TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 220
del divendres dia 28 de setembre del 2001

.. Santi i Mari al llit. Tots dos estan de conya després de fer l'amor. Ell li demana que torni, que deixi al Ramon, i ella que mor de la por de pensar-ho, marxa corrents dient que ja es trucaran.

Al Peris, la Paquita esmorzant amb la seva filla i el David, els hi diu que marxa a Paris. També s'ofereix per fer-les un préstec, però ells es neguen i només admedent (David d'aquella manera), que els convidi a l'esmorzar. Paquita marxa i arriba la Núria. El tracte cap a ella per part de la Marta és el normal, però David passa de la Núria i tots dos se'n van.

Mari li explica a la Laura el que ha passat amb el Santi, i la Laura li recomana que pensi en ella i en la Desi, i admet estar embolicada amb el tema Marcel.

Mentrestant, a La Fusteria, el Santi plora les seves penes sobre l'espatlla del Fede que no veu amb bons ulls el que el Santi li va dir a la Mari. Però l'actor insisteix que s'estima a la Mari.
La Teresa entra per parlar amb la Clara sobre l'Adrià, doncs està preocupada per ell i el seu estat d'ànim. Clara truca a la Núria perquè sigui ella la que vagi a veure'l però no pot, doncs està a l'Escola Superior de Música per fer unes gestions.

El noi que li ha de fer es nega perquè ja no és hora, tancava. La Núria li insisteix, quan arriba una altra noia, la Ruth, que convenç al Roger perquè li tramiti el canvi d'assignatura que la Núria vol fer. Però la Núria no porta el DNI. Tot i així, la Ruth convenç al Roger.

David va al Caprabo on la Marta fa d'hostessa en una parada d'uns embotits. Però a ell no li agrada que la seva noia faci això. Li demana que plegui però ella es nega. Poc després, al seu pis, el David apareix vestit amb el mono de feina del butaner: ha acceptar repartir bombones de butà.

A la parada, el Ramon agafa el que necessita per fer un sopar per la Mari i la família. Arriba la Mari amb el Toni que també és convidat a sopar. Ella s'interessa pels motius d'aquesta celebració i el Ramon li diu que és perquè tot va molt bé. Toni rep trucada de la Fina i queda amb ella per xerrar.




La Laura, al Peris, es torna a posar nerviosa després de rebre trucada del Marcel. Núria i Ruth són a una taula. Entra l'Adrià i la seva néta s'aixeca per parlar amb ell i demanar-li perdó, però l'Adrià, orgullós, es mostra esquerp amb ella.

Després la Núria i la Ruth es presenten al pis on està l'Oriol. Núria la convida a sopar, i l'Oriol diu que no pot ser perquè la nevera és buida. Poc després, ell reconeix, quan està a soles amb la Núria, que era mentida. Que tenia sopar preparat però que només era per tots dos.

Toni i Fina carden com bojos. Ella li pregunta a què es dedica, i ell li diu que és actor. Després, es tornen a posar mans a l'obra.

A La Fusteria, Clara es disculpa per telèfon amb l'Adrià però ell li penja davant la sorpresa de la seva filla.
En una taula, prenent una cervesa, es troben el Fede i el Santi que seguix dubtant de tot. De sobte, unes mans de dona, tanquen els ulls del Fede que intenta endevinar de qui són dient molts noms de dona. Però finalment, resulten ser de la seva mare...

Ramon li ensenya a la Pilar el collaret que li ha comprat a la Mari per regalar-li. Ell es pensa que tot va molt bé en el seu matrimoni. Però la Mari arriba. Quan ell li fa el regal ella es desmunta. No accepta el regal, ni seguir amb ell, i li diu que tornarà amb el Santi, que el deixa. Ramon i Pilar, amb la Desi als seus braços, es queden de pedra. Fins i tot el Ramon li demana que no ho faci, que no el deixi, que ell ja es feliç tenint-la al seu costat, però la Mari no pot continuar vivint aquesta mentida. A més, sempre podran veure a la Desirée...
Però la Pilar no ho veu així i li diu: "si te'n vols anar no t'ho podrem prohibir, però la nena es queda amb nosaltres. Ningú em separarà de la Desi, ni tu, ni el Santi, ni ningú..."








Channing

Setmana 44
Capítol 216 · Capítol 217 · Capítol 218 · Capítol 219 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici