TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 100
déu-n'hi-do!!
del dia 09 de febrer del 2001

.. CASA DE LA CLARA Ella li explica a en Quim que amb la Carme i la psicòloga han decidit que la Núria vagi a viure amb l'Adrià. Ell li regala unes arracades i ella un jersei. Llavors truquen a la porta; es el Max, que s'ha escapat del centre per poder veure el partit i estar amb ells.

LA LAMPISTERIA Hi ha en Quim, en Huari, en Max i en Narcís. En Quim ha trucat al Centre i al final diu al Max que podrà estar amb ells només fins que s'acabi el partit que després tornarà al centre per estar amb els pares adoptius. En Narcís li comenta a en Max que pensava que en Quim era el novio de la Montse però que ara ja no pq surt amb la Clara i que no sap qui és el novio de la mare. Mentre hi ha en Huari al taulell que va escoltant la conversa mentre es va empipant. En Max li diu a en Narcís que ell no sap qui és el seu pare, i en Narcís li diu que el seu para viu a Madrid. Llavors en Huari els fa fora dient-los que vagin a jugar al carrer. Entra la Montse i en Huari li diu que està tip que ho vagin amagant, ella li diu que feia temps que no s'enamorava.

BAR PERIS En Peris està comentant el partit amb en Marcel i en Santi. La Laura sense voler (o no) vessa una mica de café sobre d'en Santi. En Marcel va amb ella, que encara està enfadada per l'article sobre baralles de gossos. Ell li diu que ho va fer pq en David vegi com és la gent amb qui va. Entra la Mari. En Santi va cap a ella i li pregunta com està. Ella diu que bé. Ell li explica que li han ofert un paper a Madrid. Ella li diu que no sap si desitjar-li sort, i quan ell li diu que no perquè porta malasort, ella li'n desitja i l'engega.

CASA L'ADRIÀ La Carme i la Clara volen convènce'l perquè la Núria visqui una temporada amb ell. Li diuen que només seràn setmanes. Ell no vol, i tampoc els vol dir que no ho vol pel Trasto. La Clara li recorda que quan ella va surtir de la presó no paraven de barallar-se fins que se'n va anar a viure sola. Al final l'Adrià acaba acceptant.

EL PARTIT Estàn fent broma tots al vestuari (per cert... personalment m'ha agradat quan s'ha sentit, crec que ho deia en Huari, que algú deia "tu eres muy malo, siempre negativo nunca positivo", jeje). Juguen en Santi, en Marcel, en Huari, en Quim, l'Ivan, el banquer (no m'enrecordo com es diu ara). Finalment la Montse ha anat a veure'ls. Quan està a punt de començar, entra en David que jugarà amb l'altre equip. Comencen els nervis. En Peris està d'entrenador, amb en Narcís i en Max d'ajudants.
Només de començar en David li fot una entrada a en Marcel (apreciació personal: de fons se sent el LLENÇA'T DELS LAX'N'BUSTO!!!!!!).

FARMÀCIA En Jordi ha anat a disculpar-se amb els seus pares per la manera com s'ha comportat, i a demanar que l'ajudin a buscar feina. També els demana diners, 30000 peles... "per comprar-se una americana". Mentre en Jaume va a despatxar, la Roser li explica la situació entre la Clara, la Núria i la Carme. Diu que està segura que lo del psicòleg va ser idea de la Clara, i li comenta a en Jordi que ara surt amb en Quim. Ell diu que ja ho sabia. Al final en Jaume li acaba donant 50000 peles.

EL MERCAT En Ramon li diu a la Pilar que al final no podràn anar a Núria perquè ha de treballar, ella s'empipa i diu que segur que és culpa de la Clara. Marxen, i llavors l'Isabeleta li diu a en Toni que va veure com agafava diners de la caixa. Ell l'ensabona dient-li que és per la Mari, que serà mare soltera i perquè estàn sols i que no tenen ningú. Promet que tornarà els diners de seguida. Arriba en Jordi i li passa d'amagat un altre paquet de droga a en Toni perquè el vengui.

POLIESPORTIU SANT ANDREU En David acaba trencant-li la cama al Santi, o això sembla. Els nervis acaben explotant i tots o casi tots es lien a òsties ja que tothom li té jurada al David (en Quim, en Marcel, en Huari, el mateix Peris...). Hi ha qui intenta aturar la baralla. (una altra apreciació: aquí se sent de fons la cançó DIGUE'M QUE M'ESTIMES de ELS PETS).

BAR PERIS Al Final ha resultat que en Santi només té un deslligament a la cama, però això farà que no pugui anar a Madrid segurament. En Huari vol parlar amb la Montse ella no vol perquè hi ha en Narcís i l'Ivan. Ell li diu que no vol amagar-ho més. En Narcís i l'Ivan ho comenten, tot i que en Narcís encara no sospita res, l'Ivan si que sospita.

CASA DE L'ADRIÀ Hi ha la Núria amb ell. Al final ha acceptat que vagi a viure amb ell però que haurà d'acceptar unes normes. Que del menjar se n'encarrega d'ell, però ella haurà de rentar la roba, endreçar-se l'habitació. Que haurà d'anar a l'institut, i que ell sopa a 1/4 de 10 i que si ella no hi és soparà sense ella. També que ella no li ha d'alçar mai la veu. Li diu a la Núria que no ha dit res del que va fer amb el Trasto (... o Chacal???) a "les seves mares".

LA FUSTERIA Hi ha la Mari i en Ramon parlant. Ella li diu que no pensa tornar a enamorar-se, almenys de moment, entre altres raons li diu el que li ha passat amb en Santi i lo de l'embaràs. En Ramon al final no pot anar al concert d'en Sergio Dalma, la Mari diu que hi anirà sola, ja que haurà d'acostumar-se a sortir sola. Entra en Quim amb en Max, pensant-se que trobaria a la Clara. La truca, ella encara s'està arreglant per anar al Liceu. En Quim li diu que portarà en Max al Centre i que l'anirà a buscar després per anar al Liceu.

CASA DE LA CLARA Quan acaba de penjar, al cap de poc truquen a la porta. És en Jordi que està completament drogat, però ella no se n'adona o no se'n vol adonar. Ell li diu que hi ha tornat, com quan estaven junts, i vol que ella hi torni. Li diu que no ha de tenir por, que ara son adults i que ho poden controlar. Li proposa que la provi, pels vells temps, i després encara li diu que s'hi enganxi ella també. Ella s'hi nega, amb por.








Lubosch

Setmana 20
Capítol 96 - Capítol 97 - Capítol 98 - Capítol 99 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar