TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 230
del dijous dia 12 d'octubre del 2001

.. Els cossos del Santi i la Laura ple de sang es veuen sota del cotxe que ha volcat.

Mari li ensenya el vestit que s'ha comprat per la festa de la Piñón al Toni i a la Fina. Ell es posa nerviós quan sap que la Desi està amb la Pilar. Però Mari intenta fer-li entendre que no passa res.
Quan la parella marxa, Mari truca al mòbil del Santi que sona.

Al lloc de l'accident, Santi i Laura mouen els dits.

Paquita li ensenya les fotos de París a la Marta. Els ha portat regals. S'interessa per com les va les coses. Després, Paquita marxa al Peris.

A l'emisora, el Marcel recull totes les seves coses. Ester insisteix una mica més perquè es quedi, ella pensa que poden treballar junts, però ell es nega i se'n va. Durant aquesta conversa, la Mari truca al Marcel, preocupada.

Pilar és al seu pis amb la Roser, cuidant la nena. De sobte, la Pilar li diu a la seva germana que la petita li recorda al Pau. La Roser s'estranya que digui una cosa així, però és perquè dissabte, el Pau farà 20 anys que va morir. Li diu a més, que el Ramon és amb l'advocat. La Roser no veu clar que se'n surtin amb el tema aquest, i que el que ha de fer per veure la nena és tractar bé a la Mari. La Pilar s'està empassant tota la ràbia, però li dóna la raó a la seva germana.

L'Alícia surt del Caprabo quan entra la Marta que entrega el seu currículum per l'entrevista de feina que té. El noi que l'entrevista, li fa fer una petita prova que supera amb creix. A més, la Marta es permet el luxe de fer-li una observació a una de les caps del super, una observació encertada per altra banda, tot i que el noi li retreu que mai sigui més llesta que un dels seus superiors, com era el cas.




L'Alícia entra al Peris. El Pedrito, que juga amb el Max a la màquina, se la mira i li fa un comentari idiota a la noia. Ella, naturalment, l'engega i se'n va. Els nois fan comentaris sobre les noies.
Dintre del bar, el Lluís i la Paquita parlen amb la Cinta del viatge a París i treuen el tema de l'embaràs de la Laura.
Poc després arriben la Marta i el David. A ella li han donat la feina i tots plegats ho celebren amb cava.

Mari volta pel pis nerviosa. Al llarg del dia va deixant missatges al mòbil del Santi.

Ramon arriba al pis de la Pilar i es troba a la Desi sola, al saló. Crida a la Mari però surt la Pilar que agafa a la nena i li explica que ara li fa de cangur.
L'advocat l'ha dit al Ramon que ho tenen malament si el Santi es fa les proves. Però la Pilar no perd les esperances que puguin tenir de nou amb ells, a la seva néta. Ramon cridant, li diu que no és filla seva i que a l'única a qui vol és a la Mari. Emprenyat, marxa cap a la perruqueria.

Amb la Remei, el Ramon es desfoga. La crida, amenaça al Santi i diu que ell sí que estima a la Mari. Però la Remei li retreu que mai s'havia d'haver casat amb ella perquè la Mari mai l'ha estimat. El Ramon, fet una fera, insulta a la Remei que, fins i tot, arriba a tenir por d'ell.

Marcel arriba al pis de la Mari. El metge de la Laura el va trucar: no ha anat a la consulta. Sona el telèfon... Mari contesta i sorpresa deixa que continuï la conversa el Marcel...

Al Peris tot és alegria amb la celebració. Sona el telèfon... La Cinta contesta i posa mala cara. Quan els altres se n'adonen, la Cinta els hi diu que la Laura ha tingut un accident de cotxe amb el Santi i que els han portat a can Ruti.

A l'hospital, la Mari i el Marcel es desesperen. Quan apareix la metgessa els hi donen notícies: la Laura està molt greu i el Santi... és mort.




Channing

Setmana 46
Capítol 226 · Capítol 227 · Capítol 228 · Capítol 229 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici