TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 50
del 05 al 09 de novembre del 2001
Capítol 246 ___(dilluns 05/11/01)
Capítol 247
__(dimarts 06/11/01)
Capítol 248_
(dimecres 07/11/01)
Capítol 249
____(dijous 08/11/01)
Capítol 250
_(divendres 09/11/01)


.. La vídua.- Com que "sempre plou sobre mullat", aquesta setmana la Mari s'ha quedat sense els estalvis que li havia deixat el Santi i sense la tranquil·litat de pensar que ningú li pot prendre la Desi: l'Andreu li deixa molt clar que el pare legal de la nena és el Ramon i que té tot el dret a veure-la, a les bones o per la via judicial.
La Mari fa el cor fort després de parlar amb la Montse i porta la Desi una estona a casa de la Pilar que, de moment, està suau com un guant.

El germà de la vídua i la seva estimada "poli".- A tranques i barranques té lloc l'atracament al magatzem de Parets i el guàrdia de nit acaba ferit en una cama després d'haver-li tret el passamuntanyes al Toni i haver-se quedat amb el seu "careto".
En el repartiment de diners, el Toni rep els 5 milions estipulats i els lliura a la "poli" per tal que compri el pis que surt a subastha. La Mari també li dóna la seva llibreta d'estalvis amb 300.000 ptes.
A partir d'aquest moment... la "poli" s'esfuma i no en saben res més. El Toni truca a comissaria i la resposta que li donen els policies el mosqueja fins el punt d'enviar la Mari a veure què està passant.
Quan la Mari torna amb la resposta, el Toni i tots nosaltres ens quedem amb la boca ben oberta: la Fina no és "poli" ni res que se li assembli. La conclusió no pot ser altra que... és una "xoriça" d'alta volada i com que ja ho diuen, "Quién roba a un ladrón tiene 100 años de perdón", no caldrà ni que vagi a confessar-se.

Els pares de la difunta.- Les gran desgràcies acostumen a tenir dues conseqüències oposades en la gent que les pateix: les uneix o les separa. I sembla que en el cas dels Peris, la mort de la Laura els està separant. El Peris s'ha entestat en continuar vivint amb la màxima normalitat possible i la Cinta necessita parlar de tot el que li ha passat. Va al Grup de Dol amb l'Andreu perquè el Peris no la hi vol acompanyar. Torna a discutir amb el Marcel quan el veu prenent una cervesa amb l'Esther i, aquesta vegada li diu ben clar: "No vull saber res més de tu".

El poll revifat.- Continua la seva història sexual amb la Lolita i comença a entreveure's l'etern tema de les relacions sexuals continuades: "Què passarà si m'enamoro?" (pregunta que li fa la Lolita després d'una bona rebolcada). La resposta del Jordi no pot ser més clara: "No ho facis". El problema està servit.
Hem d'afegir el fet que la Núria sospita que la Lolita té algun rotllet amb un home gran i casat perquè l'ha vist xerrant amb el profe de música i perquè la Lolita contesta les preguntes sobre la seva vida sexual amb evasives, cosa que no havia fet mai fins ara.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP



























Els canvis de feina.- A la Clara li agrada el tipus de feina que està fent tot i estar guanyant menys diners que al Pub.
Al David no li agrada el canvi perquè no té temps de veure ni d'estar amb la Marta: quan un treballa, l'altre dorm i a l'inrevés.
La Marta somia amb un negoci propi, de roba usada per exemple, després de veure com se'n va sortint el seu encarregat del super amb el negoci d'esports d'Aventura. El David li treu del cap perquè l'experiència del Xicago no va ser massa encoratjadora.

Les males companyies.- El ros de mal pèl cada cop està més borde i fins el Max comença a estar fins els nassos d'ell. L'Empar sembla aprofitar el moment fa intents d'aproximació amb el Quim. Sembla ser, pel que hem vist escrit a la llibreta del Max, que ell està penjadet de la profe... Ai, senyor, hi haurà bufetades generacionals per l'Empar!!!!

La gelosia del Narcís.- Sembla que ha començat a remetre. Saber que l'Isaac està pendent d'ell i que no plora si el té als braços i l'entreté el fa sentir-se com a germà gran i redimensiona la seva relació.

L'economia de l'Adrià.- Estem acostumats a veure'l sota mínims però, actualment, la seva economia està més baixa que les temperatures d'aquest cap de setmana. Es planteja vendre el projector i busca una sortida a les seves penúries fent de drapaire i venent coses dels contenidors als Encants.
Topa amb una noia grollera, maleducada i mooooolt malcarada amb qui segur acabarà del bracet per allò de que les desgràcies uneixen qui les pateix.

Altres fronts oberts.- La Joana truca a l'Andreu i diu que és a Girona. No sembla, però, que tingui ganes de tornar.
L'Alba li diu a la Cecília que vol anar a viure amb ella per sempre perquè s'avorreix molt amb els seus avis paterns.
L'Esther està embarassada i sembla tenir problemes amb el seu home.
El grup de teatre comença els assaigs al local del Peris amb l'Isabeleta i el seu home com a protagonistes de l'obra.

L'escena de la setmana.- El pre-calentament sexual de la Lolita vers el Jordi mentre sopen a casa de la Núria i el desenllaç a l'ascensor del mateix edifici.




Casablanca


Setmana 50

Capítol 246 · Capítol 247
· Capítol 248 · Capítol 249 - Capítol 250 -

Tornar a Resums Novembre 2001
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar