TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 224
del dijous dia 04 d'octubre del 2001

.. Casa Pilar - La Pilar despotrica sense parar contra la Mari i el Santi davant del Ramon. Ell només encerta a dir que la Mari no l'ha estimat mai, però dient que malgrat tot ella ho va intentar, que creia que l'arribaria a estimar... la Pilar en canvi està convençuda que només es va casar amb ell per aprofitar-se'n, i de nou li insisteix en que ha de lliutar per recuperar la Desi, dient-li si "no tens pebrots per enfrontar-te amb aquell mitja-tita".

Casa Adrià - L'Adrià es lleva en sentir el timbre i, en pijama, va a obrir. És el Narcís, que ve per esmorzar amb ell perquè no vol fer-ho a casa seva. I s'ha de conformar amb un got de llet, perquè l'Adrià no té com per fer-li un esmorzar gaire abundant. L'home li explica que el Trasto no es troba bé, que avui el portarà al veterinari perquè no pot pixar. Quan el Narcís li parla de l'Isaac, l'Adrià veu que està gelós de les atencions que tots li dediquen al petit, i li diu que això és normal; ha de pensar que l'Isaac no té pares. Però el Narcís li replica que de pare n'ha de tenir: la Vicenta no el va fer sola, perquè ell sap que els fills es fan entre dos. I es disposa a demostrar-li molt gràficament que fins i tot sap com s'han de posar l'home i la dona quan fan un fill... Atònit, l'Adrià atura la "demostració" gestual del noi.

Carrer - A prop de les vies del tren, el Toni debuta com a actor en una escena del "Vides", on ell és un poli que intenta detenir el personatge del Santi i aquest acaba matant-lo. Acabat el rodatge, el Toni es queixa de que el cop de puny que li ha donat durant l'escena ha sigut massa real pel seu gust. S'en va amb la Fina, que ha quedat encantada de veure el rodatge, mentre la guionista li comenta al Santi que el Toni ho ha fet molt bé, i que és llàstima que ja l'hagin "matat".

Bar Peris - L'Adrià li parla al Huari de la visita del Narcís, i l'adverteix que el noi està molt gelós de que li vulgui dedicar un gol a l'Isaac.
La Laura no ha pogut ni dormir després de la trucada al Perú. La Mari intenta calmar-la dient que potser no ha passat res, que segur que hi ha una explicació, però ella no es deixa convèncer.
Quan va a cobrar-li a l'Adrià, parlen del Trasto i ell li explica que el veterinari li ha receptat unes pastilles caríssimes, i que haurà d'esperar a cobrar per comprar-les. La Laura decideix ajudar-lo i agafa diners de la caixa per deixar-li... i justament va i li deixa el bitllet de 10 mil que hi ha a la part de sota la caixa...

Farmàcia - L'Adrià va a comprar les pastilles pel Trasto. Després d'una mica de conversa incòmoda amb la Roser, que li pregunta per la Carme (que es veu que els ha enviat postaletes de Sidney a tots dos), li paga amb el famós bitllet de 10 mil. La Roser l'agafa i s'el guarda juntament amb altres bitllets de la caixa, ja que després de passar a veure sa germana ha d'anar al banc a ingressar.

Plaça - La Roser arriba i la Pilar , que està rebent gènere d'un proveidor, li demana si li pot deixar un bitllet de 10 mil. Quan li dóna, la Pilar primer no diu res, però un cop li ha encolomat al transportista, quan aquest ja és fora li diu a la Roser que li han tornat a colar un de fals.
Mentre la Lola li explica a la Isabeleta que la Cecília porta una marxa que no se l'acaba, arriben a la seva parada la Fina i el Toni. Ella no porta diners i n'hi demana al Toni, i, sense escoltar les protestes d'ell, decideix anar a comprar unes olives a la parada del costat. En quant paga la compra, la Pilar, que s'ha convertit en un detector de bitllets falsos amb potes, s'adona que el que li dóna la noia ho és. Quan veu al Toni, comprén que ell és qui ha estat passant bitllets falsos per Sant Andreui li diu "de todo menos bonito", informant a la Fina -amb la col·laboració de la Roser- de que el Toni va cremar el Xicago, i que ha estat a la presó.




Bar Peris - El Peris, que ja sap que el Trasto no està gaire fí, ofereix la seva ajuda a l'Adrià pel que necessiti. Aquest veu que a una taula hi ha el Mingo, el fuster, i s'hi dirigeix per veure si té alguna feina per ell. Li respon que ara mateix ho té tot cobert, i que ja li ho va dir al Quim... de seguida s'adona que ha ficat la pota, però el mal ja està fet.
El Peris es disposa a pagar al noi de les cerveses i vol aprofitar per colar el bitllet fals, quan veu que ha desaparegut de la caixa. La Laura, que no sabia la història del bitllet, li explica que li ha donat a l'Adrià. Total, que el Peris ha de pagar-ho tot amb bitllets "bons".
El Marcel torna a trucar la Laura, intentant donar-li explicacions. Segons li diu, estaven treballant a l'habitació. Però la Laura no està disposada a creure'l. "Torna a dormir, que deus tenir feina!", li diu abans de penjar.

Casa Santi - Truquen a la porta i el Santi, recelós després de la "visita" d'ahir, mira per l'espiell abans d'obrir. És el Ramon, que vol parlar amb la Mari. Li insisteix un cop més en que intentin arreglar-ho, que estaven bé junts, etc. El Santi i ell tenen un violent enfrontament que acaba exactament com el que va tenir ahir amb la Pilar: fotent-lo fora a empentes.
Quan li tanca la porta, la Mari s'abraça a ell, plorant.

Carrer - La Fina ha sortit del mercat feta una fúria, i el Toni va darrere d'ella intentant explicar-se. Primer nega totes les acusacions, però ella li recorda que no li costaria gens tenir accés a la seva fitxa policial. Ell no té més remei que confessar: que ha estat a la presó, que va cremar el cinema (diu que accidentalment), i que ha estat passant alguns bitllets falsos. Jura i perjura que ja s'ha acabat, que ara està net, però ella no vol escoltar més. Marxa dient que no la torni a trucar. Que no el vol veure mai més.

Lampisteria - El Max també li ha parlat al Huari del problema de la gelosia del Narcís. El Quim creu que seria bo per la família que es compressin un pis més gran, però el Huari segueix sense tenir-ho gens clar. Entra l'Adrià amb cara de pocs amics i, mentre el Huari s'emporta prudentment el Max fora del local, s'enfronta amb el Quim per haver-li facilitat feines d'amagat, dient-li que si té mala conciència que s'aguanti i que el deixi tranquil.

Casa Santi - La Mari plora suaument sobre l'espatlla del Santi, té molta por de que la Pilar i el Ramon li prenguin la nena. El Santi la tranquil·litza dient que farà el que calgui perquè no se l'emportin, que farà els passos necessaris per poder canviar-li els cognoms, i es farà la prova de la paternitat.

Carrer - La Remei veu al Ramon assegut en un banc, amb els ulls vermells de plorar. S'acosta per intentar consolar-lo sense imaginar el que li vindrà a sobre: el Ramon l'empren durament contra ella, dient-li que ara que la Mari l'ha deixat deu estar disfrutant, que és el que estava esperant. La Remei protesta dient que sempre que ha volgut l'ha tingut amb ell, i ell li diu que era ella que li anava al darrere obrint-se de cames cada cop que el veia fotut. Per rematar li diu que no la suporta i que el deixi estar.
La pobre Remei s'en va contenint les llàgrimes.














Sadie

Setmana 45
Capítol 221 · Capítol 222 · Capítol 223 · Capítol 225 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici