TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 218
del dimecres dia 26 de setembre del 2001

.. El capítol arrenca a casa de l'Andreu i la Joana. Aquesta neteja amb infinita cura el marc d'una foto del Biel. En aquell moment apareix l'Andreu, li diu que no poden continuar així i que el perdoni per les coses que li va dir, que no ho sentia. La Joana li contesta que sí, que era plenament sincer, però que el perdona si és el que vol. L'Andreu li proposa de tornar a la feina, d'anar a la perruqueria, de sortir, de tirar endavant, però la Joana no sembla veure's amb cor.

La Mari visita per enèsima vegada la casa del Santi. Ell li retorna el barret de la nena i es passen una estona que si tu que si jo. Quan el Santi agafa la Desi -no m'acostumaré mai a aquest nom- aquesta, en un clar acte de venjança infantil, li glopeja sobre la camisa. La Mari comença l'operació neteja. L'escena comença a posar-se interessant: el Santi li confessa que des de que ha tingut la nena encara està més maca. Dutxa escocesa de la Mari: "què fa el Marcel?". I ell, molt espavilat: "al Perú, no?". Ella comenta que la Laura està neguitosa pel viatge del Marcel i Ester. El Santi assegura que no s'ha d'amoïnar gens, per què el Marcel és el tipus més fidel que mai ha conegut. "Ah! Mira, com jo", diu la Mari.

Al Peris, la Laura tot just acaba de parlar amb el Marcel, però està emprenyada per que li ha dit que no es preocupi que tot va bé. És normal. Que s'emprenyi, vull dir, no?.

A la taula que hi ha al costat de l'aparador amb les setrilleres, la Paquita i la Cinta filosofen de la convivència de la parella. La Cinta aconsella que la parella de taxistes facin algun viatget d'esbarjo. La conversa s'atura quan el Peris convida amablement la Cinta a tornar a la feina.

Quan la Mari entra al bar, la Laura corre tot seguit a rebre- la. Però immediatament comença una tanda de retrets: que si "no deixes de veure el Santi"; que si "a veure si torna el Marcel, per què tens un humor, nena".

La Remei està ensenyant l'Alícia com una perruquera com cal renta el cap a una clienta. Però quan va a tallar- li els cabells, la senyora prefereix que li faci la Montse. Aquesta aconsegueix persuadir-la de que la Remei ho farà tan bé com ella. La clienta accedeix però sense convenciment. En aquell moment entra la Joana i mentre l'Alícia es prepara per rentar-li el cap es posen a parlar del Biel. La Joana, tot plorant, s'aixeca i se'n va.




El Toni entra a la farmàcia a comprar. Lo típic: un xarop per la nebodeta i una capsa de condons "de colors no, si us plau". Rep una trucada de la Fina al mòbil i fa veure que es queda sense bateria. A l'hora de pagar li encoloma a la Roser un bitllet de 10.000 que no serveix ni per enrajolar el bany.

Desastre a la perruqueria: la Remei a fet un nyap al cap de la senyora clienta. Ràpidament la Montse es fa amb la situació i intenta salvar els mobles.

A la terrassa d'un bar el Toni li dona el xarop a la Mari i aprofiten per parlar dels seus problemes de parella, o de trio, en el cas de la Mari.

Solucionat el drama a la perruqueria, la Montse decideix que la Remei ha de continuar amb la seva noble tasca de rentar caps i que ha de contractar algú amb experiència -de perruquera, és clar. De rebot, l'Alícia es veu al carrer sense feina.

A la farmàcia la fan petar el Jaume, la Roser i la Pilar quan entra l'Andreu per comprar unes pastilles per que ajudin a dormir a la Joana. Quan surt, el Jaume va darrere seu.

Mentre, al Peris un noi ofereix feina a l'Adrià sota l'atenta vigilància del Quim.

La Pilar descobreix el bitllet fals i, sense cap mena d'escrúpol decideix anar al Peris a bescanviar-lo. Això és una veïna de barri! Si senyor! Allà, al bar, arreplega una conversa entre el Santi i el Fede i se'n assabenta que l'actor i la jove es continuen veient d'amagat.

L'Andreu ha entrat a l'institut on estudiava el Biel i fins allà l'ha seguit el Jaume. Li vol donar consol, li parla de grups d'ajuda, de gent que ha passat pel mateix que ell. Però és difícil ajudar a qui no ho vol ser.

Mentrestant, la Joana passeja pel parc Pegaso i sembla trastocada: escolta veus, confon un altre noi amb el Biel.

A casa, la Pilar li llegeix la cartilla a la Mari: "s'ha acabat de veure el Santi d'amagat", a canvi, ella no li en dirà res al Ramon.

A l'escena final, l'Andreu torna a casa. Està buida, el que resta de la Joana és un paper escrit on reconeix que no pot seguir, que no pot continuar, que ha de marxar.


Massagran

Setmana 44
Capítol 216 · Capítol 217 · Capítol 219 · Capítol 220 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici