TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 226
del dilluns dia 08 d'octubre del 2001

.. Veterinari.- Definitivament el Trasto s'ha d'operar i l'operació costa 50.000 ptes. Cara de circumstàncies de l'Adrià.

Pis Laura.- Arriba la parelleta feliç (Santi i Mari) a buscar la nena. Mentre la Mari va a buscar-la a l'habitació, en Santi prova de convèncer la Laura que en Marcel l'estima. La Laura es rebota una mica i li diu que ella té motius per sospitar.

Plaça.- En Ciscu està comprant a la Lola i li demana si ella, que no està casada i no té obligacions familiars, voldria formar part de l'Associació de Veïns. La Lola li diu que nanai. Quan en Ciscu és fora, arriba la Remei i mentrestant la Isabeleta està fent safareig amb la Pilar. Sembla ser que la noia li ha dit a la tocinaire que va veure la Mari i en Santi. A la Pilar li falta temps per encarar-se amb en Ramon i tornar a inflar-li el cap. En Ramon la deixa plantada i fuig.

Bar Peris.- El matrimoni Peris està llegint al diari un a notícia relativa a la SIDA on s'hi diu que des de fa no sé quant temps, ja no neix cap nadó amb la malaltia. La Marta, que és a la barra, diu que vol anar a veure la Laura; aleshores la Cinta li dona dos tupers amb menjar: un per la Laura i un per la Marta.
En una taula, l'Adrià li pregunta a en Mas quines possibilitats té de demanar un crèdit per pagar l'hipoteca (segons ell) però el del banc li diu que ho té magre si no té cap aval i, evidentment, l'Adrià no pensa demanar-li aquest favor a la Clara.

Porteria.- En David i la Marta arriben de casa la Laura i el noi està preocupat perquè no ha vist sa germana gaire animada. La Marta li comenta que potser haurien de mirar de fer les paus amb la Núria però en David es mostra molt escèptic.

La Fusteria.- La Lola ( lleugerament picada) li està explicant a la Cecília la proposta d'en Ciscu. La Cecília diu que de vegades en aquests llocs hi ha grups de teatre on sempre hi ha "marro" i que ho podrien mirar. Quan la Lola va a la barra a pagar es troba en Ramon, li pregunta com està i ell li fot un moc. La Lola li diu que segueixi així i aconseguirà que ningú li dirigeixi la paraula, tal i com li ha passat aquest matí a la plaça quan la Remei ni l'ha saludat.
En Max i en Narcís estan parlant del Trasto i la Clara ho sent.




Pelu.- La Remei està escombrant, entra en Ramon amb el cap cot i volent disculpar-se però la Remei no està per gaires alegries. Finalment, en Ramon acaba assegut en una cadira, somicant i lamentant-se de la seva mala sort. La Remei es commou i diu: "Si poguessis oblidar la Mari..........però no podràs, oi?".

Pis Santi.- Mentre la Mari agafa la criatura, en Fede comenta a en Santi que segur que en Marcel s'ha "liat" amb l'Ester, que ell ho faria. En Santi el deixa per inútil.

Pis Adrià.- Hi ha la Clara intentant esbrinar què li passa al Trasto i quants diners necessita. L'Adrià, tieso i sec com sempre, li diu que no necessita res, que el gos ja està operat.

Bar Peris.- La Cinta marxa a ca la Laura i entren la Lola i la Cecília que li demanen un favor a en Peris: fer servir el bar, un cop tancat, com a sala d'assaig. L'home s'hi nega en rodó i elles el segueixen per tot arreu provant de convèncer-lo.
En una taula, la Rut li diu a la Núria que el noi aquell estava bé però que només sabia parlar de motos. Aleshores s'hi acosta la Marta i mira de disculpar-se amb la Núria pel paperet del dia del cinema. De començar, ja comencen bé, però acaben fatal altre cop, amb retrets cap a les parelles respectives.

Veterinari.- L'Adrià, en Narcís i el Trasto (amb un collarí d'aquells de gos) estan asseguts. Ara no us podria dir si el gos ja està operat o no perquè per la conversa que tenen, sembla que encara no ho hagin fet però, en canvi, el fet de portar el collarí sembla voler dir que sí l'han operat, o sigui que........misteri.

Bar Peris.- El matrimoni està recollint les taules i en Peris li diu a la Cinta que finalment ha accedit a deixar el local a aquelles dues que volen fer teatre.

Pis Laura.- La Laura està avorrida, estirada pel sofà. S'obre la porta i entra en Marcel (amb barba), tots dos s'abracen. Ella no es pot creure que estigui allà i se la nota feliç però després li pregunta perquè ha vingut abans d'hora i ell li diu que el va trucar en Peris dient-li que tornés. Això deixa la Laura feta pols: "...has tornat perquè et va trucar mon pare?". Després s'allunya una mica, se'l mira i després d'uns segons li pregunta: "No m'has d'explicar res?". Ni la cara d'ell ni la d'ella diuen res de bo.


tplana

Setmana 46
Capítol 227 · · Capítol 228 · Capítol 229 · Capítol 230 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici