TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

SETMANA 22
del 19 al 23 de febrer del 2001
  Capítol 106 (dilluns 19/02/01)
Capítol 107
(dimarts 20/02/01)
Capítol 108
(dimecres 21/02/01)
Capítol 109
(dijous 22/02/01)
Capítol 110
(divendres 23/02/01)

..L'univers de la Clara.- Tot i que el Quim queda bocabadat amb la rauxa de la Clara quan ella el demana en matrimoni, no accepta l'oferiment. Té molt clar que la relació està condemnada al fracàs. Després de parlar amb el David, però, acaba d'analitzar els pros i els contres i com que és allò de...no puc viure ni amb tu ni sense tu...decideix donar el sí perquè, tal i com li diu a la Clara, no hi té gaire a perdre: pitjor que sense ella no hi estarà (pobrissó!) Ni l'Adrià: "- Esteu ben sonats. Ni us entenc, ni us vull entendre", ni la Cinta salten d'alegria al saber la bona nova però el Quim està enamorat i la Clara s'ha proposat fer-lo feliç (un objectiu tan bo com qualsevol altre). Només els falta una cosa per a ser la típica i tòpica família feliç: un fill. El Max és el candidat. (Massa de pressa va tot plegat per a que pugui sortir bé) El fet de muntar una família del "no res" fa que les seves relacions amb la Carme empitjorin. És com si haguéssim girat un rellotge de sorra i el que rep una fos el que ha perdut l'altra (mal rotllo!) I clar, quan la Clara li diu a la Carme que el Jordi torna a estar enganxat a la droga...la culpa no la pot tenir ningú més que la Clara, brrrr! La Núria, en un intent d'acostar la Clara a l'Adrià li explica que va ser ell qui va fer possible el seu trasllat a una presó de Barcelona. La Clara vol arribar al seu pare i no ho aconsegueix fins que una paraula màgica i senzilla desfà tot el gel acumulat durant anys: papa.

L'univers de la Montse.- Molt enfadada està ella, molt enfadada. El Huari sembla entendre la situació però el fet de tenir la Teresa i l'Ivan (sense saber-ne els motius) en contra fa que la Montse s'enfili per les parets. La Montse força la situació amb una invitació a sopar i a "continuar la vetllada" a casa seva. La Teresa deixa molt clar que la casa és d'ella i que allí no s'hi fan Huarrinades. El resultat és catastròfic: la Montse toca el dos amb el Huari "- Si el Huari se'n va, jo també" i vinga plorar a la lampisteria perquè la situació és inaguantable. El Quim ofereix al Huari la possibilitat de llogar-li el seu pis que ara és buit. La Montse està més que contenta i deixa a la Teresa amb una cassola d'escamarlans a la mà per anar a sopar amb el Huari a la nova casa i estrenar-la amb tots els ets i uts: hi passaran la nit. L'Ivan coneix, després de dir-li al Narcís que no li agrada el Huari perquè és diferent, una noia xinesa -la Natalia- que li arregla la impressora. Li faria gràcia continuar-la veient però sembla ser que té novi. El segon dia que el Huari es queda a sopar a casa de la Montse hi ha un daltabaix. La Teresa no para de burxar amb molta mala bava i el Huari acaba explotant. La situació és molt tensa i inesperada i la Montse li demana al Huari que se'n vagi.

L'univers del David.- Li costa de comportar-se al David tot i que tant la seva germana com el Quim intenten posar-lo a solc. Treballar amb el Huari no li és gens fàcil i intenta fer-li la punyeta tant com pot. El Huari demostra tenir molta paciència i molt de sentit comú.

L'univers de la Paquita.- Cansada i tipa de buscar sense resultats, la Paquita accepta una feina que li proposa la Isabel: cosir coixins a màquina a casa. La Marta continua "borde" mentre la seva mare perd la vista cosint a màquina. De cop i volta, habitual en ella, se n'adona que el que fa no està gens bé i demana perdó a la Paquita. No trobareu al món mare més orgullosa de la seva filla que la Paquita a la una de la matinada quan la Marta li prepara un cafè i es disposa ajudar-la a embastar coixins. Diuen que la felicitat dura poc i a la Paquita sembla durar-li menys que a ningú. L'endemà al matí se n'adona que ha cosit els coixins del revés i sap que no pot pagar la factura del cotxe que gairebé ha doblat el que havien pressupostat.

Atac d'histèria i ràbia pura i dura. Acaba trucant al Sabater i acceptant la seva "oferta de treball". La cita és totalment humiliant i, a canvi dels favors sexuals, la Paquita només obté la possibilitat d'omplir un formulari per a tenir-la en compte si algun dia s'ha d'ampliar la plantilla de personal o hi ha alguna baixa. La revenja és gairebé immediata: l'endemà la Paquita cita el Sabater a un hotel i quan ja el té a to li treu la seva dona del lavabo. Al Sabater li cauen a terra (els pantalons). I, després d'un mal rotllo, un altre: el Toni li aconsegueix una feina de xofer per a traslladar coses d'una casa de rics. Sembla ser que el matrimoni s'ha separat i la dona vol prendre unes quantes coses. Com pot ser que la Paquita no entengui que l'ha llogada per a robar?????

L'univers de la Núria.- Haver recuperat el Trasto ha estat el passaport per a poder continuar vivint amb l'Adrià. Avi i neta es proposen recomençar amb ganes i il·lusió la convivència. La Núria aconsegueix veure les velles pel·lícules de les seves mares després de tornar-li a l'Adrià el projector que li ha arreglat el Francisco. El canvi de la Núria és evident: s'ha tornat una personeta i ja no està enfadada amb el món.

L'univers del Santi.- Una altra persona passa pel seu pis i per la seva vida: el Fede, el nou rellogat. El Santi necessita els diners tot i que no acaba de veure clar la convivència d'aquesta "extraña pareja". La Mari li balla l'aigua (i la panxa) de manera descarada i el Santi es comença a desorientar (més del que ja és habitual en ell). La Teresa arrodoneix "La casa de los lios" quan es disposa a anar-hi a treballar com a dona de fer feines tres dies a la setmana. La Mari accepta la proposta del Ramon que consisteix a fer posar gelós al Santi fent veure que ells dos són parella. Una llarga morrejada dóna forces al Ramon per a preguntar a la Mari, molt seriosament, si vol sortir amb ell.

L'univers de la Vicenta.- Ja té els resultats de les anàlisi i la Carme li confirma que el càncer s'ha reproduït. S'ha de sotmetre a tractaments agressius i, per fer-ho, haurà d'avortar. Cal que la Vicenta prengui una important decisió: o la seva vida o la del seu fill.

L'univers del Toni.- L'Isabel li reclama els diners que li va deixar i ell desvia el tema, com sempre, cap als llibres de TJ i cap a "l'hermosura" de la Isabeleta. Ella traga altre cop. Sembla ser que el Toni té un nou "negoci" a la vista i, generós com és, hi enreda la Paquita.

L'univers de la Carme.- Se sent molt sola, la xiqueta. Sola i sense carinyo. Ha perdut el Jordi, la Núria ha canviat però la comença a sentir llunyana, l'Adrià continua amb la seva actitud hostil culpant-la de l'empresonament de la Clara... Quan sap que el Jordi s'ha tornat a enganxar a la droga intenta localitzar-lo i el vol ajudar de totes passades (Santa Carme del cavall)

La floreta de la setmana.- El Peris a la Paquita que porta un vestit jaqueta negre: "- Qui s'ha mort a cal Cel que els àngels van de dol?"

Notícia de darrera hora.- La Cinta ha aprovat la teòrica a la primera i ho celebrarà a la suite més inn de l'hotel més guai.

(Transgrediu que és carnaval, xiquets/es!!!!)



Casablanca

Setmana 22
Capítol 106 · Capítol 107 · Capítol 108
· Capítol 109 · Capítol 110

Tornar a Resums Febrer 2001
Tornar a Pàgina Resums




L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar