TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 216
del dilluns dia 24 de setembre del 2001

.. Casa la poli.- En Toni encara ho té tot arrugat de l'espant i més que se li encongeix quan ella li diu que el seu pare i els seus germans també són policies. La qüestió és que vol marxar d'allà ràpidament però la poli, juganera ella, l'emmanilla al capçal del llit ( i en Toni a punt de l'infart ) i li diu que està detingut. Amb la cara i el posat que fa ella, ell ja ho veu que no és en sentit literal.

Porteria.- En David parla amb l'administradora (per telèfon) i es queixa d'una taca immensa que tenen a la paret (i ho fa amb la simpatia i el bon rotllo que el caracteritzen). La Marta diu que anirà a comprar una nevera de segona mà i en David s'emprenya perquè ella ha donat propina al butanero. Total, han sigut vint duros però en David no està de molt bon humor, no.

Casa Pilar.- La Pilar pregunta a en Ramon com ha anat el cap de setmana i ell diu que de conya (se'l veu descansat, sí). Quan la Mari entra al menjador la Pilar els hi proposa que surtin aquesta nit i vagin a veure els focs. A la Mari li fa una ilu............ui!, quina ilu que li fa a la Mari!.

Casa la poli.- En Toni que hi torna dient que té feina i ha de marxar i ella que li pregunta si no li ha agradat però el noi, després de dir-li que sí, li diu que, clar, portem tot el cap de setmana al llit, filla meva!. Ella vol tornar a quedar però finalment només aconsegueix que en Toni li digui que la trucarà. (Que dius........quin èxit aquest tio, tu!)

Bar Peris.- La Mari es disculpa amb la Montse i li diu que lo de deixar la feina era broma. La Montse ja ho sap. La Remei arriba amb els cafès i a temps de sentir que la Montse li diu a la Mari que mentre ella estigui de baixa caldrà agafar algú per ajudar. Quan la Mari és fora, la Remei diu que ella (que ha fet un curset a l'estiu) ja està en disposició de pentinar i atenció........de TALLAR!!!! (Glups!). La Montse diu que ja ho veurem. La Mari, mentre, està a la barra xerrant amb la Laura que es queixa que en Marcel la truca a cada moment (la Laura, tonta no és, no).

Casa Carme.- L'Oriol s'està planxant una camisa (va en calçotets) i la Núria està escombrant. Fan brometes i l'Oriol se l'acaba carregant a l'esquena, moment que aprofita la Roser per obrir la porta com aquell que entra a casa seva. L'Oriol corre a vestir-se, molest per la irrupció. La Núria li diu que ja parlarà amb l'àvia.

Casa Pilar.- En Ramon obre la porta, és en Toni que entra a parlar amb la Mari. Ella li demana a en Ramon que l'esperi a La Fusteria (se suposa que surten a sopar i a veure els focs) i en Toni li explica a sa germana el cas de la dona policia amb qui




s'ha passat tot el cap de setmana. A la Mari li fa molta gràcia però a en Toni no n'hi fa gens. Segons la Mari, sembla que el seu germà s'ha penjat de la seva amant "findesemanera".

La Fusteria.- La Remei li comenta a la Marta que si ha de deixar la fusteria quan torni en Matt, que pot anar a la pelu perquè ella ja ha pujat de graó i necessiten algú que escombri i renti caps. En Santi i en Fede estan fent una cerveseta, xerrant de dones. En Santi s'embolica i li diu al seu amic que a ell només l'interessa la Mari. En Fede li fa veure que ha dit Mari quan volia dir Desirée. Entra en Ramon i al cap de poc, entra la Mari que marxen sota les atentes mirades de la Remei i d'en Santi.

Farmàcia.- La Núria intenta explicar-li a la seva àvia que no es pot entrar a les cases pel morro. I li diu ben dit, amb arguments sòlids i de bon rotllo però la iaia s'ofèn (i de quina manera!) i tota enravenada, li dona les claus. La Núria no pot fer més que agafar-les i dir-li: Si t'ho prens així......

Porteria.- La Marta està netejant una nevera infecte quan arriba l'administradora. En David aplica el seu savoir faire i el do de comunicació que Déu li ha donat i acaba fotent fora l'administradora, dient-li que si allò no s'arregla, ell no paga.

La Fusteria.- La Remei prova de convèmcer la Lola perquè surti aquesta nit de marxeta però la Lola ja ha sortit massa nits i diu que no. Per la seva banda, en Fede fa el mateix amb en Santi però aquest també li diu que no. I això que els arguments d'en Fede no poden fallar: dones descarades, ball, juerga........La Remei ho sent (què no sent aquesta dona?) i quan en Santi és fora li diu a en Fede que el plan li interessa, llevat de les dones sense manies. I com que no li dona cap opció de negativa a en Fede, aquest li diu que d'acord, que sortiran junts però que un cop allà, cadascú a la seva. La Remei hi està d'acord i es donen la mà (Aviso: a en Fede, la Remei li ha fet molta gràcia)

Barcelona la Nuit.- En Ramon i la Mari estan veient els focs de la Mercè (de l'any passat, imagino) i per un moment, ella tanca els ulls i ja ho veus que pensa amb els focs de Sant Joan i amb aquella nit al terrat de Can Peris (digue'm observadora). Aleshores se sobreposa un altre pla en el que es veu en Santi mirant-se la pirotècnia per la tele, mentre pensa el mateix.






tplana

Setmana 44
Capítol 217 · Capítol 218 · Capítol 219 · Capítol 220 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing


Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici