TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 96
del dia 05 de febrer del 2001

.. La Laura i el Marcel parlen d'anar de rebaixes en una escena típica de parella consolidada, quan sona el telèfon i pregunten pel David, que encara dorm. El desperten i el noi s'hi posa, Queden per anar a una baralla de gossos a l'autovia de Castelldefels aquesta mateixa tarda. El Marcel ho ha sentit tot.

La Clara i el Quim es refan del que sembla haver estat una nit mítica i prolífica en expansions amatòries, a base d'un senyor esmorzar que ha preparat la Clara. Se'ls veu contents però potser una mica artificiosos, com si volguessin autoconvencer-se que tot va sobre rodes. La Clara es demana què haurà fet el Jordi i el Quim li diu que ara han de pensar en ells.

El Martí parla amb la Carme sobre el que ha passat amb el Jordi, i li demana que, si ella no s'ho ha repensat, que "l'ajudi a salvar aquest casament" i que convenci a la Núria perquè no parli. Però per si de cas, ell treballa pel seu compte i li explica a l'Olga que el Jordi va dient mentides sobre ell i la Carme.

Al bar, el Peris està entusiasmat amb el partit que han de jugar divendres. La Cinta arriba de la classe de conduir i el marit se'n riu com si la dona no fos capaç de treure's el carnet. La Cinta s'ho agafa amb humor. La Laura volta per can Peris perquè al Marcel li ha sortit una feina d'última hora i, per tant, no hi ha rebaixes. La feina del Marcel és, naturalment, anar amb el seu amic fotògraf a seguir el David i fer un reportatge exclusiu sobre les baralles de gossos.

El Ramon ja treballa a La Fusteria i el Toni se'n surt amb força traça a la parada. Ell comenta a la Pilar que el Ramon ara treballa a la fusteria amb la Clara i la dona surt feta una fúria. El Toni queda al capdavant del negoci per una estona. A la Mari li regala viandes diverses "- ...perquè has de menjar per dos", i després arriba el Jordi demanant-li que aconsegueixi cavall. El Toni s'hi nega però el Jordi li ha embutxacat ja diners.

La Pilar arriba a La Fusteria i fa sortir el Ramon de males maneres. La Clara, que era xerrant amb una Paquita que no troba una feina que li faci el pes, s'enfronta amb la Pilar, però el Ramon surt per calmar els ànims. Els veiem després a casa, ell ja molt nerviós i amenaçant la dona que, si no el deixa respirar se n'anirà. Ella es ressent molt i finalment, per fer les paus, decideixen anar diumenge a Cervera amb el cotxe, a un bufet lliure.

El Quim explica a l'Adrià que ara surt amb la Clara, just en el moment en què ella entra amb un pom de flors per l'home. L'Adrià els dona la benedicció i ells el conviden a fer un arrosset a casa seva. La Clara se'n va a fer el xup-xup i l'Adrià aprofita per advertir el seu amic que vagi en compte. Com que el Quim està eufòric, també li explica a la Cinta, tot esperat una reacció violenta, però ella el felicita de tot cor.

El Marcel i el fotògraf han seguit al David i l'Angel que han pujat a un cotxe amb el gos de batalla. Arriben a una fàbrica abandonada i mentre van baixant i arribant altra gent també amb animals de lluita, el fotògraf no para de disparar la seva màquina.
Entren i el fotògraf s'enfila a un piló de fustes per fotografiar la baralla... però les fustes cedeixen i ell perd peu. Un rodet cau a terra i, mentre ell s'ajup per agafar-lo, ja té gairebé a sobre tota la colla, un d'ells amb una barra de ferro.
Els dos homes aconsegueixen escapar sense que els joves hagin tingut temps d'agafar la matrícula. L'Angel està a punt d'esclatar de ràbia. "- Algú ha xerrat massa", comenta un del grup. I l'Angel, amb ràbia continguda comenta: "- M'agradaria saber qui és... per capar-lo!"
El David sospita que hi pot haver tingut alguna cosa a veure i fa cara de preocupació, patint per la integritat dels seus genitals...




Spock

Setmana 20
Capítol 97 - Capítol 98 - Capítol 99 - Capítol 100 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar