TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 46
del 08 al 12 d'octubre del 2001
Capítol 226 ___(dilluns 08/10/01)
Capítol 227
__(dimarts 09/10/01)
Capítol 228_
(dimecres 10/10/01)
Capítol 229
____(dijous 11/10/01)
Capítol 230
(divendres 12/10/01)


.. El xoriço d'en Toni.- Sembla que està en ple procés de "rehabilitació conductual" aquest xiquet. El Santi li ha trobat una feina, com a monitor d'aeróbic en un Casal d'Avis, que li permet fer les paus amb la Fina. Ohhh...què bonic!

El psicòpata de la Núria.- S'està començant a posar nerviós, el "matapeixos". La Núria ha començat les classes i ja no té tant de temps lliure per a estar amb ell i, a sobre, fa treballs amb altres nois (de classe, eh?). La Ruth per tal d'acabar d'embolicar la troca deixa el pis de les noies de Terrassa i s'instal·la a casa de la Núria. L'Oriol porta una mala llet darrera la seva cara ingènua i angelical que fa por!!!!

La parella perfecta.- El Marcel torna del Perú preocupat per la Laura però ella, tossuda com és, no baixa del burro i continua amb els seus morros. El Marcel li assegura que entre ell i l'Esther no ha passat res però la Laura li diu que deixi la feina si vol continuar amb ella. L'Esther, que torna també del Perú, aconsegueix un apassionat petó del Marcel a la feina abans que ell li digui que se'n va definitivament de la ràdio perquè estima la Laura i vol estar amb ella. La Laura, que ha arrossegat mal humor tota la setmana, va a una visita mèdica amb el Santi perquè no vol que el Marcel l'acompanyi. Durant el viatge d'anada en cotxe, el Santi intenta fer raonar la Laura i quan sembla que ho ha aconseguit... tenen un accident.

El pare de la criatura.- Tots són flors i violes en aquesta parella. El Santi va a l'advocat per tal d'assumir la paternitat de la Desi i posar-li el seu cognom. La Mari cada cop està més segura que el Santi l'estima i no la té per "poca cosa" com abans. Truquen al Santi per tal d'oferir-li un paper en una peli i ell té la intenció d'anar a l'entrevista amb la Mari tan bon punt torni de la visita al metge amb la Laura.

Els drets maritals del Ramon.- Està molt enfadat amb tot i amb tothom però demana disculpes a la Remei perquè és l'única persona





























que li fa cas. El fet de tenir unes hores la Desi a casa, l'avia ha aconseguit "cangurar" canviant l'estratègia amb el Santi i la Mari, no fa sinó augmentar el seu desassossec: ell no vol la seva filla, ell vol la Mari!!!! I, apa, torna a rebre, de retruc, la Remei quan li va a explicar les seves penes. El Ramon li diu que tot déu se'n pot anar a la merda i que el Santi pagarà molt car el que li ha fet. La Remei es queda a la perruqueria amb el cor en un puny.

La gelosia del Narcís.- El seu problema augmenta dia a dia tot i que a casa seva s'esforcen per tal que el seu mal humor i la gelosia cedeixin. El Huari no va poder marcar un segon gol que volia dedicar-li i això és prou motiu per a que el Narcís l'acusi de mentider i no vulgui escoltar les seves explicacions. Alguna cosa hauran de fer per frenar aquesta escalada tan bèstia de malestar. El Narcís, en el punt que està, els pot donar un bon disgust.

L'accident.- El cotxe que conduïa el Santi cau daltabaix d'un terraplè i, si bé en un primer moment sembla que els dos estan vius però inconscients, quan la Mari i el Marcel arriben a l'hospital els hi diuen que el Santi ja ha ingressat mort i que la Laura està molt greu.

Altres fronts oberts.- La Paquita i el Fato han tornat contents i feliços de París.
La Marta ha trobat feina a Caprabo.
La Cecília i la Lola recluten personal per a fer teatre.
L'operació del Trasto ha anat bé però no sabem qui o com s'ha pagat.

L'escena de la setmana.- El cotxe del Santi cap per avall, els dos cossos sangosos i inconscients, el mòbil del Santi sonant (amb una musiqueta no estrident, per fi!!!!) i els dits de les mans del Santi i la Laura que es mouen gairebé imperceptiblement.




Casablanca


Setmana 46

Capítol 226 · Capítol 227
· Capítol 228 · Capítol 229 - Capítol 230 -

Tornar a Resums Octubre 2001
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar