TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 221
del dilluns dia 01 d'octubre del 2001

.. La Fusteria.- La mare d'en Fede s'asseu amb el seu fill i en Santi. Explica que ha tornat de Castelló i que pensa instal·lar-se a Sant Andreu, que ha deixat un tal Teo perquè es volia casar (ell) i ella no estava per la labor i que segurament trobarà feina sense problemes ja que és una bona perruquera. La cara d'en Fede és un poema. Quan la dona marxa, en Fede confessa a en Santi que es va fer fotògraf de guerra per tal d'allunyar-se el màxim possible de la seva mare.

Casa Pilar.- La Mari plorant i reclamant la nena, en Ramon, vençut, assegut en una cadira i la Pilar agafant fort la Desi i negant-se donar-la a la Mari. Aleshores arriba en Toni que es fa càrrec de la situació i li exigeix a la Pilar que posi la nena al cotxet. Davant la mirada de pocs amics de l'oncle de la Desi, la Pilar obeeix.

Casa Santi.- Mare, oncle i criatura truquen a la porta d'en Santi. La Mari se li abraça plorosa i dient-li que ha deixat en Ramon. En Toni porta la criatura a l'habitació i s'acomiada de sa germana. En Santi li agraeix el que ha fet i en Toni li diu que no faci patir més a sa germana (amb entonació d'aquelles de.....i sinó, ja veuràs). La Mari segueix plorant i dient: Pobre Ramon!

Porteria.- Primer dia de feina d'en David. Són les 6 del matí i la Marta li està preparant l'entrepà i s'amoïna per si serà capaç de carregar les bombones. Fan broma i la Marta suggereix que al proper sopar amb la Núria i l'Oriol podrien anar amb les disfresses de la feina.

Casa Santi.- Hora d'esmorzar. A Mari li diu a en Santi que haurà de passar per casa la Pilar a recollir roba i coses que hi ha deixat però en Santi la vol convèncer que deixi passar un parell de dies per tal que les coses es calmin una mica.

Pelu.- La Montse està pentinant l'Olga, quan entra en Fede i li diu a la perruquera que ja li ha trobat una ajudanta i que ja pot treure el cartell. Com que la Montse encara no el vol treure, en Fede s'empesca un reportatge fotogràfic sobre els negocis de Sant Andreu i de mica en mica s'apropa a la finestra i arrenca el cartell.

Caprabo.- La Núria i la Marta parlen de quedar un dia per fer un cafè, que fa molt temps que són amics i que ningú vol que les coses s'acabin tan malament.




Casa Adrià.- En David li puja una bombona i a l'hora de cobrar, falten 400 pessetes que l'Adrià no té. L'home li diu a en David que s'emporti la bombona però aquest no té cap intenció de tornar-la a carregar escales avall. Es discuteixen i l'Adrià li diu que si no vol carregar que es posi a treballar al bar o amb en Quim. I en David li contesta que s'hi posi ell a treballar amb en Quim, que bé que li ha demanat. El noi marxa deixant la bombona a la cuina.

Plaça.- La mare d'en Fede parla amb la Isabeleta de trobar una feina de perruquera i, clar, la Remei (que corria per allà) ho sent i ja estem llestos. A la parada de la Pilar hi ha cares de pomes agres i quan la Laura (que hi estava comprant) pregunta per la Desi es desencadena un ciri impressionant. La Pilar deixa anar, a crits, tota la seva amargura i, de pas, deixa la Mari de volta i mitja. Els clients que estan esperant a la parada no saben on mirar i en Ramon marxa.

Porteria.- En David, tot i que no ho vol reconèixer, té l'esquena feta caldo i la Marta s'ofereix a fer-li massatge. El noi es queda adormit i ella surt al Peris a buscar el pa.

Bar Peris.- La Cinta troba el bitllet fals de 10.000 i en Peris diu que el vol encolomar al de les cerveses. La Marta es troba amb l'Oriol i li comenta lo de la trobada per anar a fer un cafè, explicant-li que són amics de petits i que fins i tot, en David havia sortit, poquet, amb la Núria. La mare d'en Fede i la Remei s'asseuen a una taula i en Fede (que estaria per allà) tam,bé s'hi asseu i li diu a sa mare, molt content, que li ha trobat una feina magnífica a Llívia. Sa mare, socarrona ella, diu que és una llàstima que ja s'hagi compromès amb la Montse.
La Laura agafa en Fede apart i li diu que la Mari ha deixat en Ramon i ha anat a casa d'en Santi. I, naturalment, la Remei ho sent.

Casa Santi.- En Toni li demana a en Santi que l'enxufi a la telenovela, encara que sigui poca cosa però en Santi ja li diu que ell no és ningú per fer una cosa així. La Mari surt de l'habitació parlant per telèfon amb en Ramon; queden per demà.

Casa Pilar.- En Ramon està acabant de preparar totes les coses de la Mari. Aleshores arriba la Pilar i indignada li diu que no hi parli amb ella, que el que ha de fer és denunciar-la per haver-se endut la nena, que es busqui un advocat, el que sigui, que la nena també és d'ell, que lluiti per la seva filla...............

tplana

Setmana 45
Capítol 222 · Capítol 223 · Capítol 224 · Capítol 225 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici