TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 219
del dijous dia 27 de setembre del 2001

.. Casa Clara - El Quim arriba amb el Max, que es quedarà a sopar i a dormir a casa la Clara. L'endemà el nano té hora al dentista, i el Quim passará a recollirlo a dos quarts de 3. Quan insisteix en que hi sigui a l'hora, la Clara salta dient que ja l'ha entés a la primera. Un cop el Quim ha marxat, a la Clara li cau de les mans una cafetera que anava a desar. Mentre el Max recull la cafetera, que s'ha trencat, la Clara li dóna la culpa al Quim per haver-la posat nerviosa. El Max replica que no és culpa del Quim: li ha caigut accidentalment i prou.

Casa Pilar - La Mari i el Ramon són al sofà mirant la tele. El Ramon té ganes d'anar al llit i no per dormir, però, és clar, a la Mari no li ve gens de gust. A més té altres coses voltant-li pel cap. Acaba explicant-li que ha portat la Desi a casa el Santi perquè ell la vegi. Al Ramon li cau fatal la confessió però, en contra del que la Mari esperava, no s'enfada ni protesta: encara que no li agradi, si ella creu que el Santi ha de veure la nena ell no s'hi oposarà. Això sí, mai més a casa seva, sino a casa d'ells o bé al parc, i ell sempre hi serà. Abraçant la Mari, li diu que l'únic que vol és que no l'enganyi més.

Casa Montse - De matinada, l'Isaac segueix donant guerra i té desperta tota la família. Quan sembla que per fí s'ha calmat, el Narcís, content, s'acosta al bressol i l'acaricia suaument amb el dit... immediatament el nen torna a plorar. Nerviosa, la Montse esbronca al noi i l'envia cap al llit entre crits. El Huari li recorda que el Narcís no en té la culpa del que passa. Entre ell i la Teresa la convencen perque s'en vagi a dormir, i la Teresa es queda intentant fer adormir la criatura.

La Fusteria - L'Andreu ha ensenyat al Guillem la carta que li va deixar la Joana. Ha intentat varies vegades parlar amb ella, però té el mòbil desconnectat. El Guillem li aconsella que la deixi estar durant uns dies, ja que necessita estar sola, i que val més que esperi a que sigui ella que truqui.
El Max està parlant amb el Narcís, que avui ha faltat a la feina després de la mala nit que ha passat pels plors de l'Isaac. El Narcís es lamenta de que ara el Huari i la Montse estan sempre enfadats, i el Max de que amb la Clara i el Quim passa el mateix. Al menys, li diu el Narcís, té sort que a ell no el renyen... S'en va cap a casa l'Adrià, i el Max decideix acompanyar-lo. La Clara li diu que no trigui, ja que el Quim el vindrà a buscar.

Casa Adrià - L'Adrià ha acabat l'encàrrec que li va fer el fuster. Ara ha d'anar a portar-li, i el Max i el Narcís, que són amb ell, s'ofereixen a ajudar-lo. La Teresa, que li diu al Narcís que torni cap a casa en lloc d'acompanyar-los, es mostra encantada de que marxin, ja que així podrà netejar tranquil·la. Quan es queda sola, observa el panorama: la taula del menjador ha quedat pleníssima de virutes, trossos de fusta, amb eines per allà enmig... Desanimada, s'asseu al sofà. "Quin desastre!", exclama.

Plaça - La Marta demana a la Natalia que l'avisi si sap d'alguna feina per ella. Veuen arribar al Santi amb el Fede, i les dues estan d'acord en que, ara que fa el paper de dolent, encara els agrada més. No pensa igual la Isabeleta, que el preferia quan feia de bona persona. Mentre els nois parlen amb ella fent broma, el Ramon es dirigeix al Santi. A més de dir-li que és un covard de merda, l'avisa de que ja s'ha acabat això de veure la Desi a casa, i que a partir d'ara, sempre que la vegi, ell hi serà. El Santi protesta dient que el pare de la nena és ell, i el Ramon li recorda que el cognom que porta és el seu... El Fede agafa el Santi i se l'emporta per evitar que arribin a les mans, i la Pilar, que ho ha sentit tot, es mostra contenta de que la Mari s'hagi sincerat amb el seu marit. Ell també ho està: ara ja no hi haurà més mentides entre ells...

Bar Peris - La Laura parla amb la Mari, creu que haver-li explicat tot al Ramon no soluciona l'autèntic problema, que és que ella i el Santi segueixen tenint ganes d'estar junts. Que el Santi és el seu autèntic amor i que, ara que es veuen, estan revivint el passat. La Mari l'atura, dient-li que quan diu això en realitat està pensant en el Marcel... encara que intenta fer-li veure que el Marcel no l'enganyaria mai, la Laura, que s'ha quedat molt "tocada" per la resposta, prefereix no escoltar-la. El Quim li aconsella al Huari que,




si el pis de la Montse és massa petit per tots, en comprin un de més gran. El Huari ho veu difícil perquè voldria poder pagar-lo ell solet, no vol acceptar que la Montse i ell ho paguin a mitjes. "Amb aquestes idees no faràs mai res", li diu el Quim sorneguer, i, dessistint de fer-lo canviar d'idea, s'en va a buscar el Max.

La Fusteria - L'Olga i el Matt parlen amb la Paquita del projecte per l'edifici del cinema. El refaran fent varies sales i conservant el nom de Xicago, i l'edifici portarà el nom de Carles Torres. Quan es queden sols a la taula, l'Olga explica al Matt que té un altre projecte en ment, i necessita la seva col·laboració: vol tenir un fill. El Matt es queda una mica parat (sembla que no ho veu gaire clar), i creu que abans d'això s'haurien de casar... El Quim arriba per recollir el Max, que encara no ha tornat. La Clara truca a casa l'Adrià, on no contesta ningú ja que només hi és la Teresa, que dorm massa profundament per sentir el telèfon. El Quim s'emprenya i té una nova enganxada amb la Clara. Malgrat tot, decideix esperar allà fins que torni el noi.

Bar Peris - El fuster li ha pagat la feina a l'Adrià. Quan marxa, el Max diu que 10 mil peles li sembla poc per les peces que li ha fet, però a l'Adrià li van molt bé, encara que no sigui gaire. Li demana al Max que l'acompanyi a pagar el rebut de la llum, perquè vol aprofitar per anar a comprar-li un regal a la Clara. Al noi dubta perquè sap que fa tard, però finalment accepta: se li ha acudit què li podem regalar. La Paquita ha proposat al Lluís que s'agafin uns dies lliures i facin un viatge. Ell primer no ho veu gaire clar, però no li costa gaire canviar d'opinió. Suggereix anar a San Francisco, perquè "és el paradís dels gais"..., i ja parlant seriosament, accepta la proposta i li diu que trïi ella el lloc que li agradi. La Natalia arriba amb bones notícies per la Marta: ha trobat una feina per ella.

Bar X - La Mari arriba per trobar-se amb la Lola a la terrassa del bar. Li demana que li tiri les cartes, i la Lola (que pel que es veu sempre les porta a sobre) ho fa. Vol saber si hi haurà un canvi a la seva vida, i la Lola, efectivament, hi veu canvis. Però quan la Mari li pregunta si hi veu el Santi, ella ho nega, dient que l'únic home que hi veu és el seu marit.

La Fusteria - Ja s'ha fet tard per anar al dentista, i el Quim marxa cap a la lampisteria de molt mal humor, no sense donar-li les "gràcies" a la Clara. El Santi explica les seves penes de pare frustrat al Fede. Aquest deixa de fer-li cas quan veu entrar "la pantera de Sant Andreu" (la Remei), i el Santi marxa veient que allà hi sobra. La Remei i el Fede recorden que a la festa de l'altre dia s'ho van passar la mar de bé, i ell la convida a anar a un altra festa aquest cap de setmana. Ella accepta encantada. Quan entren el Max i l'Adrià, reben la bronca monumental de la Clara. Ella culpa al seu pare de la discussió que ha tingut amb el Quim, i l'Adrià respon que partir d'ara la deixarà tranquil·la, així segur que les coses li aniran millor. Marxa després de donar-li al Max el regal que portava, i aquest li entrega a la Clara. L'Adrià li ha comprat una cafetera nova.

Casa Adrià - L'Adrià arriba i es troba la casa en la mateixa situació que quan ha marxat, i la Teresa dormint al sofà. Quan la desperta, a ella li sap greu haver-se adormit i vol posar-se a netejar, però l'Adrià li diu que marxi cap a casa. En veure que va tan cansada, li diu que no cal que torni més, que estigui per la seva família, que ell ja s'arregla sol. Però a la Teresa això li cau molt malament, i, no acceptant els diners que ell vol donar-li, marxa dolguda, creient que s'ha enfadat amb ella perquè s'ha quedat adormida (el to amb que li ha dit l'Adrià tampoc no ha ajudat gaire...).

Casa Santi - La Mari ve a veure el Santi. Ell ja sap que ara no li podrà portar més la Desi a casa, i ella li diu que quan vagi a veure la nena estarà amb el Ramon, perquè ella no el vol veure més (Mentira!!!, que diria el Palomino). Li explica que la Lola li ha tirat les cartes, i ell no hi era en el seu futur. El Santi no en vol fer gaire cas d'això, s'apropa a ella, li agafa la cara i li fa un petó als llavis, molt suaument. Ella primer només el deixa fer, però poc a poc comença a respondre, i s'abracen mentre es besen amb més força...



Sadie

Setmana 44
Capítol 216 · Capítol 217 · Capítol 218 · Capítol 220 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici