TV 3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
TRANSGREDIU!!!!  és carnestoltes!!
AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 107
del dia 20 de febrer del 2001

.. La Marta ajuda a cosir peces. La Paquita està molt cansada i la Marta li fa un massatge a l'esquena. Es sent contenta que la seva filla l'ajudi amb la feina.

Després de fer l'amor, Quim i Clara parlen al sofà i ella li promet no espatllar-ho.

Al dia següent, l'Adrià arriba a la lampisteria per tornar els diners de la recompensa que el Quim li va donar. Aquest aprofita per comunicar-li a l'Adrià que es casa amb la Clara però el vell marxa sense agafar-s'ho bé.

Marta està cansada però vol anar a classe. La Paquita ha terminat de cosir en el terme establert. Quan es disposa a empaquetar les peces, se n'adona que moltes fundes estan cosides al inrevés, justament aquelles en les que va ajudar la Marta. Paquita s'emprenya molt, truca a l'empresa de la feina però les ha de refer. Marta es disculpa, però la seva mare furiosa, la fa fora de casa.

Al bar del Peris, en Santi li diu al Fede que vol ajudar econòmicament al fill de la Mari, però que està molt escurat amb moltes despeses. Però el Fede troba una solució: compartiran el pis del Santi. Li fan saber al Marcel. Poc després, arriben la Clara i en Quim que comuniquen la notícia del casament a tota la família Peris. La Cinta no posa bona cara i Quim parla amb ella. Cinta pensa que la Clara el farà patir, però tot i així, tothom acaba fent un brindis pels futurs casats.

Huari arregla la cisterna del pis de la Montse. Ella el convida a dinar, però Teresa posa molts inconvenients i finalment, queden per sopar, en contra de l'opinió de l'àvia.

Clara visita al seu pare i aprofita per dir-li a la Núria que es casa, alegrant-se molt per la seva mare. Adrià continua posant mala cara a aquesta unió i ja li diu que no anirà al casament.

Fede comença a establir-se al seu nou pis. Però imposa unes normes per la correcta convivència: res de dones, només la de fer feines, usar no un sinó dos condons, i d'altres qüestions que no acaben d'agradar al Santi.

Marta arriba a la nit, i la Paquita l'esbronca, perquè no li donarà temps a acabar la feina. A sobre, la Paquita rep una trucada del mecànic que li ha arreglat el cotxe sense donar ella el permís. La "broma" li costarà 380000 pessetes que sumades a moltes més despeses fan que la Paquita perdi els nervis i llenci al terra la màquina de cosir i ho engegui tot a la merda.

Narcís no sap per què es comporta el seu germà com ho fa amb el Huari i a l'habitació li pregunta, però ell evadeix el tema. Mentrestant, la Montse i el Huari es petonegen al saló, quan els apareix la Teresa que marxa a dormir. Montse vol que ell es quedi a passar la nit amb ella, però ell no està convençut. Ella el comença a despullar quan la Teresa els enxampa i fa fora al "moro". Amenaça a la Montse dient que la casa on viu és d'ella i que mentre visqui sota el seu sostre farà el que ella digui... La Montse marxa amb el Huari a la lampisteria. Un cop allí, la Montse, nerviosa, no es pot concentrar, i li diu que encara que no vol deixar-ho, no sap per quant de temps podrà suportar la situació tan tensa que viu a casa seva amb la Teresa i l'Ivan.

A La Fusteria, la Mari, la Laura i el Marcel es troben amb el Fede i el Santi. A Mari li diuen que el Fede compartirà pis amb l'actor, i ella no triga en felicitar-lo. Aprofita per dir-li que segons les cartes, serà nen el seu fill i que es dirà Toni, com el seu germà. Quan marxen, Santi li pregunta a Fede com es diu la seva filla, i li contesta que Alba.

La Paquita es troba sola, revisant els comptes. Està escurada i desesperada. Per això, agafa el telèfon i truca al Sabater acceptant la seva proposta... i les seves condicions...










Spock

Setmana 22
Capítol 106 - Capítol 108 - Capítol 109 - Capítol 110 -

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar