TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 223
del dimecres dia 03 d'octubre del 2001

.. A la primera escena el Ramon fa d'espàrring de la Pilar: que si la Mari és una desagreïda, que si els treuran la nena, que si no la tornaran a veure mai més, que si...
El Ramon, marejat, s'aixeca de la taula i se'n va a vomitar.

Al Peris, escena tendre entre mare i fill: el Fede li ofereix una feina de perruquera a la tele amb la finalitat d'allunyar-la de la seva vora, Pero la mamà li veu el llautó i no traga.
Els Peris comenten la mala llet de la Laura amb el Marcel cada cop que aquest truca.

El Santi, la Mari, el Toni i la Fina estan en plan parelles-enamorades-de-bon-rotllo.
La Fina està contenta de conèixer el Santi, gran actor al que admira. Però ell li explica que tot ho deu al Toni que el va recomenar a la Rosa Vergés per a un curtmetratge. El cunyat diu que si, que és veritat. Llavors el Santi aprofita el moment per a passar-li el guió del "Vides" on ha d'intervenir. La Fina està emocionada, el Toni, el seu Toni al "Vides", evidentment, pensa anar-lo a veure gravar.

A la sortida de l'escola, mentre la Rut es lliga un paio que no havia vist a sa vida, la Núria es retroba amb l'Oriol i li recorda que han quedat per anar al cinema amb la Marta i el David. L'Oriol no posa bona cara i aprofita per retreure-li que ell i el David haguessin sortit junts anterirorment, fet que la Núria nega categòricament: "només som bons amics", diu.

En canvi, a casa seva, el David pensa de l'Oriol que és un imbècil, però la Marta pensa que és positiu fer les paus.

Al llit la Fina i el Toni aissaigen el paper -no el de Toni, sino el de "Vides", ella li diu el que tots esperàvem: "com es nota que a tu no t'han detingut mai". Però el Toni confessa que desprès d'aquest paper pensa deixar de fer d'actor. Una llàstima, una carrera trencada tan prematurament.

Quan s'ajunten al Peris, al David quasi li dona un atac quan sap que volen anar a veure una pel·lícula subtitulada. Li demanen que trii ell, dons. I va i tria.




La Pilar és a la farmàcia per comprar una medicina per al Ramon que des de que ha començat el capítol encara segueix vomitant. Aprofita per escopir serps de la Mari. L'Esteve li recorda que cal estar a bones amb ellla per què potser no li deixerà veure la nena, i que en aquests casos les mares sempre tenen les de guanyar.

La Mari i la Laura estan plegant robeta de la nena. Que maco! Què ideal!. I xerren sobre les seves respectives parelles. La primera ara és feliç, està exultant d'alegria. Però la Laura no ho veu del tot clar i creu veure actituds contradictòries en el Marcel.

Surten del cine i la Núria no deixa de dir que la pel·lícula ha sigut un desastre i que no valia res. El David es pica amb l'Oriol, la Núria es pica amb el David i la Marta es pica amb la Núria. Finalment les dues parelles parteixen peres i van cadascuna pel seu costat.

Arriba l'escena forta del capítol: la Pilar entra com un torero a casa del Santi i de la Mari. Insults a tort i a dret, amenaces de denúncies i advocats i decidides intencions d'anar a veure la nena, que, pobreta, està dormint. El Santi en un desconegut rampell de geni fa fora la Pilar a empentes i rodolons.

Cada parelleta reflexiona a casa seva sobre l'escena post-cinema.
La veritat és que el David i la Marta, reflexionar, el que es diu reflexionar no ho fan gaire.
En canvi la Núria i l'Oriol decideixen que aquesta relació no els fa falta.
Truquen a la porta i és la sonada de la Rut amb el manso que s'ha lligat -que es diu Ignasi- i els demana si es poden quedar a dormir. La Núria, estupefacta diu que si. Mirada de circumstàncies entre ella i l'Oriol.

Moments finals. La Laura decideix trucar al Marcel a Lima i ¿qui agafa el telèfon?, dons l'Ester, és clar. La festa està servida.





Massagran

Setmana 45
Capítol 221 · Capítol 222 · Capítol 224 · Capítol 225 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici