 - Capítol 97 - Capítol 99 - Capítol 100 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar