TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 140
del dia 06 d'abril del 2001

.. CASA LA MONTSE Al final l'Iván ha acabat passant tota la nit amb en Narcís perquè no es trobava bé. La Montse decideix que avui no vagi a treballar. La Teresa i en Jordi segueixen discutint.

CASA EN QUIM I LA CLARA La Clara intenta convencer en Quim perquè passin la tarda fora i així la Núria i en Sergi ho puguin fer a casa d'ells. Al principi en Quim no hi està d'acord, però finalment hi accedeix.

BAR PERIS La Mari explica a la Laura què li va passar amb en Santi, que vol fer una habitació per la nena i que potser si la fa llavors faci fora a en Marcel, la Laura segueix sense voler baixar del burro tot i que no pot amagar que està preocupada per en Marcel. També li explica que en Ramon la va voler animar i que li va dir que es casaria amb ella, però ella s'ho va prendre com un intent d'animar-la.
La Núria li diu a en Sergi que podràn estar a casa de la Clara.

CASA DE LA MONTSE La Teresa no acaba de creure's que en Narcís estigui malalt i ell li acaba dient que va tenir un malson. Es posa a parlar amb ell i l'Iván sobre en Jordi, i acaba dient que prefereix en Huari abans que en Jordi. Llavors arriba la Natàlia que encara no ha acabat d'arreglar l'ordinador però que li deixa a l'Ivàn un ordinador portàtil de la feina perquè pugui acabar el treball, amb la condició de que li ha de tornar demà. L'Iván li diu a en Narcís que no el toqui.

CONSULTA DE LA CARME La Carme truca a la Núria per quedar a la tarda, però ella ja ha quedat amb en Sergi i s'inventa que ha d'anar a la biblioteca i després ha quedat amb l'Iván. Entra en Francisco que hi va per demanar una recepta d'unes injeccions que s'ha de posar perquè no s'infectin les ferides de les mans, ho ha d'explicar a la Carme perquè no s'enrecorda. El primer cop ella s'equivoca i li fa una recepta de la pomada que es posa per les morenes, i és en Francisco qui se n'adona i qui li ho ha de dir.

LA PERRUQUERIA La Vicenta explica a la Mari i la Montse que ja ho té casi tot a punt per anar a l'hospital. La Montse i ella es posen a recordar el que han passat i que sempre s'han donat consells i que han acabat fent el contrari. La Vicenta li demana perdó a la Montse pel que li ha dit d'en Jordi. La Montse li diu que tot anirà bé i que se'n surtirà.

LA FARMÀCIA La Pilar està parlant amb la Roser i en Jaume. Els pregunta per la Carme, la Roser diu que cada cop està pitjor. Entra en Francisco per buscar la recepta de la Carme, i en Jaume en veure-la s'adona de que la Carme li ha fet una recepta de Penicilina quan en Francisco n'és al·lèrgic. Li dona les injeccions adeqüades sense fer-li cap comentari respecte a la recepta, i després ho comenta amb la Roser.

PERRUQUERIA La Montse i la Mari estàn plegant, i la Mari se'n va. Llavors entra la Carme per demanar explicacions a la Montse. Ella li diu que en Jordi havia estat tres anys dient-li que es divorciaria d'ella i que anirien a viure junts. La Carme no la deixa seguir i li diu que en Jordi està amb ella per oblidar la Clara, que no estima ningú més. La Montse li contesta que ella l'ajudarà a oblidar-la.

CASA LA CARME En Jaume la va a veure i li explica lo de la recepta. Li diu que ha posat la vida d'en Francisco en perill, i que ha d'agafar la baixa. La Carme no ho vol acceptar però finalment reconeix que no està bé i que no pot més i que només fa que pensar amb en Jordi.

CASA DE LA MONTSE En Jordi arriba, només hi ha en Narcís a la seva habitació. Li pregunta com està, en Narcís no li fa gaire il·lusió veure'l com és evident. En Jordi veu l'ordinador portàtil i pregunta si té internet. En Narcís li diu que és de l'Ivàn i que no es pot tocar, en Jordi contesta que només vol saber si té internet. Fins que al final l'ordinador cau al terra i es trenca.

CASA LA CLARA La Núria i en Sergi arriben i tal com havia dit la Clara estàn sols. Abans de fer-ho es prometen que no es diràn mai cap mentida i que sempre seràn l'un de l'altra. La Núria li dona a en Sergi un braçalet perquè la recordi i en Sergi li dona una cadena seva.












Lubosch

Setmana 28
Capítol 136 - Capítol 137 - Capítol 138 - Capítol 139 -

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar