TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 229
del dijous dia 11 d'octubre del 2001

.. Estudis ràdio - L'Esther li diu al Marcel que ha tornat perque la feina a Lima ja estava quasi enllestida. Però també perque el que li ha dit abans, que el trobava a faltar, és cert. El Marcel protesta dient que no ha fet res per fer-li pensar que hi hagi res entre ells. Però finalment, davant l'insistència de l'Esther, reconeix que si no fos perquè hi ha la Laura, potser sí que hauria passat alguna cosa. L'Esther se li acosta, i ell marxa rapidament dient que no hauria d'haver anat mai al Perú amb ella.

Casa Montse - El Narcís és al seu llit i el Huari intenta disculpar-se pel que ha passat al partit. Li explica que si ell no ha xutat el penal ha sigut perquè és l'entrenador el que decideix quí els llença. El Narcís es nega a acceptar explicacions i el fa fora de l'habitació, dient que en els propers partits ja pot dedicar a l'Isaac tots els gols que faci. El pobre Huari es sent malament: creu que s'ha equivocat, que hauria d'haver dedicat el primer gol al Narcís.

Casa Carme - L'Oriol torna de València, portant unes flors per la Núria. Però qui es troba a casa és la Rut, que surt de l'habitació en calces i samarreta. La noia li explica que la Núria és a classe, que ahir se la va endur de marxa fins les 5 del matí, i que, com que ha deixat el pis que compartia a Manresa, s'estarà uns dies amb ells fins que en trobi un altre. L'Oriol es queda amb la boca oberta (literalment), està clar que la idea no li fa gaire il·lusió...

Casa Laura i Marcel - El Marcel es lleva i la Laura, que està esmorzant, segueix fent-li morros. Les coses no milloren gaire quan ell li explica que l'Esther ja ha tornat. El Marcel ha decidit que plegarà de la feina, però això no canvia l'estat d'ànim de la Laura, que s'estranya de que ara accepti deixar-la. "Has canviat d'idea després de veure l'Esther?", li diu. S'en va cap al bar malhumorada i, quan el Marcel li pregunta per la visita al metge que té a la tarda, li diu que no l'acompanyi, que hi anirà amb la Mari.

Casa Mari i Santi - La Mari no podrà anar amb la Laura a Can Ruti perquè ha de portar la Desi a vacunar-se. Li demana al Santi que l'acompanyi, i ell accedeix de seguida. Quan la Laura marxa, la Mari diu que haurien d'intentar arreglar les coses entre la parella. Recorda que quan ells dos es van trobat al terrat dels Peris durant la revetlla de Sant Joan va ser gràcies a la Laura, i ara haurien de "tornar-li el favor".

Bar Peris - La Montse va a buscar els tallats i es troba el Huari i el Quim que estaven parlant dels pisos de l'Olga. El Quim pensa comprar-se'n un, i la Montse creu que ells podrien fer el mateix: segur que el banc els concediria una hipoteca. El Huari es treu el tema de sobre amb un "ja ho veurem".
El Marcel ve per parlar amb la Laura, però la noia ha sortit amb la seva mare. Li explica al Peris que ha decidit deixar la feina, tal com ella vol, i diu que potser ella té raó i és millor així... El Peris no entén gaire el que passa amb ell i l'Esther però li diu que l'únic important és que ara estigui per la Laura, que avui l'acompanyi al metge i que facin les paus.

La Fusteria - L'Oriol està enfadat perquè la Núria ha deixat que la Rut s'instal·li a casa. Ella li diu que només seran uns dies, però no sembla que ell es quedi gaire convençut. S'en va cap a casa dient que ha d'acabar una traducció, i la Núria es queda per parlar amb el seu avi.
L'Adrià és en una taula amb el Narcís i el Max, que parlen de les pedres que li han tret al Trasto.




El Max s'en ha d'anar per veure amb el Quim els plànols del pis nou, i el Narcís surt amb ell. Quan es queden sols, l'Adrià li pregunta a la Núria si ha discutit amb l'Oriol. Ella ho nega, però l'home fa cara de no creure-s'ho gaire.

Casa Carme - La Rut és al sofà, fumant, amb els walkman posats i cantant mentre es depila les cames. Això posa dels nervis a l'Oriol, que protesta perquè no es pot concentrar en la feina. Arriba la Núria i veu que hi ha mal rotllo ("Ens estem depilant", diu l'Oriol nerviós), però la Rut amb tota tranquil·litat li diu que vagi amb ella a l'habitació per ajudar-la a depilar-se el darrere de les cames. La Núria s'hi apunta deixant a l'Oriol al menjador amb cara de pocs amics.

Casa Montse - La Teresa i la Montse estan força engrescades amb la idea d'anar a mirar els pisos de l'Olga. El Huari segueix posant pegues, dient que no vol una hipoteca, i que ara no és un bon moment, però elles creuen que seria bo tenir més espai, i una habitació més gran pels nens... El Narcís, que els escolta mentre dibuixa, diu que ell no vol compartir habitació, que en vol una per ell sol. "I amb una clau".

Casa Mari i Santi - La Pilar ha vingut a buscar la Desi: avui li farà de cangur. El Marcel és a casa i, un cop es queden sols, la Mari per distreure'l li demana que l'acompanyi a comprar-se un vestit per l'estrena. Però ell no està d'humor, té ganes d'anar a Can Ruti per estar amb la Laura, però creu que si ho fa ella s'emprenyarà. És clar que si no ho fa dirà que passa d'ella... no sap per on tirar. La Mari li aconsella que esperi que tornin de la visita: el Santi ja parlarà amb ella per fer-la reflexionar.

Cotxe Santi - La Laura no està gens disposada a escoltar els arguments del Santi, i amenaça amb baixar del cotxe en marxa si no calla. Ell, després de suavitzar la situació fent broma (dient-li que podria interpretar la mar de bé el paper d'Otelo), li recorda que el Marcel ja va perdre una feina per ella, quan va tornar del Japó per estar amb ella. Escoltant-lo, poc a poc la Laura comença a canviar una mica d'actitud.

Estudis ràdio - El Marcel ha dit a l'Esther que plega de la feina. Ella no vol que ho deixi, dient-li que segueixin com fins ara i que no passarà res. Però també li diu que no pot evitar sentir el que sent, i que a ell li passa el mateix. El Marcel ho nega, dient que vol estar amb la Laura, tenir un fill amb ella... però mentre parla l'Esther i ell es van acostant. Es fan un petó, durant uns segons, fins que el Marcel s'aparta de cop i, penedit, marxa cap a recollir les seves coses.

Cotxe Santi - La Laura i el Santi, rient, recorden vells temps: aquella aposta que van fer ell i el Marcel per veure qui aconseguia lligar amb ella, i aquell dia en que la Mari i ell els van trobar junts al seu llit... La Laura diu nostàlgica que ara és diferent, però per al Santi ara és encara millor. "D'aquí quatre dies ens n'anirem de vacances amb les criatures", diu content. La Laura, pensativa, li diu que potser té raó i ha exagerat molt tota aquesta història de l'Esther, tot perquè té por de perdre el Marcel. Li dóna les gràcies al Santi i li fa un petó a la galta. Quan el Santi torna a mirar endavant, de sobte la seva expressió es transforma. Veiem les cares d'espant d'ell i la Laura, es sent una frenada, i la imatge es fon en blanc mentre es sent l'estrèpìt d'una forta topada...





Sadie

Setmana 46
Capítol 226 · Capítol 227 · Capítol 228 · Capítol 230 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici