TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 225
del divendres dia 05 d'octubre del 2001

.. Adrià parla amb el Mas al Peris perquè encara no ha cobrat la pensió. El del banc li diu que trigarà encara una mica per culpa de la Seguretat Social. El Peris intenta parlar amb ell quan marxa, però està molt emprenyat. Poc després marxen la Laura i la Cinta cap a la clínica on li faran la prova de l'embaràs.

Max esmorza amb la Clara i parlen del Quim i de l'Adrià. Clara diu que el seu pare és molt orgullós i que ha d'acceptar que no vulgui treballar amb el Quim. Però el Max acaba dient-li que ella és com l'Adrià i que quan s'emprenya també tracta malament a la gent.

A la sala d'espera de la clínica, Laura li comenta a la Cinta els seus dubtes sobre quedar-se embarassada i més ara que està com està per culpa del Marcel. La Cinta li respon que posaria la mà al foc pel Marcel.

Toni parla amb la Mari sobre el final de la relació amb la Fina. Està tan enamorat d'ella que vol canviar totalment de vida. Quan ella es queda sola amb el Santi, prenen la decisió de marxar de cap de setmana, entre petó i petó i "ñoñerías". Necessiten algú que es cuidi a la Desiré.

Adrià volta pels carrers. Demana feina en una fusteria però no li donen.

Al Peris, la Laura accepta fer-se'n càrrec de la Desi. Poc després truca el Marcel però contesta el Peris i li diu que truqui més tard, que estan esperant la trucada de la clínica per dir quins han estat els resultats de les anàlisis que la Laura s'ha fet. Quan la Cinta s'assabenta, s'emprenya amb ell.

Adrià està a casa seva recollint els marcs de plata de les fotos inclòs el marc de la seva difunta esposa. Arriba la Clara en aquest moment i ell ho amaga tot. Ella ha anat per demanar-li perdó i oferir el seu ajut econòmic però l'Adrià s'ho nega tot, el perdó i l'ajut: "hi ha coses que s'han de pensar abans de fer-les", li diu l'Adrià. Quan ella marxa, ell s'acomiada del Trasto que està malalt i surt del seu pis.




Peris està desesperat perquè no truquen els de la clínica. La Cinta arribarà tard a l'acadèmia esperant que soni el telèfon. Adrià entra al bar i li torna les 10 mil pessetes que la Laura li va deixar, però el Peris no les accepta confessant-li que aquell bitllet era fals i que per tant no cal que torni el deute. L'Adrià emprenyat marxa cap a la farmàcia.

Aquí li explica el problema a la Roser que sí accepta les 10 mil pessetes que l'Adrià l'ha donat. En Jaume s'emprenya amb la seva dona.

Finalment, la clínica truca als Peris i li comuniquen a la Laura que està embarassada. Però ella no se n'alegra davant la cara de contents que tenen els, de moment, futurs avis. Més tard, quan ja la Cinta ha marxat i el Peris s'ha quedat amb la seva filla, truca el Marcel. La Laura li diu que els resultats han estat positius però no demostra en cap moment que estigui feliç. Quan penja, el seu pare intenta saber què li passa però ella, plorant, marxa dient que ha quedat amb la Mari. El Peris que no es queda tranquil, fa fora a tota la clientela del bar i el tanca.

Mari i Santi feliciten a la Laura per la bona notícia tot i que la Mari no es queda tranquil·la al veure a la seva amiga tan decaiguda. Quan la parella marxa, arriba el Peris que està molt amoïnat per ella. Laura vol fer-se la dura però la insistència del seu pare fa que ella es desmunti i plorant, s'abraci a ell.

Adrià arriba carregat de bosses al seu pis amb menjar per a ell i pel Trasto. De sobte se n'adona que el gos està estirat al terra sense moure's.

Peris arriba corrents al bar. La Cinta l'ha obert. Ell, desesperat, busca el telèfon del Marcel. La Cinta no entenc res. Peris el truca i l'obliga a que faci les maletes i torni: la seva dona el necessita.

Adrià porta al Trasto al veterinari que li diagnostica pedres a la vesícula. Si no l'operen, podria morir....





Channing

Setmana 45
Capítol 221 · Capítol 222 · Capítol 223 · Capítol 224 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici