TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 244
del dijous dia 01 de novembre del 2001

.. Carrer - El Sergi es mostra molt content de veure l'Oriol. No cal dir que el sentiment no és recíproc, però l'Oriol dissimula com pot. El Sergi ara viu a l'Empordà, i ha baixat a Barcelona per anar a veure la seva mare a la residència. Quan li explica a l'Oriol la seva intenció de parlar amb la Núria, aquest menteix com un "bellaco" dient que ja no viu a Sant Andreu, i mostrant-se molt sorprés de que la noia no l'hagi trucat cap dia. El Sergi, però, no vol deixar de parlar amb ella: la trucarà al mòbil. L'Oriol alega tenir molta pressa per acabar aviat la conversa, i després d'una amistosa (això creu el Sergi) abraçada, marxa de pressa amb cara de preocupació.

Casa Mari - La Mari i el Toni tornen del metge. Mentre ella va a estirar-se una estona, ell li explica a la Fina que el metge els ha enviat a veure un psiquiatre, que li ha receptat a la Mari unes pastilles per tractar els símptomes de depressió. El noi està enrabiat pel que ha passat amb el Ramon, i molt preocupat per l'estat de la seva germana. Vol treure-la d'aquest pis tan aviat com pugui, i no es treu del cap la idea de comprar el pis que surt a subhasta d'aquí pocs dies.

Casa Carme - L'Oriol ha proposat a la Núria que s'en vagin fora uns dies, aprofitant el pont. Ella primer no li fa gaire cas, perquè està capficada buscant el seu mòbil que ha desaparegut misteriosament, però després la idea comença a fer-li gràcia. Ell té molta pressa i vol marxar a la nit, però ella el convenç de passar la castanyada a casa (amb un argument sòlid: la Rut no hi serà) i sortir l'endemà. Un moment que la Núria va a l'habitació, l'Oriol es treu de la butxaca el mòbil de la noia i l'amaga al armariet dels licors. Quan ella el veu, ell dóna l'excusa de que estava mirant si tenien moscatell. Mentre baixa a comprar-ne, la Núria segueix regirant el menjador, sense resultat.

Institut - El Max li dóna a l'Alícia l'adreça de ca la Clara, on faran les classes. Es troben amb la tutora del Max, que avui s'ha de trobar amb el Quim, i que li diu al noi que no s'ha d'amoinar per això: només vol parlar-hi perquè sempre ho fa amb els pares dels seus alumnes. L'Alícia li diu al noi que ella també la va tenir de tutora, i que no és tan dolenta. S'interessa per com està el Quim després de perdre la seva neboda, i parlar de la mort fa que el Max pensi en la de la seva mare, i l'Alícia en la del Biel.

Plaça - La Isabeleta s'ha llegit l'obra que el grup de teatre representarà, Cyrano de Bergerac. Li agradaria fer el paper de la protagonista, i la Lola li adverteix que al Rafa no li faria gaire gràcia. A ella no sembla preocupar-li gens ni mica...
La Pilar, després de demanar-li a la Isabeleta que li guardi ingredients per fer panellets, li recorda al Ramon que han d'encarregar les flors, per anar al cementiri demà. De molt mal humor, el Ramon diu que no pensa anar-hi. La Pilar li diu que està així per culpa de la Mari, torna a lamentar-se de que la Desi no estigui amb ells, i quan li recrimina que amb la seva actitud ara serà més difícil veure la nena, ell la fa callar a crits dient que no vol parlar més de la Mari.

Institut - L'Empar informa al Quim que el rendiment del Max ha baixat respecte el curs anterior. Ell creu que la separació d'ell i la Clara deu haver afectat els seus estudis. Però la tutora l'avisa de que potser no és l'únic problema, sino que pot ser cosa de les males companyies, i li diu que hauria de vigilar més amb quí va el seu fill. Al Quim tanta preocupació perque el nen hagi fet una campana li sembla una mica exagerada; "Tots n'hem fet alguna, no?", li pregunta. Tot i així, li assegura que en parlarà amb la Clara. Quan es despedeixen, l'Empar mira com marxa, sembla que amb molt bona cara...

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


Casal d'avis - El Toni parla amb l'encarregada per intentar aconseguir més hores de feina. Però encara que al casal estan contents amb ell, i els avis també (com demostra una de les iaies, que ve a saludar-lo i diu que és el millor monitor que han tingut), no poden donar-li molta més feina, ni apujar-li gaire el sou. De tota manera, l'encarregada li diu que potser en un altre centre podrien necessitat algú per més activitats els caps de setmana i que mirarà què hi pot fer.

Bar Peris - La Núria està il·lusionada amb passar el pont fora, i l'Oriol no vol dir-li a on van perque sigui una sorpresa. Li entrega un regal que li ha comprat: un mòbil nou. El Mas pregunta als Peris com és que avui han obert el bar més tard. La Cinta li explica que han volgut anar d'hora al cementiri, a portar-li flors a la Laura. L'Alícia s'en va cap a fer la classe i el seu pare l'acompanya. Quan surten, el Toni atura al Mas, interessat en saber si podrien concedir-li un crèdit. El Mas li respon amb menyspreu: "A tú? No fotis!"

Casa Clara - L'Alícia ha posats uns exercicis al Max i l'Arnau. Es queden sols quan la Clara surt a comprar panellets. El Max, que ja ha acabat l'exercici, va a la cuina a buscar un got d'aigua que la noia li demana, i l'Arnau i ella es queden sols al menjador. Ell sembla que no s'en surt amb el problema, i ella revisa el que ha fet i li diu que esborri una part de l'exercici que està malament. Quan allarga el braç per agafar la goma, aprofita per tocar-li un pit a la noia... Ràpidament l'Alícia li clava una bufetada i marxa donant per acabada la classe. Quan el Max pregunta què ha passat, l'Arnau li diu que ell no ha fet res i que la noia li ha pegat sense motiu. "Aquesta li torno", diu mentre el Max s'el mira amb cara de no creure-se'l.

Casa Mari - El Toni i la Fina es disposen a dinar, ells dos sols ja que la Mari està dormint, per efecte de les pastilles. Ell està molt desanimat, ja que no sap d'on treure els diners per comprar el pis. La Fina intenta treure-li del cap, dient que ja en compraran un altre més endavant, però ell no es vol conformar i diu que haurien de fer el que sigui per aconseguir-lo.

Casa Carme - La Núria i l'Oriol ja ho tenen tot a punt per marxar. Quan ja són a la porta, ell li diu que abans d'anar-se'n haurien de treure les escombraries, i que baixi primer mentre ell les treu. La Núria ho fa i ell, un cop ha agafat la bossa, treu el mòbil de la noia del moble on l'havia amagat i el llença dins la bossa abans de tancar-la.

Bar X - Desde el seu mòbil, el Sergi truca a la Núria, sense obtenir resposta.

Un altre bar X - El Toni es troba amb el paio que li passava els bitllets falsos. Li demana si té alguna cosa per ell, alguna que li pugui donar molts diners: ha d'aconseguir 5 milions per d'aquí pocs dies. L'home li proposa participar en un atracament la setmana que ve, i primer ell ho rebutja, dient que els atracaments no son lo seu. Però l'altre li diu que és un cop sense gaires complicacions, i que en pot treure com a mínim els 5 kilos que necessita. El Toni, malgrat les seves reticencies, acaba acceptant.










Sadie

Setmana 49
Capítol 241 · Capítol 242 · Capítol 243 · Capítol 245 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici