TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 139
del dia 05 d'abril del 2001

.. Casa Borràs.- La Montse lleva en Narcís perquè en Jordi l'ha de portar a la nova feina. A en Narcís no li fa cap il·lusió que l'acompanyi l'acoblat i li diu a sa mare que en Jordi el va renyar. La Montse el disculpa dient que té molts mals de cap i en Narcís accepta deixar-se acompanyar, molt a contracor. Quan la Montse surt de l'habitació li comenta a en Jordi això que li ha dit en Narcís i li demana que tingui paciència. Avui, en Jordi ha quedat amb l'advocat de la Carme (que ni s'ho imagina que pugui ser en Martí) al Peris. Quan la Montse és fora, en Narcís surt a esmorzar i en Jordi li diu: "- Vigila què li expliques a ta mare que no la facis plorar"

Bar Peris.- La Laura està comentant a la Cinta que, de moment, té la Mari a casa i que ella serà la padrina de la ja famosa Desirée (uf!). Quan entra en Santi, la Mari és a la barra contestant la pregunta de la Cinta sobre com es troba. En Santi s'enfada perquè ella no el va trucar ni li va dir res del desmai. Estan a punt de discutir-se quan truca l'Asun i la Mari aprofita per marxar.

Pelu.- La Vicenta ha tingut pèrdues i haurà d'ingressar. Entra en Ramon que després d'interessar-se per la salut de la Mari, la convida a sopar.

Bar Peris.- Com explicar-vos la cara d'en Jordi quan ha vist que el representant de la Carme era en Martí?. Total, que després d'un intercanvi de frases iròniques, en Jordi s'ha aixecat fastiguejat i ha marxat.

Plaça.- La Pilar es posa tiesa quan en Ramon li diu que avui ha quedat per sopar amb la Mari. Però el noi no té massa sort, en aquest moment truca la Mari dient-li que no pot sortir amb ell perquè l'ha trucat en Santi per quedar. La Pilar matxaca la Mari sense pietat però abans de sentir-li tot el discurs, en Ramon marxa cap a La Fuisteria.

Casa Olga.- L'Olga es posa guapa pel sopar amb la Carme. S'ha comprat un vestit negre nou i li demana l'opinió a en Martí. Aquesta espècie de maltractador psicològic li diu que aquest vestit no fa per aquell sopar, que sembla que vagi a l'òpera i ............ li surt bé!!!!, l'Olga va a canviar-se. Mentre ella és fora, arriba la Carme que pregunta a en Martí com ha anat amb en Jordi. Quan l'Olga apareix altre cop, ho fa amb roba de tot portar (ai!, ara semblo la meva mareJ) i en Martí aprofita per mirar-se la Carme admirativament i dir-li que està molt guapa i molt elegant. L'agafa del braç i li diu que comencin a passar ells dos que l'Olga té feina a la cuina. L'Olga es queda més bocabadada de lo que es queda normalment.

Casa Borràs.- En Jordi comenta amb la Montse que no ha trobat feina a cap de les farmàcies a les que ha anat i ella l'anima. La Montse marxa perquè ha quedat amb la Vicenta i, a casa es queden en Jordi i en Narcís sols. El nano s'assenta al seu costat i li diu que ha demanat feina per ell al seu "jefe". Resposta emprenyada-incrèdula d'en Jordi: " - Vols que treballi amb subnormals?, vols que et tanquem en un manicomi?"

Fusteria.- La Clara i la Núria comencen parlant de lo malament que està la Carme i acaben parlant de nòvios i primeres vegades. La Clara diu que ella ho va fer als 17 anys, la Núria diu que ella encara no ha fet res però que tampoc té enlloc on fer-ho perquè no ho vol fer de qualsevol

manera, vol tenir temps i vol que sigui especial. Per una altra banda, la Montse i la Vicenta estan xerrant amb en Matt respecte l'ingrés de la Vicenta l'endemà mateix. Quan marxen, l'embarassada li diu a l'ex-capellà que resi una mica.

Pis Santi.- En Marcel marxa tan bon punt arriba la Mari, que s'ha posat guapa (segons el seu gust, clar). En Santi està content i feliç cosa que a la pocas luces no li quadra; li pregunta si ja no està enfadat i ell diu que no i que no pateixi que no està gelós d'en Ramon. L'acompanya, molt sol.lícit, fins el sofà i un cop la té allà assentadeta li ensenya una revista amb la foto de l'habitació que ell vol muntar per la Desirée a casa seva. La Mari posa cara de trobar-se al setè cel però li dura poc perquè quan pregunta:"- I jo què?" , la resposta d'en Santi és:"- Dona, tu ja treballes i, a més, tens en Ramon". La Mari no es creu que tots els intents per posar gelós a en Santi no li hagin servit de res sinó al contrari!.

Casa Olga.- Estan prenent el cafè a la saleta i en Martí explica a la Carme com ha anat lo del Xicago posant especial èmfasi en la tonteria que ha fet l'Olga i que els obligarà a tornar el doble de diners. L'Olga lamenta que a la Carme no li hagi agradat el sopar però ella es disculpa dient que no tenia gens de gana, cosa que en Martí aprofita per dir que, de fet, el menjar estava molt salat, que ho havia de dir encara que ja sap que ella no suporta les crítiques. La cara de l'Olga és d'incredulitat i de total incomprensió. La Carme, que veu que van maldades, agafa els trastets i marxa. Quan és fora, l'Olga s'encara amb en Martí preguntant-li perquè l'ha estat mortificant tota la nit cosa que en Martí nega rotundament i encara la deixa per boja (quins.....en fi!).

Fusteria.- La Clara i la Núria continuen la seva conversa sobre primeres vegades i com que la noia es posa tan insistent amb això d'estar tranquils, la Clara li passa les claus de casa seva i li diu que demà se'n van tots tres al cine i a sopar. S'abracen. Per una altra banda arriba la Mari, desfeta, que va directament a buscar consol amb en Ramon i té la barra d'explicar-li tot el que li ha passat i com s'ha sentit. En Ramon treu el geni i diu que no l'entén (a ella), que en Santi és un merda, etc.etc. i molt gallet li acaba dient:"- Jo sí que t'estimo i m'encarregaria de la criatura i li donaria els cognoms i li faria de pare i si vols, em caso amb tu demà mateix encara que m'estavelli" (bé, una cosa així). La Mari marxa sense dir res, desconcertada per aquest atac sobtat de passió.

Pelu.- La Vicenta li està explicant a la càmara que demà l'ingressen però que encara haurà d'esperar 3 o 4 setmanes a que li facin la cesària i que un cop ell (l'Isaac) hagi nascut, la tornaran a operar. Si les coses no surten bé, ja ha trobat una persona amb qui deixar-lo tot i que aquesta persona encara no ho sap (i nosaltres, tot i que podem sospitar, tampoc ho sabem perquè ella tampoc no ens ho ha dit).

Casa Borràs.- És de nit i en Narcís està plorant en somnis. L'Ivan el desperta i en Narcís li explica que estava somiant que el tancaven en una caixa i no es podia moure. Com que el nano no es vol tornar a adormir, l'Ivan es posa al llit amb ell i quan en Narcís li demana que li canti una cançó, el seu germà li canta. La cançó és "La Mare" i el cert és que no l'ha entonat gaire



tplana

Setmana 28
Capítol 136 - Capítol 137 - Capítol 138 - Capítol 140 -

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar