TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els dissabtes repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 s/.¼ de 6 (17.15 h.)
SETMANA 45
del 01 al 05 d'octubre del 2001
Capítol 221 (dilluns 01/10/01)
Capítol 222
(dimarts 02/10/01)
Capítol 223
(dimecres 03/10/01)
Capítol 224
(dijous 04/10/01)
Capítol 225
(divendres 05/10/01)


.. El xoriço d'en Toni.- En una sola setmana ha conegut la glòria i l'ha perduda: tot un rècord! Ha sigut l'heroi de la Mari fent que la Pilar deixés la Desi al cotxet i la seva germana pogués marxar a casa del Santi. Ha sigut ben rebut per l'actor que li ha aconseguit, fins i tot, un petit paper a "Vides de Lloguer". La Fina li ha proposat de viure junts i ha cardat tant com ha volgut fins que... un dels bitllets falsos ha tornat a posar les coses al seu lloc: el Toni és qui és i la Fina no vol perdre la feina vivint i protegint un xoriço. El Toni, a qui aquesta vegada l'amor ha colpejat amb força, es proposa canviar i ser un home prou digne per a la seva policia. Ell creu en el seu propòsit però nosaltres... uffffff!

El psicòpata de la Núria (altrament anomenat, "matapeixos").- Aquest va a la seva bola i continua fent molta feina i molt poc soroll. La Núria s'ha acabat barallant amb el David i, de retruc, amb la Marta que com a bona companya ha defensat el "butanero". Però hi ha un element que encara no pot controlar, la Ruth que també és experta en fer la seva amb molt de morro i li espatlla allò de "només vull estar sol amb tu, Núria".

La parella perfecta.- La gelosia i la desconfiança que ha anat covant la Laura arriba al punt màxim quan, després de trucar a l'habitació del Marcel a l'una de la matinada, agafa el telèfon l'Esther. Ara ja no és una mosca darrera l'orella ara ja és un eixam! El fet de saber que està embarassada encara l'entristeix i la descol·loca més. Abans ja li havia explicat els problemes a sa mare i després de la notícia ho fa al Peris que fins tanca el bar per esbrinar què coi està passant. Acabar de saber què li passa a la Laura i agafar el telèfon per ordenar al Marcel que torni a casa "ipso facto" són dues accions gairebé simultànies. No està el Peris per a gaires brocs, no.

El pare de la criatura.- Ha deixat de ser "uno, grande y libre" per a passar a ser "tres, feliços i matxacats". Des que la Mari i la Desi viuen amb ell que el Santi ha tingut que treure pit i el geni que tenia amagat i ple de pols. Ha fet fora de casa a la Pilar i el Ramon que en successives visites s'han comportat com uns porcs d'escorxador. A la Mari, tot i que és molt feliç amb el Santi, aquesta situació la desespera bastant però la màxima del Santi és: "Ara estem junts i a partir d'ara tot el que vingui serà bo" Per què serà que veient el que ha vingut aquesta setmana en fa por el què els pot acabar venint la propera?

Els drets maritals del Ramon.- És evident que ara ja no els pot exigir però sí que pot arrossegar-se, fent honor a la seva fama de llimac llefiscós, i demanar a la Mari que torni amb ell en les condicions que ella vulgui. La Pilar no fa altra cosa que afegir llenya al foc deixant a la Mari com un drap brut i exigint els seus drets d'àvia escriturada. El Ramon acaba somatitzant tanta penúria i li agafa una vomitera de cavall.





























El misogin i la seva mare.- Ves per on el Fede tenia una mare que hem conegut aquesta setmana. No li fa cap gràcia tenir-la a prop i fa l'impossible per allunyar-la de Sant Andreu però la Cecília és molta Cecília i acaba trobant feina a La Permanent. Si el nom significa alguna cosa... tenim assegurats la distracció i el riure bastants capítols. Nosaltres, que no pas el Fede, pobrissó!

El bitllet viatger.- Un dels bitllets falsos que ha fet córrer el Toni ha adquirit protagonisme perquè en aquestes dues setmanes l'hem pogut seguir mentre anava de mà en mà. Aquesta és la seva història: El Toni col.loca un bitllet fals de 10.000 pts a la Farmàcia quan va a comprar llet per la Desiré i condons per a ell. La Pilar se n'adona que la Roser té un bitllet fals de 10.000 i com que sap que no li admetran al banc creu que el millor és fer-lo córrer. Li endossa al Peris dient-li que a la Farmàcia necessiten canvi. Quan el Peris se n'adona que té un bitllet fals de 10.000 li diu a la Cinta que li endossarà al de les cerveses. La Laura, sense saber que el bitllet és fals, li deixa a l'Adrià que el dóna a la Farmàcia quan va a comprar una medicina pel Trasto. La Roser no se n'adona i l'agafa junt amb d'altres per anar a fer un ingrés al banc. Abans, però, passa pel mercat i li dóna a la Pilar que ha de pagar un proveïdor. La Pilar sap que és un bitllet fals però no dubta a passar-li el mort al pobre comercial. La història del periple del bitllet acaba aquí però no pas la gasiveria de les dues germanes perquè l'Adrià acaba sabent que va donar un bitllet fals a la Farmàcia, li demana disculpes a la Roser i n'hi torna a donar un de bo. La Roser l'accepta, tot i que el fals ja l'havia fet córrer, i acaba guanyant amb l'operació 10.000 ptes. més el preu del medicament que l'Adrià va comprar. Per què sempre guanyen els dolents??????

Mocades sonades.- La de la Fina al Toni després de saber amb qui, realment, havia jugat tan bé al llit.
La del Ramon a la Remei quan li ve a dir que ella no ha estat altra cosa que un forat que ha aprofitat perquè el tenia a mà.
La de l'Adrià al Quim quan se n'assabenta que el gendre l'ha volgut ajudar oferint-li feina.

Altres fronts oberts.- El Trasto està bastant fotut (potser li prendran un client a l'Oriol) i s'ha d'operar: té pedres a la vesícula. Ves que no sigui de veure patir tant al seu amo, uffff!
L'Adrià no en té ni per pipes i, a sobre, la seva pensió es retarda.
El Narcís té gelosia de l'Isaac i està força enfadat amb tota la família.

L'escena de la setmana.- El Narcís li explica gràficament a l'Adrià com ho fan un home i una dona per a fer un fill. Genial la ingenuïtat del Narcís en la seva representació i la cara de l'Adrià que no pot creure allò que està veient.



Casablanca


Setmana 45

Capítol 221 · Capítol 222
· Capítol 223 · Capítol 224 - Capítol 225 -

Tornar a Resums Setembre 2001
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar