TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
TRANSGREDIU!!!!  és carnestoltes!!
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 109
del dia 22 de febrer del 2001

.. Pis Clara.- Ella i en Quim estan parlant de la convivència Núria - Adrià. La cosa deriva cap al tema fills i d'aquí, a la proposta d'acolliment que li fa la Clara a en Quim, hi ha només un pas. En Quim diu que s'ho ha de pensar.

Casa Vidal-Bosch.- La Núria ha anat a veure a la Carme. Li explica que ha vist les pel·lícules i com reia l'Adrià veient jugar les dues germanes. La Carme comenta algunes coses i acaba dient, amb certa tristesa, que el seu pare ha canviat molt, etc. etc. La Núria defensa l'avi dient que es va vendre la fusteria per fer tornar la Clara. La Carme es queda una mica "xof" i diu que per ella, l'Adrià no hagués mogut ni un dit. La Núria no s'ho creu i aleshores la Carme li diu que son pare es pensa que va ser ella qui va denunciar a la Clara. La Núria li pregunta si ho va fer i la Carme li respon que la Clara se'n va anar a Puerto Rico tota soleta. La noia pregunta també per son pare i li demana que si el veu, li digui que el troba a faltar. Abans de marxar li comenta lo del casament de la Clara i en Quim.

Pis Paquita.- La Paqui està assentada al sofà, acabada de dutxar i amb un barnús blanc com a única roba. Entra la Marta que, molt irònica, li pregunta com li ha anat l'entrevista de feina i com que no s'empassa que això de l'entrevista sigui cert, la Paquita s'acaba aixecant dient-li que ella ja li ha dit tot el que li havia de dir.

Pelu.- Uns minuts abans d'obrir la pelu, les tres dones estan parlant del tumor de la Vicenta, de la possibilitat d'avortar, etc. però la Vicenta encara s'ho ha de pensar molt. Aleshores li pregunten a la Montse com va anar amb en Huari i ella els hi diu que està vivint al pis d'en Quim. La Mari diu de fer campanya perquè visquin junts. La Montse notifica a la Mari que la Teresa serà la dona de fer feines del seu estimat Santi.

Lampisteria.- La Laura porta un entrepà a en David (de part de sa mare, clar). En David l'agafa i surt amb en Huari a fer una reparació. Aleshores l'oncle i la neboda parlen de tenir fills propis i de l'adopció.

Bar Peris.- En Peris encara no s'acaba això del carnet de la seva dona i deixa anar que les dones no saben conduir. Quan en Franciscu li diu que la Laura condueix molt bé, ell diu allò tan típic de : "- La Laura sap conduir perquè condueix com un home". En una taula hi ha la Núria i l'Ivan que vol saber més coses sobre la Natàlia. A la taula del costat, hi ha la Mari i la Teresa que parla de la brutícia del pis i de que ella (la Mari) hauria de reclamar el que és seu i que no pot permetre que li faci un bombo i no se n'ocupi, i que no faci com va fer la Montse. La Paquita entra al bar i després que en Peris li tirés un piropo, se'n va cap el telèfon i truca.

Restaurant.- En Sabaté està dinant amb la seva dona quan li sona el mòbil. Ès la Paquita que queda amb ell en un hotel.

Plaça.- En Fede i en Santi són a la parada de la Pilar. En Toni els vol despatxar però la Pilar l'envia a una altra banda. En Fede pregunta qui dimonis és aquell tio que mira tan malament a en Santi i ell li fa saber que és el germà de la Mari. La Isabaleta li reclama els diners a en Toni però aquest li fa la rosca amb els llibres i amb la Bíblia i l'acaba distraient. Quan en Toni marxa, la Lola li diu a la Isabeleta que és una tonta i una bleda i que ja es pot despedir dels diners.

Carrer.- L'Adrià, amb el Trasto, passeja al costat de la Carme. Parlen de la Núria i de com va la convivència. Quan surt el casament de la Clara, la Carme diu que se n'alegra molt però l'Adrià ho dubta. Es tornen a discutir i l'home li diu que ella encara no ha demanat perdó a sa germana. La Carme al.lucina.

Fusteria.- La Mari i en Ramon xerren, repenjats a la barra.. Entren en Fede i en Santi i en Ramon agafa la ma de la Mari tot dient que podrien engelosir una mica a l'ex. La Mari no s'ho pensa dues vegades, s'aferra al coll d'en Ramon i s'enrosquen que dóna gust. En Santi empeny a en Fede cap a la sortida, cosa que li costa una mica perquè el seu company s'havia quedat fascinat mirant l'escena. Quan són fora, en Ramon demana per sortir a la Mari però ella li diu que estima a en Santi, que allò ha estat una broma i que li faria mal. En Ramon s'ho agafa amb bon humor i li diu: "- Doncs maltracta'm".

Centre.- En Quim i la Clara parlen amb una de les monitores que els hi explica que en Max ha tingut problemes en gairebé tots els acolliments, cosa que sorprèn molt la Clara. En Quim fa el pas i diu que ells el volen acollir.

Casa Vidal-Bosch.- La Clara ha anat a veure sa germana. Li pregunta si anirà al casament (Carme diu que sí) i li explica lo d'en Max. A la Carme se la veu una mica aixafada al veure que ella ha perdut la seva família i que sembla que la Clara en podrà fer una; li diu que espera que li vagi millor que no pas a ella i aleshores pregunta per en Jordi. La Clara li acaba explicant la veritat: que en Jordi es torna a punxar. La Carme s'horroritza i s'enfada amb sa germana perquè no li havia dit abans. Total, que acaben barallades altre cop. Quan la Clara marxa, la Carme truca a la pensió (o hotel) on s'està en Jordi però no el localitza.

Hotel.- En Sabaté s'està fregant les mans i la Paquita va de juganera. Li descorda els botons de la camisa, el llença damunt del llit i li diu que va un moment al lavabo, que mentrestant, es tregui els pantalons. Així que en Sabaté té els pantalons avall, la Paquita obre la porta i l'home queda qual pingüino davant de la seva dona.

 


tplana

Setmana 22
Capítol 106 - Capítol 107 - Capítol 108 - Capítol 110 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar