TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 242
del dimarts dia 30 d'octubre del 2001

.. El capítol comença amb una discussió entre la Núria i l'Oriol. Tema: què fer i què no fer quan un pare que durant molt de temps no s'ha preocupat per tu està convidat a sopar. Desenllaç: la Núria emprenyada i tancada a l'habitació i l'Oriol dempeus davant la taula i sense sopar.

Al bar, el David i son pare comenten que el Marcel hagi tornat a la ràdio. Als dos els hi sembla bé.
El Quim li comenta al Max que la tutora vol parlar amb ell.
Quan el Quim se'n va, el Narcís pregunta el Max si vol quedar desprès de les classes, però el nano li diu que no, que te feina.

La Clara està al despatx atrafegada amb la paperassa. L'Andreu li pregunta sobre l'assumpte del document aquell tant important. La Clara se'n adona que no el te però dissimula davant l'advocat. Quan aquest se'n va busca i busca i no troba. Truca a la dona de fer feines i, efectivament, el va trobar, però com que estava a terra el va tirar a les escombraries. La Clara deixa una nota "d'ara torno" i surt com un coet a la recerca del document perdut.

El Peris i el Lluís xerren: que si el nano a La Fusteria, que si el nou conductor del taxi. Apareix la Cinta demanant lloc per col·locar les caixes amb les coses de la Laura. Consternació per part del Peris.
En una tauleta el Huari i el senyor banquer parlant d'hipoteques. Res, només amb el sou del Huari no n'hi ha prou per assolir un préstec hipotecari. Però el Huari no vol ni sentir parlar d'incloure el sou de la Montse per aconseguir-lo. Doncs ho té clar.

El Narcís va al súper -no farem publicitat-, on treballa la Marta per comprar Sugus. Allà troba companys de feina que han llogat una pel·lícula de por. El Narcís no li agraden les pel·lícules de por per què fan por. És clar.

Entra el Jordi a La Fusteria i es dirigeix a un racó on, fixa't, està la Rut. Li confessa que és ell qui té el llibre dels Rollings i que l'està llegint per què parla de la seva època. Què guai i què enrotllat!!. La Rut li comenta que ella també a tingut les seves diferències amb l'Oriol.
Apareix el Huari i va cap a la barra, on el Quim es pren el seu talladet. Li demana un augment de sou per poder demanar el préstec. Però el Quim li fa veure que encara que li augmenti no en tindrà prou i que cal que accepti la participació de la Montse.
La Núria li comenta al seu pare que no ha començat amb bon peu la seva relació amb l'Oriol, tanmateix acorden tornar-ho a provar.

2ª Trobada de Forumistes "El Cor de la Ciutat" a STAP


Al Peris, l'Andreu i el seu soci estan estranyats de l'actitud de la Clara i esperen aconteixements. L'Andreu marxa.
El Peris i la Cinta tornen a discutir pel tema de la Laura. Quan el Peris desapareix, el soci de l'Andreu li parla a la Cinta dels grups de suport als que ha anat l'Andreu després de la mort del Biel.

En el seu afany de recerca, la Clara acaba al Punt de Reciclatge de Sant Andreu. Allà l'indiquen el container on pot buscar els documents perduts. Quan puja al container comprova que la tasca que li espera és immensa: tot és ple de paper i cartró.

La Montse i el Huari discuteixen sobre el tema hipoteca. Finalment el Huari accepta que aquí no és el seu país i que li farà falta l'ajuda de la seva dona per poder obtenir el préstec.

Finalment, la Clara apareix amb la documentació al despatx quan ja els dos advocats començaven a qüestionar seriosament la seva capacitat laboral. Però resulta que el document no era tan important: només era un contracte i tan sols calia treure una altra còpia amb l'ordinador. Desencís de la Clara, però satisfacció dels advocats que admiren la seva voluntat, capacitat de sacrifici i implicació a la feina.

El Jordi apareix per casa de la Núria amb la tonteria de tornar el llibre a la Rut. Llegeix ràpid el Jordi, molt ràpid. Tant com la invitació a sopar que li fa a la Rut i que aquesta accepta encantada.

Escena final a La Fusteria, mentre el Matt li ensenya a fer còctels al David entren per la porta els ex-amics fatxes del David. Van amb ganes de gresca i l'amenacen tot recordant-li que aviat hi haurà el judici i que cuidadet amb el que diu. El David no vol problemes, però els altres si en volen i arriben a les mans. El Matt el reté mentre els fatxes marxen amb més amenaces i violència.













Massagran

Setmana 49
Capítol 241 · Capítol 243 · Capítol 244 · Capítol 245 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici