TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 246
del dilluns dia 05 de novembre del 2001

.. Porteria.- A en David li han donat la feina de vigilant nocturn i mentre la Marta esmorza per sortir a treballar, ell prova de tornar al llit per tal de no adormir-se a la feina.

Pis Mari.- La Fina i en Toni estan esmorzant (la Mari diu que no té gana). Aleshores en Toni els hi dona la bona notícia: la Margarita (la iaia del club de jubilats) li deixa els 5 milions pel pis. La Fina s'ho empassa però la Mari no ho veu clar, tot i així, diu que endavant i li fa entrega al seu germà de la llibreta amb les 300 mil cuques.

Casa Carme.- L'Oriol i la Núria estan esmorzant i comentant que, pel que sembla, la Rut no ha estat a la casa en tot el cap de setmana. Ell li parla de llogar una casa que han vist ( sembla que diu a la Serra Fosca però una s'ha empassat molt de Pirineu i només conec la Vall Fosca ); la Núria no ho veu clar perquè diu que és un lloc massa apartat. L'Oriol diu que, com amínim, s'ho pensi i ella accepta sempre i quan ell faci les paus amb son pare. Com que l'Oriol accepta, ella mateixa li marca el telèfon d'en Jordi i li fa parlar. Queden per sopar altre cop.

Pis Jordi.- La Rut surt arreglada per anar a classe i en Jordi li demana que no en digui res a la Núria, cosa que ella no pensava fer.

Bar Peris.- La Paquita recrimina a en Carles que hagi cremat el seient amb el cigarro i que no buidi mai el cendrer. En Carles es posa xulo i diu que no n'hi ha per tant. En Marcel i en David (que finalment no ha pogut tornar al llit) són a la barra i veuen sortir la Cinta de la cuina, qual fantasma que no parla amb ningú.

Casal d'Avis.- La Margarita li diu a en Toni que se'n va definitivament a Girona amb la seva filla, cosa que sobresalta força al noi. Aleshores arriba el seu colega amb un altre home i queden per parlar de l'atracament.

Caprabo.- La Paquita li explica lo d'en Carles a la Marta. Quan marxa, s'acosta l'encarregat (l'Albert) i fent preguntes, esbrina que en David treballa de nits. El noi també li diu que té projectes de futur en forma d'agència de viatges d'aventura.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


Bar Peris.- La Lola i la Cecília assetgen descaradament el pobre Guillem per tal que accepti de fer el Cyrano amb el seu grup de teatre. El matrimoni Peris es discuteix altre cop pel tema "Marcel" i pel tema "grups de suport".

Radio.- L'Esther està llegint alguna cosa, agafa el telèfon i truca. Parla amb en Fèlix (el seu company) i li diu que sí, que està embarassada.

Porteria.- La Marta ha arribat de treballar i li fan mal als peus. En David s'està fent la motxilla (amb termo de cafè inclòs) per anar a la feina. La Marta li comenta a en David el projecte de l'encarregat del Caprabo.

La Fusteria.- En Fede somriu per sota el nas, amb escepticisme, quan en Marcel li explica que l'Ester es va quedar fent-li companyia. Ell li explica que va anar a veure l'Alba i que la cosa no tindria problema si fos un nen i no una nena. Per què?, perquè una nena és una dona petita i ja se sap lo cruels que són les dones.
En una taula, en Lluís i la Paquita es mosquegen amb en Carles, que segueix fent el gallet i s'indigna dient-los-hi si és que es pensen que es queda `part de la recaptació o què.
A la barra, la Núria li diu a la Rut lo de la borda que volen llogar amb l'Oriol i després li comenta que en Jordi hi anirà a sopar i que espera que ella es quedi ni que sigui per ajudar a fer-ho més suportable.

Carrer.- En Toni es troba amb els dos colegues i quan li diuen que haurà de portar navalla, en Toni s'hi nega. Es tracta d'atracar una empresa de lots de Nadal i només hi haurà el vigilant (Què t'hi jugues que serà en David?). En Toni marxa dient-los-hi que ell no portarà cap navalla i quan és fora, el colega 2 (que no es cauen gens bé amb en Toni ) es mig treu una pistola i diu que ell no va amb mariconades d'armes blanques.

Porteria.- En David arriba de treballar i la Marta és a punt de sortir cap a la feina. En David es queixa de que viure així és una merda.




tplana


Setmana 50
Capítol 247 · Capítol 248 · Capítol 249 · Capítol 250 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici