TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 241
del dilluns dia 29 d'octubre del 2001

.. Pis Mari.- La Mari torna a estar "tirada" pel sofà. La Montse i en Toni li fan companyia i quan ella marxa a dormir dient que està molt cansada, ells dos es pregunten si no seria bò que la veiés un metge.

Carrer.- L'Oriol prova un altre cop d'excusar-se per no sopar amb en Jordi però la Núria no cedeix i ell acaba acceptant. Li tocarà fer el sopar perquè la Núria marxa a Capellades amb la Rut, a un concert.

Pis Marcel.- En Fede té claríssim perquè en Marcel torna a l'emissora de l'Ester i li ho diu. Truquen a la porta, és la missatgera que ve a tornar el regal que en Fede havia enviat a la seva filla; la noia diu que hi ha anat tres vegades i que no hi ha ningú. Quan marxa, en Fede truca a la Tona però tampoc contesta i es queda molt emprenyat i sense saber què fer.

Despatx.- La Clara és allà, pobreta, més perduda que un pop en un garatge. L'Andreu mira de posar-li les coses el més fàcils possibles i fins i tot li dona temps perquè aprengui a fer anar l'ordinador. Tot i així, hi ha molta feina endarrerida i se la veu força atabalada.

Carrer.- La Roser anava a veure en Jordi al nou pis (ex-Santi) però es troben a l'entrada. La dona li diu que estigui més pel seu pare, que ela no l'acaba de veure bé.

Pelu.- La Remei li comunica a la Cecília que canviarà d'estratègia i que, a partit d'ara, es farà l'estreta. La Montse, que està pentinant la Isabeleta, diu que anirà a veure la Mari així que acabi. Arriba en Fede que pregunta a sa mare on és la seva ex i la nena però sa mare diu que no en sap res.

Carrer.- En Toni i la Fina s'estan mirant uns pisos del carrer estant. Parlen d'un que sortirà a subhasta d'aquí a pocs dies i que, per tant, serà molt més barat. El pis és gran i la Fina ja parla de fills, cosa que entusiasma a en Toni més que no pas la idea d'anar a conèixer els futurs sogres, cosa que també surt a la conversa. Tots dos estan d'acord també en que la Mari es traslladi amb ells, si més no fins que li passi la depre.

Plaça.- La Isabeleta, la Pilar i la Roser fan safreig de la Mari i la seva depre.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP

Bar Peris.- En Jaume li està dient a en Jordi que es vol jubilar però que no pot. En Jordi li diu que ell de la farmàcia no en vol saber res, que té altres negocis i en Jaume no vol deixar la farmàcia en mans d'uns desconeguts. Entra en Marcel que va directe a la barra i comunica als Peris que torna a treballar a l'emissora. Evidentment la Cinta s'ho pren amb tot el menyspreu del que és capaç.

La Fusteria.- En David està servint a la Paquita i la Clara i els diu que la feina és cansada però que li agrada. Arriba en Carlos, el taxista nou, amb la recaptació; recaptació que la Paquita troba molt minsa. Entra en Fede, se'n va cap a la barra i diu: Merda!. En David es veu obligat a preguntar què li passa i en Fede diu que la Tona ha marxat a Quebec deixant la nena a casa dels avis. La Rut i la Núria estan prenent una copa abans de marxar cap a Capellades.

Pis Mari.- La Fina i en Toni li estan explicant a la Mari lo gran que és el pis, la magnífica terrassa que té, que hi podran tenir un gos que segur que a la Desi li encantarà. La Mari es resisteix a anar a viure amb ells però l'acaben convencent dient-li que només serà per una temporada. De tota manera, la compra està difícil perquè no tenen prou diners i la subhasta serà molt abans que ells puguin aconseguir un crèdit.

Despatx.- És tardíssim i la Clara encara és allà, provant d'aclarir-se entre tanta paperassa. L'Andreu li confia un document importantíssim i li diu que marxi cap a casa. El document queda damunt la taula però com que la Clara apaga l'ordinador amb la jaqueta al braç, llença el paper a terra molt a prop de la paperera (que dic jo si no serà el testament d'en Carles Torres ).

Casa Carme (fins que no ens diguin el contrari).- L'Oriol va parant taula amb el davantal posat. La Núria encara no ha arribat però el que sí arriba és en Jordi, amb un paquet de trufes i una ampolla de cava. Circula per allà com si estigués a casa seva. De primer tot són miraments entre un i altre però en Jordi, amb un cert sarcasme, pregunta com s'ho faran per viure en un pis de lloguer el dia que torni la Carme. L'Oriol es pica i ja la tenim "liada". Després d'un intercanvi de perles, l'Oriol li diu ben clar: -Estalvia't el numeret de bon pare-. En Jordi decideix que ja vindrà a sopar un altre dia i marxa.



tplana

Setmana 49
Capítol 242 · Capítol 243 · Capítol 244 · Capítol 245 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici