TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
TRANSGREDIU!!!!  és carnestoltes!!
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 108
del dia 21 de febrer del 2001

.. Perruqueria - La Montse els explica a les seves companyes el que va fer la Teresa ahir a la nit. Està perdent les esperances de que la seva mare arribi a canviar d'actitud. Mentre la Mari surt per anar a buscar cafés, arriba la Paquita per arreglar-se una mica els cabells, dient que és perquè té una entrevista de feina. La Montse l'atén, i mentrestant la Vicenta truca a la Carme: aquesta tarda li donen els resultats de les anàlisis i li demana d'anar a la consulta perquè ella els vegi. Queden en que la Carme passarà per la perruqueria al vespre.

Lampisteria - El David és a punt de sortir per una feina. El Huari li diu d'acompanyar-lo per si necessita ajuda, però el David li diu de mala manera que li expliqui de què es tracta i prou. Així ho fa, li dona l'adreça (és a ca la Sra. Permanyer) i li diu què ha de fer: arreglar un vàter. El noi protesta, ell no té perquè anar a remenar merda. El Huari s'en renta les mans: ha rebutjat la seva ajuda, ara haurà de fer-ho solet. Mentre observa divertit com marxa el David, el Quim arriba. El Huari li parla del mal tràngol de la nit anterior, i li explica que ja no sap on veure's amb la Montse. El Quim té la solució: com que ell s'en va al pis de la Clara, li pot deixar el seu pis, cobrant-li un lloguer (ja li farà bon preu). El Huari, feliç, l'abraça dient-li carinyosament "- ...fill de puta". El Quim assenteix: un fill de puta sentimental, això sí.

Casa Santi i Fede - La Teresa ha anat al pis perquè els nois necessiten una dona de fer feines. Segons ells, només cal que vingui un cop a la setmana durant 2 hores, i en aquest temps se suposa que ha de fregar, rentar roba, planxar, rentar plats... i tota la resta de feines de la casa, inclós deixar-los menjars fets perquè no hagin ni de cuinar. Naturalment, la dona és a punt d'engegar-los: per tanta feina hauria d'anar-hi cada dia. Finalment acorden 3 cops per setmana durant 3 hores, la cosa els hi sortirà per 11.700 pts la setmana (i no admet cap rebaixa!). Al Santi li sembla una bestiesa però el Fede accepta les condicions i queden d'acord. Començarà l'endemà, i no tolerarà trobar-los dormint quan arribi. Quan marxa, el Fede només pot dir una frase: "- És pitjor que la Carbonell".

Bar Peris - El Peris i el Francisco, discutint sobre el codi de circul·lació davant de l'Adrià. Arriba la Cinta i els corregeix a tots dos. Com que el Peris no pot replicar-li la resposta perquè és correcta, el que fa és recordar-li que la part de mecànica la porta molt malament. La Laura, que ho ha sentit, està enrabiada perquè la Cinta ha acceptat una aposta injusta.
L'Ivan li explica a la Núria que té problemes amb l'ordinador quan intenta imprimir, i ella li aconsella que demani ajuda a la Natàlia, una amiga seva que treballa en una botiga d'informàtica. Quan veu marxar l'Adrià, la Núria va de seguida a parlar amb el Francisco, i aquest li diu que allò que li va demanar ja està (és alguna sorpresa per l'Adrià).
A la porta, l'Adrià s'ha trobat el Quim, que li demana que canviï d'idea i vingui al casament. Ell li replica que potser seran ells qui canviaran d'idea.

Casa Paquita - La Paquita li demana a la Marta que aquest vespre no torni fins l'hora de sopar, ja que té una entrevista a casa. La Marta creu que ha quedat amb un home, ella li insisteix que és per una feina però la Marta ho té clar, "- Hi ha feines que no es poden fer sense un tio".

Carrer Neopàtria - L'Ivan i el Narcís van cap a la botiga BEEP-Sant Andreu d'informàtica. Hi entren, i mentre estan esperant tornen a parlar del Huari. L'Ivan diu que si no li agrada és perquè són massa diferents. Al Narcís és precisament això el que li agrada. Quan els toca el torn, va per atendre'ls una noia rossa a qui tots dos es miren amb molt bons ulls. Però quan li diuen que venen de part de la Núria, ella diu que no la coneix. No és la Natàlia. La noia la crida i surt la Natàlia de debó, una noia morena amb faccions orientals.

Casa Adrià - L'Adrià intenta fer-li veure a la Teresa que s'equivoca amb el Huari. La dona diu que tot ho fa perquè no vol que la Montse pateixi, però ell li diu que així és ella que l'està fent patir. Li adverteix que amb aquesta actitud la Montse pot acabar marxant de casa amb els nanos, i que

ella es quedaria sola i amargada, com ell. Truquen a la porta: és la Núria, que ve carregada amb una capsa. És el projector de l'Adrià, el Francisco l'ha arreglat. Ara ja no hi ha excusa perquè no vegin les pel·lícules.

La Fusteria - La Vicenta està parlant amb la Clara sobre l'embaràs. Li pregunta pel Matt, i la Clara explica que truca de tant en tant però que no sembla tenir pressa per tornar.
La Montse i el Huari són a una de les taules, i el Huari té un regalet per a ella. La Montse obre el paquet, hi ha un mocador i quan el desplega, hi troba un altre cosa: unes claus, les del nou pis del Huari. Ell li demana que aquesta nit hi vagi a sopar i es quedi a dormir.
La Marta està sola, jugant amb els dards, quan se li acosta el Toni. Ella encara no li pot tornar els diners que li va deixar, però ell li diu que no hi pateixi. Quan el noi pregunta per la Paquita, la Marta es sorprén: "- Em pensava que estava follant amb tú".

Casa Paquita - Ha arribat el Sabater. Ella està molt nerviosa, li ofereix una copa i li va explicant la situació tan difícil en què es troba. Ell no està gaire per la conversa i vol anar més al grà. Ella li insisteix, li demana per favor que li asseguri que tornarà a treballar al taller, i li pregunta si no hi ha un altra manera d'arreglar-ho. Però ell no li dona opció, i es descorda els pantalons mentre hi va acostant el cap de la Paquita. L'últim que veiem és la cara de satisfacció del Sabater.

Casa Montse - L'Ivan i el Narcís són a la seva habitació amb la Natàlia, ella està intentant arreglar el problema, que ve de l'impresora. Mentrestant, els explica que va nèixer a la Xina però que la seva mare és catalana, i que viu aquí desde els 2 anys i no sap ni paraula de xinés. Finalment troba què passava amb l'impresora, només era un clip que havia caigut a dins.
La Montse arriba i troba la Teresa fent un sopar especial. Ha comprat escamarlans, per celebrar que ha trobat feina. La Montse li diu que ho sent però no es quedarà a sopar: aquesta nit la torna a passar amb el Huari.

Casa Adrià - L'Adrià i la Núria han vist les pel·lícules familiars, i les comenten amb nostàlgia. A ell l'entristeixen perquè el fan pensar en quan la seva dona era viva. La Núria li diu que potser la Carme i la Clara també enyoren aquells temps; li sap greu que l'Adrià no estigui bé amb les seves filles perquè sap que les estima molt, i li diu que hauria d'estar content de que la Clara es casi amb el Quim, ja que això la fa feliç. La Núria també pensa en quan tot era diferent amb els seus pares, i es pregunta on deu ser ara el Jordi.

Casa Paquita - La Paquita i el Sabater tornen cap al menjador, vestint-se. Ell encara té la barra de preguntar-li si s'ho ha passat bé. Ella no contesta, ha complert la seva part del tracte i només vol saber quan comença a treballar. Ell, com si res, li diu que passi pel taller a omplir un imprés i ja la trucaran. Ella no s'ho pot creure: li ha promés que li donaria feina. Ell li replica que ja ho farà... quan hi hagi una baixa, que ara tenen tots els llocs coberts. La Paquita amb prou feines pot reaccionar. Quan ell marxa, li diu "- Ets un malparit" gairebé sense forces, i es queda asseguda, plorosa.

Perruqueria - La Vicenta està sola, mirant-se les anàlisis. Se la veu angoixada. Arriba la Carme i ella li ensenya els resultats: el tumor s'ha reproduit. La Carme li confirma que ha de començar de seguida un tractament agressiu. La Vicenta, espantada, pregunta per la criatura. La Carme li deixa clar que ara el més important és salvar la vida d'ella: haurà d'avortar.










Sadie

Setmana 22
Capítol 106 - Capítol 107 - Capítol 109 - Capítol 110 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar