TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 250
del divendres dia 09 de novembre del 2001

.. Toni li dóna els milions a la Fina i li demana que se'ls emporti ella per més seguretat. A més, la Mari els hi ofereix les 300.000 pessetes de la cartilla d'estalvis que finalment, la parella acaba acceptant.

Al Peris, la Cecília queda amb la Isabeleta per assajar malgrat les disconformitats del Rafa que està esmorzant amb la seva dona. Quan marxa la perruquera, el Rafa es queixa que fa dies que no fan l'amor i la Isabeleta es queixa que sempre pensa en el mateix.
El Marcel li diu a la Cecília que el Fede està fotut pel tema Alba. La dona decideix trucar a la seva néta.
Cinta li diu al Peris que ha quedat per anar al grup de la teràpia. Ell li retreu que sempre fa el que vol, i ella li recrimina el mateix, posant-li com a exemple el que no li demanés opinió respecte de deixar al grup teatral assajar al bar. Al final, bronca i males cares.

Narcís rep postal de l'Ivan però després de llegir-la li torna a la seva mare doncs el seu germà li diu que no vindrà per Nadal.
Mentre el Narcís és a la seva habitació emprenyat, es posa a escoltar darrere de la porta com parlen el Huari i la Teresa de la gelosia que té el Narcís respecte de l'Isaac.

Després, al Peris, Narcís parla amb el Max sobre els germans i quan entra al bar l'Alícia, de les noies. Narcís li explica que va conèixer a l'Esperança.
Alícia es troba amb el seu pare però abans de marxar, el Mas entra al lavabo i surt esveradíssim, molt alterat: li clava una bronca a la seva filla per això que l'Arnau va escriure a la porta i li diu al Peris que faci neteja de la porta.
Peris entra corrent al lavabo i ho veu. Mentre busca dissolvent, la Cinta li parla però tampoc el seu marit li fa massa cas.

A l'emissora, l'Ester li explica al Marcel que des que va marxar a Lima, té problemes amb el Fèlix. Decideixen anar a prendre's una copa, i ho fan a La Fusteria.

L'Alba és amb la Cecília a la perruqueria, jugant amb l'Isaac. Entra el Narcís i després de demanar-li diners a la seva mare, s'acosta a l'Alba. Parlen tots dos quan, de sobte, l'Isaac fa un soroll. L'Alba li diu al Narcís que ha dit "tete" mentre el mirava, i tot i que no ho reconeix, a ell li ha fet il·lusió.

Toni no troba a la Fina, està molt amoïnat per si li ha passat alguna cosa. Arriba al pis de la seva germana que està preparant

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


el sopar. Toni truca a la comissaria i pregunta per la Fina Rovira, però no li donen cap mena d'informació. Només li diuen que s'ha de presentar a comissaria. Ell es nega a anar i li demana a la Mari que ho faci.

L'Arnau i el Max són a classe. Max li ha dit que el Mas va esbroncar a l'Alícia per allò de la porta, i l'Arnau se'n fot.
Quan el Max està recollint, l'Arnau l'agafa un quadern. Max li demana i l'altre no li dóna. Això acaba en baralla, caient el quadern a terra. Justament, cau obert per una pàgina que està plena d'Empars. Clar, l'Arnau es riu d'ell i el Max reacciona malament: es peguen.
Entra l'Empar i els fa fora.

Cinta surt amb l'Andreu del grup parlant del que ha passat. Ell li explica que la mare del Biel va morir per un error mèdic i que ell va demandar a l'hospital. Això ho explica perquè la Cinta parlava del cas d'una dona que culpava al seu home de la mort del fill. Ella, desanimada, convida a l'Andreu a prendre una copa perquè no té ganes de tornar a casa. Ell accepta i tots dos entren en La Fusteria.
Aquí, la Cinta es troba amb el Marcel i l'Ester. Ell s'acosta a la seva sogra i ella, entre d'altres coses li diu: "T'ha costat poc oblidar a la Laura" o "Ja no vull saber res de tu".

Al Peris, la Cecília té problemes amb el repartiment dels personatges. Quan arriba la Isabeleta acompanyada pel Rafa, comenta que ell també vol participar i la Cecília els assigna els papers protagonistes.
Després parla la Cecília amb la seva neta, i l'Alba li demana d'anar a viure amb ella per sempre, perquè amb ella s'ho passa millor que amb els altres avis.

Isaac plora. Teresa el porta al saló on està el Narcís dibuixant. L'àvia, cansada, deixa al petit al bressol i se'n va a cuinar. Narcís aprofita per acostar-se al petit i li comença a parlar. Li demana que digui de nou "tete". També l'agafa i se'l porta al menjador on estava dibuixant. Seuen junts en la cadira i el Narcís li parla de tot, de l'amor, de la postal de l'Ivan... i fins i tot, li canta una cançó que l'Ivan li deia a ell quan no podia dormir.
La Teresa que els veu diu que igual el nen plorava perquè volia estar amb el seu germà.

Mari arriba de comissaria i li diu al Toni que la Fina no és policia: que els ha enganyat.


Channing

Setmana 50
Capítol 246 · Capítol 247 · Capítol 248 · Capítol 249 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici