TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 228
del dimecres dia 10 d'octubre del 2001

.. A casa, el Huari i família esmorzen. Ell els dona entrades pel partit que ha de jugar. Te ganes que tota la família vingui a veure el Maradona del Rif. Però el Narcís diu que no, que ell no va, que ha quedat amb… ningú!!!

A La Fusteria, el Fransiscu aconsegueix entabanar el Matt per a que l’ajudi a la vocalia de cultura.
A més a més avui al bar hi ha overbooking: la Clara s’acosta a una tauleta on seuen l’Oriol i la Núria i li pregunta si ha anat a veure l’avi. Un cop se’n va, l’Oriol intenta convèncer la noia per què no vagi a classe i se’n vagi amb ell de viatge. Total una nit… Però ella diu que no i que no. Tenim el capítol negatiu, avui.
A una altra taula el Marcel, emprenyat com una mona, li explica al Santi que la Laura vol que deixi la feina. Truquen al mòbil del Santi i és per oferir-li un paper. No ho diu –podria ser un paper de diari, o un paper del…-, però es suposa que serà per a una pel·lícula.

De bar a bar. Al Peris, l’Olga ensenya al Quim els plànols dels nous pisos. Per altra banda la Natàlia ofereix la possibilitat d’una nova feina a la Marta. Llavors entra el Narcís en tromba. Demana un suïs. Però quan el Peris li pregunta si no va al futbol, l’altre es posa nerviós, diu que no pensa anar al camp, que ja no vol el suïs i marxa.

A casa l’Adrià està fent un sol·litari. El Trasto, aquell gos amb pinta d’antena parabòl·lica jeu al sofà. Truquen a al porta i es el Narcís que després de donar voltes i voltes li demana a l’Adrià que posi la ràdio per escoltar el partit.

El Toni es queixa a la Mari que no troba feina. Arriba el Santi i comenta allò del paper. El Toni li diu que s’enrotlli i que li trobi feina, que ferà el que calgui però que sigui ¡¡legal!!. El Santi truca el Fede i li pregunta per aquella feina que havia de fer la Cecília.

Al Peris la Rut embolica la Núria per sortir plegades a sopar fora. Mentre, la Cecília i la Lola estan confeccionant la llista d’homes solters –i separats- que puguin inscriure’s al grup de teatre. Aprofitant que el Quim i el Fransisco estan a la barra, els hi pregunten si volen participar-hi. El Quim de cap manera. El Francisco només si la Lola participa a la vocalia de cultura. La Cecília diu que això està fet.
Bot del Peris i gran cridòria: el Huari acaba de marcar el 1-0 pel Sant Andreu.




A ca l’Adrià, ell i el Narcís tambés segueixen el partit. A la mitja part declaracions per ràdio del Huari: el primer gol el dedica a l’Isaac, però el que ferà a la segona part el dedicarà al Narcís. Aquest salta de la cadira i surt corrents a buscar l’entrada per veure la segona part en directe.

La Mari es plany a la Laura que encara és aquella perruquera hortera de la que el Santi ja es va separar un cop. La Laura intenta convèncer-la que el Santi ha canviat. Truquen a la porta i és el Toni que abans d’anar a la feina ha passat a veure la família.

La feina del Toni es fer de professor de ball, d’aeròbic i d’animador d’un bon grapat d’avis amb ganes de moviment. No cal dir que arrasa. Però l’espectacle també es contemplat per la Fina, que ha estat avisada per la Mari. Pel petó que es donen, la noia sembla ben disposada a la reconciliació.

La Laura i el Marcel reben el primer regal per a la criatura de part del David i la Marta. Quan aquests se’n van, s’enceta una nova discussió sobre el tema Ester-feina-Ester. El Marcel afirma que no pensa deixar la ràdio i que no esta bé que ella li vagi posant condicions. La Laura li pregunta si pot dir que ja no se’n recorda de la història que va viure amb l’Ester. I ell, és clar, això no ho pot dir.

Acaba el partit i el Narcís surt escopetjat i emprenyat de l’estadi per què el Huari no ha pogut marcar el segon gol promés. Per tant el Huari és un mentider.

La Mari li diu al Santi que no pensa anar a l’estrena de la pel·lícula de la Pinyol per qué no pot deixar la Desi sola. El Santi li contesta que si ella no va ell tampoc. És just en aquest moment que la Mari se’n adona que el Santi l’estima de veritat de la bona.

Traca final. El Marcel apareix per la ràdio per veure com està l’ambient. Qui aparex també en aquell moment és l’Ester. Acaba d’arribar directe de l’aeroport. I per què? Dons per què el trobaba a faltar…







Massagran

Setmana 46
Capítol 226 · Capítol 227 · Capítol 229 · Capítol 230 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici