TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 138
del dia 04 d'abril del 2001

.. Bar Peris - L'Adrià li ha explicat a la Clara que la Carme i el Jordi es divorcien. La Clara li pregunta si en sap alguna cosa del noi que surt amb la Núria, i l'Adrià li explica que els ha enxampat un parell de vegades junts a casa i que l'últim cop el va convidar a sopar, però que el noi amb prou feines va obrir la boca. La Clara recorda que quan ella tenia la seva edat, un dia la va trobar amb un noi a casa, i el va fer fora amb una gran bronca.
El Santi intenta explicar a la Laura que el Marcel està molt fotut desde que han trencat, però ella no el vol ni escoltar. Tampoc als seus pares, que intenten convèncer-la de que hi faci les paus.
Arriba la Paquita, que li torna a la Clara els diners que li havia deixat pel lloguer. El fet de que la Marta anés a pagar-lo l'ha animat molt perquè veu que ha pensat en ella, i pensa fer-li un pastís pel seu aniversari, segura de que l'anirà a veure. La Clara l'adverteix que no es faci il·lusions, però ella no li fa cas: necessita fer-se il·lusions.

Bar X - La Marta escolta el missatge de la seva mare, i es queda capficada. Ariba el Toni, i ella li explica que la Paquita vol que vagi a veure-la, per festejar el seu aniversari. Ell no sabia que era avui, i li dóna uns quants bitllets com a regal. Quan ella va a guardar-los dins la llibreta d'estalvi, ell li agafa, i veu que n'ha tret 80.000 pts. de cop, les del lloguer del pis de la seva mare. La reacció del Toni és quedar-se ell la llibreta, dient que ell li guardarà i que li demani quan necessiti diners. Malgrat les protestes de la noia demanant que li torni, ell no li fa cas, i fa plans per celebrar l'aniversari: faran "festa" i aniran a sopar a un restaurant.

Casa Olga i Martí - L'Olga ha preparat l'esmorzar, i està molt atenta amb el Martí. Ell segueix comportant-se molt fred amb ella. Li parla del divorci del Jordi i la Carme, i de que ell serà qui li porti a ella el procés de separació. Li diu que ja es veia venir, ja que, fos per la Clara o per la Montse, sempre va ser un matrimoni de tres. "- Com nosaltres", diu. Ella li replica que no hi ha res entre el Matt i ella, però segons el Martí, això confirma que té raó: no deixa d'anomenar el Matt. Abans d'anar-se'n, li diu que potser ells acabaran com la Carme i el Jordi.

Perruqueria - La Vicenta no es troba gens bé. La Montse i la Mari li demanen que s'en vagi a casa, i ella acaba acceptant. Entra el Toni i, mentre la Vicenta s'en va acompanyada de la Montse, la Mari se les té amb el seu germà: li pregunta si és cert el que li ha explicat la Paquita, i ell ho nega repetidament, fins i tot arriba a jurar-ho per la Desirée. La Mari, però, no es queda convençuda.

Plaça - La Paquita i la Cinta són a la parada de la Lola. La Paquita està comprant ametlles i xocolata, per fer el pastís. Totes s'interessen per la Cinta preguntant pel David, i la Isabeleta intenta animar-la dient que Déu farà justícia i que tothom té el que es mereix (ho diu la Bíblia), cosa que no ajuda gaire la Cinta. S'en va cap a la Laura, que és a la parada de la Pilar, quan arriba el Marcel. Ell i la Laura tenen una breu i agre conversa, que acaba quan la noia marxa sense ni esperar la seva mare. Abans que aquesta també s'en vagi, el Marcel li diu que li sap greu que la situació del David s'hagi embolicat tant.

La Fusteria - En una taula hi ha el Santi amb l'Asun, que li diu que demà sabran si els accepten el programa. A la barra, la Clara i el Quim parlen, preocupats, del que està passant amb la Marta. La Clara també està amoïnada per la Carme, sap que ho està passant molt malament.

Entren el Ramón i la Mari, que està molt nerviosa desde que ha parlat amb el Toni. El Santi s'acosta per preguntar-li com està, i quan ella li respón que no es troba gaire bé, ell s'ofereix a acompanyar-la al metge, però ella rebutja. Ell s'en va amb l'Asun, que li diu "carinyo" com de costum, i això posa la Mari encara més nerviosa. De cop i volta li agafa un mareig i és a punt de desmaiar-se. El Quim i el Ramón l'ajuden, i aquest es disposa a portar-la al metge.

Bar Peris - La Laura i la Cinta arriben del mercat, discutint per la manera com la Laura ha marxat. La Cinta explica al Peris el que ha passat, i de nou tornen les insistències perque es reconciliïn, recordant-li que el Marcel s'ha portat molt bé amb ella, "- ...amb el que ha fet per tú...". Això fa que la Laura acabi de perdre la paciència, dient-los que el Marcel no és tan diferent del Miquel.

Consulta Carme - L'Olga va a veure la Carme. Hi ha anat per intentar animar-la, però acaba parlant del que li passa amb el Martí, li explica que ell diu que ella no l'estima, i ella no sap com demostrar-li que sí... Finalment l'Olga es disculpa per haver acabat parlant-li dels seus problemes, i la convida a sopar a casa demà. La Carme no ho vol, però acaba acceptant.

Casa Laura - El Ramón, que encara està patint pel que li ha passat a la Mari, l'ha portat amb la Laura perquè s'hi quedi a dormir. Han anat al metge, només ha sigut una baixada de sucre, però no vol que es quedi sola. Quan és fora, les dues comenten com n'està el noi de la Mari. Aquesta li diu que s'està portant molt bé amb ella, veu que ell l'estima molt, i pensa que li convindria estar amb algú que l'estima tant... la Laura no ho veu clar. Mentre la Mari l'intenta convèncer de que torni amb el Marcel, sent una puntada de peu de la nena. A les dues els fa il·lusió, i a la Laura encara li fa més quan la Mari li diu que ella en serà la padrina. Però no pot evitar una certa tristesa, dient que s'haurà de conformar a ser padrina, "- Perquè el que és ser mare...".

Casa Santi i Marcel - El Peris està intentant amb tots els arguments possibles que sigui el Marcel qui intenti la reconciliació. El vol seguir tenint com a gendre, i està content de que la Laura no es casés amb el Miquel. Però el Marcel li deixa clar: no hi ha res a fer.

Casa Carme - La Clara ha anat a veure la Carme. Aquesta, plena de ressentiment, li diu que ara ja té tot el que volia: té un marit i un fill, l'Adrià està molt per ella, la Núria i ella s'avenen... ella, en canvi, ja no té res. A la Clara li sap greu que pensi que li agrada aquesta situació, no vol veure-la així i pateix per ella. Però la Carme li diu que no vol la seva compassió i la fa fora, dient que torni amb la seva família i la deixi tranquila. La Clara marxa dolguda.

Bar X / Casa Paquita - Mentre veiem com la Paquita acaba d'adornar el pastís amb les espelmes i espera la Marta, aquesta és al bar, escrivint una carta pel David. Li diu que encara que avui fa anys, està trista perque no pot celebrar-ho amb ell, que és el que voldria. Mentre escriu, la Paquita la truca al mòbil, i ella no l'agafa. Quan el Toni arriba, ella li diu que la seva mare l'ha tornat a trucar i que potser hauria d'anar a veure-la, però ell li treu del cap, dient que l'únic que vol és "menjar.li el coco" perquè torni a casa. Ella no n'està convençuda, però no li replica, i marxen cap al restaurant. A casa, la Paquita, plorant, apaga les espelmes del pastís.


Sadie

Setmana 28
Capítol 136 - Capítol 137 - Capítol 139 - Capítol 140 -

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar