TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 137
del dia 03 dabril del 2001

.. Jordi li demana a la Montse que es quedi, i la Núria li retreu al seu pare tot el mal que li està fent a la Carme mentre que ell li replica dient-li que també la va deixar sola al marxar de casa. Poc després apareix el Narcís que ha fet un dibuix amb el regal del Jordi. Quan la Montse demana al seu fill que marxi cap a l'habitació, és la Núria la que diu que és ella la que se n'ha d'anar.

De bon matí, arriba el Martí a casa. L'Olga l'esperava al sofà. Discuteixen i ell li acaba dient que està molt malament, que està cansat de tot, i se'n va a la seva habitació, deixant a l'Olga amb la paraula a la boca.

En Peris no li vol deixar el cotxe a la Cinta. L'excusa que posa és que ella encara no té el carnet, però realment, no vol deixar-la que practiqui amb el seu cotxe.
En una taula del bar, esmorzen la Núria i l'Ivan. Ell li diu que el Jordi encara no treballa però que anava a buscar feina a uns laboratoris, mentre que ella es sent molt malament per tot plegat. La Paquita entra i els interrompre. Pregunta per la Marta però cap dels dos no saben res d'ella, només que ha deixat d'anar a l'institut.

Al pis de la Carme, parlen ella i els seus sogres del Jordi i el que està fent. La Roser no creu que es casi amb ella, mentre que el Jaume està molt dolgut. Diu que el Jordi no fa més que disbarats i que ja no l'ajudarà més. Per contra, ofereix tot el seu recolzament a la Carme. Per a ells, ara és ella la seva família.

Al pis de la Montse, l'Ivan intenta recuperar un document de l'ordinador però no pot, per la qual cosa decideix trucar a la Natàlia. El Narcís surt cap a la sala, on la Teresa planxa. Parlant amb l'avia li diu que li fa bona cara al Jordi per la seva mare. Llavors, la Teresa es troba uns pantalons d'en Jordi i es nega a planxar-los però encara s'emprenya més quan el Narcís li diu que ell els va ficar a la rentadora. La Teresa renega i torna a posar els pantalons a la cistella de la roba bruta.

Núria visita a la Carme a la consulta i l'explica que va parlar amb el Jordi i que la veu més animada ara que ha tornat a la feina. Quan marxa la Núria, la doctora truca al Martí i li diu que el Jordi vol el divorci.

A la perruqueria, Montse li diu a la Vicenta que vol que el Jordi treballi però sobretot, per calmar a la seva mare.

Entra la Paquita que parla amb la Mari. Demana per en Toni, però ella no sap res del seu germà. Paquita acaba explicant-li que la Marta treballa per a ell com a puta...

Jordi arriba a la farmàcia fet una fúria. Culpa al seu pare de no haver aconseguit la feina als laboratoris. Jaume li diu que no aconseguirà cap feina ni en laboratoris ni en cap altra farmàcia, tot per haver rebutjat la seva ajuda quan li va oferir. Per a ell, en Jordi ja no és el seu fill.

A La Fusteria, la Paquita li explica a la Clara que necessita diners per pagar el lloguer. La seva amiga els deixa.
L'Olga parla amb el Matt dels problemes que té amb el seu marit, i el Matt li diu que si és ell el problema, que per què el va a veure. Quan l'Olga marxa, aprofita per dir-li a la Paquita que no tancarà el Xicago.

Carme explica les seves penes al Martí amb qui pot comptar sempre que el necessiti. Ella li demana un favor: vol que porti el divorci amb el Jordi, doncs el Martí és advocat. Però com no és la seva especialitat, ho portarà un bon amic d'ell.

Quan la Paquita visita a l'administrador per pagar el lloguer, aquest li diu que la Marta ja ho ha fet.

Mentre la Natàlia intenta arreglar l'ordinador de l'Ivan, el Narcís comença a dir entre d'altres coses, que el Jordi viu amb ells i que l'Ivan pensa d'ella que és molt guapa... El seu germà acaba dient-li que no xerri tant. Finalment, la Natàlia s'emporta l'ordinador per poder recuperar el document. L'Ivan l'ajuda a endur-se'l, i la Montse surt. Es queden solets el Jordi i el Narcís. Aquest comença a parlar però el Jordi no en té moltes ganes d'escoltar-lo. Narcís li diu al Jordi, que si es casés amb la seva mare ell seria el seu pare. Aquest comentari, acaba amb la paciència del Jordi que crida al Narcís "- Retardat!" i l'amenaça amb donar-li un clatell de no callar... En Narcís, plorant, marxa.

Paquita truca a la Marta i li deixa un missatge a la bústia de veu. Demà farà 18 anys (ho ha dit com sis vegades en tot l'episodi), i la convida a casa per donar-li un regal i per saber com està... La vol veure i esperarà que ella aparegui...




Channing

Setmana 28
Capítol 136 - Capítol 138 - Capítol 139 - Capítol 140 -

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar