TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 249
del dijous dia 08 de novembre del 2001

.. Cotxe quinquis - Després de l'atracament, el Toni i el tio de la pistola comencen a barallar-se per com han anat les coses, i l'altre els fa callar. El Toni vol endur-se la seva part dels diners, però ell li diu que ni parlar-ne, i queden per l'endemà a les quatre per repartir-los.

Casa Adrià - El Francisco ha anat a visitar l'Adrià, i tots dos es queixen de l'avorriment que suposa estar jubilat i tenir massa temps lliure. És per això, li explica el Francisco, que s'ha apuntat per col·laborar a l'Associació de Veins amb el Matt. Mentre parlen, l'Adrià està netejant el seu vell projector, i comenta que ho fa de tant en tant perquè no se li ompli de pols, com que quasi mai el fa servir... El Francisco li diu que si no l'utilitza, s'el podria vendre, i li aconsella que ho consulti a la parada dels Encants on de vegades hi ha comprat peces per l'aparell. També li diu que potser a ell li interessaria, però l'Adrià li assegura que no s'el vol vendre.

La Fusteria - El Max i l'Arnau esmorzen amb el Quim. Quan s'en va cap a la barra, els nois parlen de l'Alícia, i l'Arnau torna a dir que li farà pagar allò de l'altre dia. El Max li diu que ho deixi estar, però ell li respon que ja és massa tard: ja ha fet alguna cosa... Llavors el Max veu entrar l'Empar, la tutora. Aquesta els saluda molt somrient i es posa a la barra, just al costat del Quim, amb qui comença una conversa amistosa parlant del Max.
En una taula, la Montse parla amb la Mari. Li diu que en certa manera entén la situació de la Pilar i el Ramon, ells també s'estimen la Desi i és normal que la vulguin veure. Després de saludar l'Eduard, que és a la barra parlant amb la Rut, la Montse li recorda a la Mari que ella i el Huari tampoc són els pares de debó de l'Isaac, però que ha de pensar com es sentirien si l'Eduard decidís reclamar-lo.
La Rut li diu a l'Eduard que s'està posant al dia de les classes a les que ha faltat, i que intentarà no perdre'n més.
Entra la Núria i busca la seva amiga amb la vista, però quan la veu parlant amb el professor, somriu i torna a sortir.

Encants - L'Adrià està intentant vendre's el projector. L'home de la parada només li ofereix 10 mil peles, i ell protesta, dient que està molt ben cuidat i és antic. "Antic no: vell i prou", li respon, i reitera que no pensa apujar el preu, a més de donar-li presses dient que es decideixi, perquè aviat ha de tancar. L'Adrià torna a guardar el projector a la bossa i marxa emprenyat.

Casa Carme - La Núria s'excusa amb la Rut per no haver-la anat a trobar a La Fusteria, dient que se li ha fet tard. Després d'algunes indirectes, davant les evasives de la Rut opta per preguntar directament el que vol saber: amb quí està embolicada. Rient, ella li contesta que amb ningú. Llavors li sona el mòbil, i la Núria sent com queda amb algú per dinar. Ella diu que era el seu nòvio, el Pere, i veient la cara d'incredulitat de la seva amiga, li insisteix en que és veritat i que ara només està amb ell. S'en va, avisant que avui segurament no vindrà a dormir.

Casa Mari - La Mari es prepara per portar la Desi a casa la Pilar. Li pregunta al Toni si l'acompanyarà, però ell no l'escolta: està massa capficat escoltant el telenotícies, on parlen de l'atracament d'ahir. Expliquen que el guàrdia és a l'hospital amb pronòstic greu, i que es sap que a un dels atracadors li van poder treure la caputxa, però encara no se l'ha identificat.
La Mari marxa empipada després d'intentar en va que el seu germà li faci cas.
La Fina arriba i, al sentir les notícies, comenta que coneix a un dels polis que porta el cas. Diu que està segura que aviat enxamparan els autors, i que es nota que són uns aficionats...

Bar Peris - Dins el lavabo, el Max descobreix en què consisteix la venjança de l'Arnau: a la porta, entre pintades vàries, n'hi ha una de ben grossa que diu "Si vols sexe gratis truca'm. Alícia", i un número de telèfon. L'Arnau li diu que també ho ha escrit al lavabo de l'institut. Al Max no li agrada gens el que ha fet el seu amic.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


La Núria parla amb l'Oriol de la Rut, segueix donant-li voltes a la idea de que té una història amb algú, però ell l'atura: ja en té prou tenint-la a casa, com perque a sobre li parli d'ella contínuament. I ja que la Rut no hi és, se li acut que poden aprofitar per anar a casa, sols, a fer la migdiada... la Núria accepta encantada.

Encants - L'Adrià es passeja entre les paradetes com un ànima en pena. Quan veu un espai buit entre dues parades, hi posa uns mocadors al terra, i sobre aquests el projector, en espera de que li aparegui algun comprador.

Polígon industrial - El Toni està amb els altres dos xoriços per repartir el botí. El cap es queda el 40 per cent i le resta la reparteix entre els altres dos: 5 quilos per cadascun. Al Toni ja li està bé, però el "pistoler" no està d'acord en cobrar el mateix que el Toni i tornen a enfrontar-se. El cap atura la baralla, tot i que li dóna la raó a l'altre dient que el Toni l'ha cagat. Ell agafa la bossa amb la seva part i s'en va després d'enviar-los a prendre pel cul.

Casa Pilar - La Mari va a recollir la Desi. La Pilar, que no vol separar-se de la nena, vol que es quedin una estona, pero la Mari es mor de ganes de sortir d'allà i diu que té pressa. Amb la seva millor cara de pena, la Pilar vol convèncer la noia de que torni amb ells, i es lamenta de que hagin arribat a recòrrer als advocats. La Mari li replica que va ser el Ramon que ho va provocar, i que li va dir que la denunciaria, però, segons la Pilar, el Ramon no ho deia de debó i seria incapaç de fer una cosa així. Quan torna a donar la brasa dient que arreglin les coses entre ells, la Mari deixa d'intentar raonar amb ella i es despedeix sense més discussió.

Casa Carme - L'Oriol i la Núria són al sofà, després de la "migdiada". L'Oriol, que diu que després de fer l'amor sempre li agafa gana (no com altra gent que prefereix fumar) va cap a la cuina per agafar unes galetes quan sona el telèfon. Ell l'agafa, i després li passa la trucada a la Núria: és el nòvio de la Rut. Ella li diu que la noia avui vindrà tard, i que ja li dirà que el truqui. Descoberta la mentida, l'Oriol creu que li haurien d'haver dit la veritat al Pere. Ella no ha volgut complicar les coses, però està molt intrigada amb la història de la seva amiga, i pensa que ha de tenir algun "amor prohibit", un embolic amb un home casat, o més gran que ella. I creu saber quí és...

Casa Jordi - El Jordi i la Rut també han fet la seva "migdiada", i són al llit. El Jordi, que diu que després de fer l'amor sempre li ve de gust fumar (no com altra gent a qui els agafa gana), encén un cigarret per ell i un per la noia. Ella està molt pensativa; li comenta que ha hagut de mentir a la Núria quan ell l'ha trucada, i creu que sospita alguna cosa. Això, diu, no és el que la preocupa, i tampoc el Pere, però es pregunta què passarà si això dura gaire. El Jordi no vol que pensin en quant durarà, sinó que només han de disfrutar del moment, li diu. "I si m'enamoro?", pregunta la Rut. Ell es posa seriós. "No ho facis", li respon.

Carrer - L'Adrià segueix portant la seva bossa: no ha aconseguit vendre el projector. Al passar per davant d'un contenidor topa amb una noia a qui li cau alguna cosa a terra, sembla que unes bosses (no s'ha vist molt clar), sentint-se una trencadissa. La noia es posa com una moto, i primer l'Adrià es disculpa, però davant el xàfec d'insults es rebota i també li contesta de mala manera. Mentre la noia llença unes bosses al contenidor, l'Adrià s'allunya després de mirar-se-la amb ràbia.









Sadie

Setmana 50
Capítol 246 · Capítol 247 · Capítol 248 · Capítol 250 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici