TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 245
del divendres dia 02 de novembre del 2001

.. ELS PERIS - Cinta li proposa al seu marit d'anar al grup de suport, però ell no vol explicar les seves penes a gent estranya, no ho necessita. Cinta pensa que no és bo que mai vulgui parlar de la mort de la Laura. Finalment ell li diu que faci el que vulgui però sense comptar amb ell.

LLUÍS-PAQUITA - Lluís és al Peris. El Puerto, l'altre taxista, li dóna la caixa de la nit. Pocs calers veu el Lluís i l'altre s'excusa dient que ha hagut poca feina. La Paquita entra esverada amb un altre company taxista. Es queixa que el Puerto ha deixat el taxi aparcat en un gual i que podrien trucar a la grua per emportar-se'l. Aquest no li dóna cap importància i el Lluís s'emprenya només de pensar que el poden posar una multa. Finalment, el Puerto surt del Peris on estaven, per retirar el cotxe. Però ves aquí, que l'altre taxista, el que acompanyava a la Paquita els hi diu una cosa que no els deixa tranquils: el Puerto té fama de "xoriço"!

FEDE-MARCEL-ESTER - Fede esmorza amb la seva mare al Peris. Ella li proposa d'entrar en la companyia de teatre que ella està dirigint però ell es nega. Després parlen de l'Alba i la Cecília li suggereix que vagi a veure a la seva filla a casa dels avis i que li porti el regal d'aniversari.

Però el Fede el que decideix és anar a veure al Marcel a l'emissora. Li proposa d'anar per la nit al teatre i després a la festa que s'ha organitzat per celebrar l'estrena. Marcel no en té ganes. Aleshores entra l'Ester i el Fede li demana ajuda per convèncer al seu amic que l'acompanyi. Però entre tots, emprenyen al Marcel que vol que el deixin en pau.

A la nit, el Fede va a la festa mentre que el Marcel es queda al pis. Fede es troba a la Sílvia i decideix marxar. Ella se'l porta a un racó i parlen del Santi. Te alguns objectes d'ell i moltes cartes d'admiradors que sembla va rebre després de la seva mort. Ella li diu que la majoria són de nens. Això li fa pensar al Fede que l'Alba estimava molt al seu amic. Clar, la Sílvia es queda de pedra quan sap que l'Alba és la filla del Fede. Es riu una mica de la situació i el Fede acaba marxant deixant-la plantada.
Decideix anar a veure a la seva filla a casa dels avis. Tot i que és tard, els sogres deixen que el Fede vegi a l'Alba. La idea és demanar-li a la nena que se'n vagi amb ell a viure fins que torni la Tona del Canadà. Els avis no posen cap pega sempre i quan la nena vulgui. L'Alba mig adormida surt al rebedor i a la pregunta del Fede de si se'n vol anar amb ell, ella respon contundentment: "No! No vull viure amb tu! No t'estimo!"

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


Per la seva banda, el Marcel veu la tele quan sona el timbre. És l'Ester que l'ha portat sopar. A ell no li queda més remei que acceptar-ho, però ja després, al sofà, mentre veuen la tele, ell s'adorm i ella aguanta una estona fins que, avorrida com una mona, decideix marxar. Marcel es desperta i la convida a un cafè perquè li sap greu que s'hagi adormit, però ella diu que no, que millor que torni a casa seva i que ell descansi...

ADRIÀ-CLARA - Adrià va al cementiri el dia després de Tots Sants perquè ja no hi ha tanta gent. Aquí el troba la Clara que també ha anat al cementiri. Ella li pregunta què opina sobre la nova feina i ell, rondinant al començament, li diu que no sap què fa fent de secretària. La Clara el convida a sopar i ell accepta. Adrià, il·lusionat amb el sopar, compra panellets i una ampolla de moscatell a can Peris. Tot ho té preparat.

Per la tarda, Paquita visita a la Clara i li explica això del noi que han agafat i el que diuen d'ell. Clara aconsella a la Paquita que li donin una oportunitat. Després, l'Andreu li encarrega una feina a la Clara. Això l'obliga a endarrerir el sopar. Truca a l'Adrià i després de parlar amb ell, convenen en cancel·lar la cita. L'Adrià es queda amb les coses preparades damunt la taula.

RUT-JORDI - Jordi s'assabenta pel seu pare, que la Núria i l'Oriol han marxat de pont. Ell dedueix que la Rut, per tant, s'ha quedat sola. Al migdia, mentre ell està al lavabo mirant-se en el mirall, truca a la Rut que té la casa desendreçada. Ella, en calces, s'estira al sofà per parlar amb ell, i acaben quedant per sopar.

Arriba tard al pis del Jordi. Es miren intensament, fixament. Ella tafaneja pel pis. Arriba al moble on té l'equip de música i els Cd's. Escull un. Però no sap com és posa al reproductor de l'equip de música. Jordi es fa una mica el xulo mostrant-li com obrir l'aparell amb un ditet... Ella es disculpa perquè no ha tingut temps de portar les postres, però ell li contesta que ja ho tenen tot....

Després de sopar, ella es fuma un porro. La música l'envolta i comença a ballar... Moviments sensuals per un ambient amb una alta càrrega de tensió sexual. Ella acaba seient amb ell al sofà i es miren. Es desitgen i així li diu ell a ella. No sap si faria bé de fer el que pensa... Ella, posant-li el ditet als llavis diu "No li direm a ningú"... Un petit moviment del dit fa obrir la boca del Jordi, com si es tractés del reproductor de Cd's, i segons després es llencen l'un contra l'altre menjant-se la boca en un intens petó.



Channing

Setmana 49
Capítol 241 · Capítol 242 · Capítol 243 · Capítol 244 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici